Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
sinička napisal/-a:jao ker video sm zdj na BB strani vidla... tko se pero pa sonja menta v sobi, ona si gate sleče (ma krilo oblečeno) in se briše pred njim z osvežilnim robčkom "spred in uzad"
in to počne na isti postli kjer je prej hrano stresala!?!?!
zdj pa nej še kdo reče da je ta ženska normalna
meni je kar na bruhanje šlo, ko sem danes vidla ta video. Pa prej je bila obrnjena v drugo smer, potem pa kar v Perota. Verjeno je hotela kaj od njega. Ni normalna. Upam, da gre v soboto domov, da mi še ne bo bolj parala živcev.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:Kaj je Sonja delala z unimi robčki
Mam filing, da se Pero hoče pobotat z ostalimi nazaj, sam ga Sonja bremza. Mislim, da si je s svojim obnašanjem prslužla karto za odhod v soboto.
Popolnoma se strinjam... kok je pa tale Sonja grozljivo zoprna. Pa kako si lahko tam pol metra stran od njega briše pred njim z osvežilnimi robčki mi tut ne bo nikol jasn
Pa na začetku je zgledala res prijazna pa vse... ja ni čudn, da gre folku na živce, če se je tam metala po Perotu, k je bil od Tjaše "fant"... men bi šla isto na ku*ac
Ma čist je motena.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
mogoče pa si je tam tut kakšno sporočilo napisala, pa ni blo primernega kandidata, da bi ga videl, pa se je pol raje odločla, da ga zbriše
jaz jih sploh ne gledam več, tu še edino preberem, kaj se dogaja. niso me prepričali.
jaz jih sploh ne gledam več, tu še edino preberem, kaj se dogaja. niso me prepričali.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
hehe, sam to je res bolj zabavno, ko na filipinih pojma nimajo o izmenjavi. bb je samo omenil, da mora Bruce jutri zapustiti hiš bb-ja. tole piše na uradni strani filipinskega bb:
citiram:
citiram:
Rivers of Tears
April 18, 2007 12:09 AM
“Joke ba ‘to? Di na nakakatawa to!” Fresh from her embarrassing but funny pinpointing of who she thinks her secret admirer is, Wendy literally cried rivers of tears as soon as Bruce tearfully announced to the housemates that he would be leaving tomorrow.
All of them were shocked upon hearing this sudden departure of the PBB basketball hunk. The question utmost in their minds is, WHY BIG BROTHER, WHY? Even Bruce is totally shaken as he explained to the housemates, “Kailangan ko ng umalis… Hindi ko alam kung pa’no iti-take… Nakita siguro ni kuya na sobra na akong paranoid sa loob (ng confession room) kaya sinabi niya na walang namatay, walang malubha.” He also admitted how he immediately thought of his mom, but Big Brother refused to give him the details until he finally got outside the house. He simply assured him that what will come through is not a task and definitely not a joke.
Reminiscent of Kian’s eviction, Nel couldn’t contain his emotion as he burst into tears and hugged Bruce together with this touching admission, “Hindi ko kaya na mawala ka!” Everyone’s complaining quite rebelliously why Big Brother can’t elaborate on this. But the most revealing of all is Wendy’s inconsolable and depressed reaction. She wailed in Bruce arms as she tried to come to terms with what’s going to happen when he leaves. Bruce tried to comfort her but Wendy continued to cry. He lovingly told her to always pray, but this only increased her hysterics.
The upcoming heartthrob at Slovenia bravely rose above the situation as he assured the housemates that everything will be fine even without him. He also promised to say his final words tomorrow. For now, he said that he would just enjoy spending time with his co-housemates.
Leaving them for a while to pack his things, the housemates tried to come up with reasons why Bruce is being sent out by Big Brother. The depth of their sadness showed when they all offered a prayer for him.
This latest announcement of Big Brother certainly left the housemates hurt and confused! But this only makes the approaching Big Brother Swap more exciting every minute! What will the housemates do when they finally get enlightened with this mystery departure of Bruce? Catch these poignant moments and more live on Pinoy Big Brother Season 2 Primetime Bida!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
a kdo gleda zdele bb...hehe..sam so dobri k igrajo..smeha je velik..ful fajn
Ojej..bliža se dan k pride bruce ..bo pestro jaaa
Ojej..bliža se dan k pride bruce ..bo pestro jaaa
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
sofia83 napisal/-a:Men so pa vsi neki čudni ... Sploh ta Tina je bolj šuplja v glavo k švicarski sir (una fora z moko tip 500 je svetovna ) Men bi se pomojem strgal not med takim folkom ...
o ja, tale z moko mi smo umirali od smeha pred tvjem
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
jz pa mislim da jo je Stane, al kdo je biu takrat zraven nje nekaj zmedel, kr je rekel on, da to je pol kile in pol je avtomatsko razmisljala da mora se 100g dodat.
Sej je pol v spovednici rekla da so jo usi neki mesali, kr una potica ne bi uspela ce bi ona dala se enkrat tolko moke, ful prevec uglaunem, tako da pol je najbrz res dala samo 600g in ne 1,1kg.
Sonja pa je res bla cisto gnusna s tistim robckom, najbrz se je tudi Pero zavedal da mal pretirava..
Sej je pol v spovednici rekla da so jo usi neki mesali, kr una potica ne bi uspela ce bi ona dala se enkrat tolko moke, ful prevec uglaunem, tako da pol je najbrz res dala samo 600g in ne 1,1kg.
Sonja pa je res bla cisto gnusna s tistim robckom, najbrz se je tudi Pero zavedal da mal pretirava..
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Dagi napisal/-a:Sm brala ene komentarje za Jasmino... a je res noseča?
V telenoveli je kao noseca ja. V resnici pa ne vem
Hello, 911. I''m on fire!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
br0ken heart napisal/-a:Dagi napisal/-a:Sm brala ene komentarje za Jasmino... a je res noseča?
V telenoveli je kao noseca ja. V resnici pa ne vem
aja zdej majo telenovelo... ma oni so vsi itak ena telenovela že tko al tko...
Always look on the bright side of life!
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Lepo bi prosila, če lahko kdo najde video prepirčka med Suzano in Andrejem. Meni nič ne vrže ven, ne na googlu, ne na youtube.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov