Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz mislim, da se Nina ne bi takole blamirala, zato sem tudi jaz 100%, da je tole fotomontaža.
Čudno, da ni nič v luft skočila, ker tole je pa prav žaljivo.
Čudno, da ni nič v luft skočila, ker tole je pa prav žaljivo.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ne ne in še enkrat ne...
Nikoli me niso zanimal talk showi, reality showi in vse ostalo...samo tu pa tam malo poškiilm vanje
Najbolj zanimivi in pikantni posnetki itak pridejo na net, tako da si jih bom rajši tam pogledala. Je pa ena frendica čist mahnjena na te stvari, še na kavi sem mogla bit zasuta s tem, ko mi je kazala bar posnetke na mobitelu.
No če se drugače nimaš o čem za pogovarjat. pogovor o dogajanju v teh showih vedno odlično zapolni praznino I guess...
Nikoli me niso zanimal talk showi, reality showi in vse ostalo...samo tu pa tam malo poškiilm vanje
Najbolj zanimivi in pikantni posnetki itak pridejo na net, tako da si jih bom rajši tam pogledala. Je pa ena frendica čist mahnjena na te stvari, še na kavi sem mogla bit zasuta s tem, ko mi je kazala bar posnetke na mobitelu.
No če se drugače nimaš o čem za pogovarjat. pogovor o dogajanju v teh showih vedno odlično zapolni praznino I guess...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Točno kje ne vem, sm pa brala da zelo blizu Kanal A.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Sem se poslužila svežih informacij, ja sedaj sta obe tv skupaj, včasih pa ni blo vse na isti lokaciji.
Na strani ona-on.com pa piše tkole: V Sloveniji kandidatov, ki bodo skupaj živeli v nonstop nadzorovani Big Brother hiši poleg stavbe Pop Tv-ja, še ne poznamo.
Na strani ona-on.com pa piše tkole: V Sloveniji kandidatov, ki bodo skupaj živeli v nonstop nadzorovani Big Brother hiši poleg stavbe Pop Tv-ja, še ne poznamo.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a ma kdo kej več informacij kva bo dons dogajal pred pop tvjem? jez sam vem d bo dogajal! a gre kdo pogledat?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst sm slišala prejle po radiju, da naj bi bil najstarejši tekmovalec star 38 let, sliši se zanimivo. Bomo gledal zvečer, mene zanima kakšni so kandidati in kako bo vodila Nina.
Sicer pa se da pri enem od slovenskih ponudnikov kabelske televizije za 10€ kupit dva kanala za 3 mesece, kjer lahko ves čas spremjlaš dogajanje preko tvja.
Sicer pa se da pri enem od slovenskih ponudnikov kabelske televizije za 10€ kupit dva kanala za 3 mesece, kjer lahko ves čas spremjlaš dogajanje preko tvja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov