Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Apr. 2007 19:09

sonja me je cisto razočarala, uboga žrtev! suzana pa....hm....pomojem ne bi tolko težila z njeno 'mama vlogo' če se ostali ne bi obnašali kot horda pubertetnikov....brez nje bi itak vsi že prvi teden pocrkali od lakote.

jasmina pa se že na polno po stanetu meče...sem vedla jaz :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Apr. 2007 19:27

Ampak ta Jasmina je pa... ehhhh... Zdaj je vsa jokasta, ker je zivcna, ker ne dobi menstruacije. Ja ljubica draga, prej bi mislila!
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 16. Apr. 2007 19:32

aaaaaaarrrrrrgggggghhhhh...kak je tota suzi prepotentna...pač samo zato kr je stara ko Grčija :roll: mater...ona njim govori MULCI...mislim...zakaj pa je šla med Mulce stara čufta!
Kaj je pričakovala da bojo poslali 12 ljudi iz doma upokojencev not...ma daaaj...upaaam da gre ven...škoda bi bla če ne bi šla... Na ku*ac mi gre ko človek vleče ostale nekam, samo zarad svojega mnenja...jooo :roll:

ok sej sonja je čudna v nekih pogledih...stališča(ki so vsaj po mojem ok) pač čudno izraža...

:roll:
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 16. Apr. 2007 19:39

upam da bo nominirana še enx, zaradi: "Upam da ste vsi razumeli Slovenija..." :evil: BIAAAATCH!!!
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 16. Apr. 2007 19:40

Kr umrem od smeha, da se izkaze da je Jasmina noseca :rofl:
Tut meni ni Sonja nic kaj vsec.. Ampak kako pa ostali delajo?!? Halo?! Ko teroristi so prisli v sobo,pa jo zbombardirali. Tina mi je tut vedno manj vsec.. Vedno se vtika!
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 16. Apr. 2007 19:42

Dele more bit pa Robi doma pred televizijo kr mau živčen :lach:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 16. Apr. 2007 19:44

Lol Jasmina pravi da ni dobila menstre zaradi stresa. Pa ona ve kako se otroci delajo? Resno sprašujem, ker najstniki dostkrat ne vedo takih osnovnih stvari.
Suza je ornk tečna že, itak gre ona ven v soboto. Ste opazili, da ko je Suza odkorakala čez vrata, je šla še cela četica za njo. Fak kake ovčice.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Apr. 2007 19:44

Sonja je carica!!!

tam se zarad te hrane kregajo ko pol kurca ni vredno!!! sonja točno ve, kaj dela in kaj govori. jst sm bla tut en mesec v eni izmed držav t.i tretjega sveta in ljudje se ne zavedajo, kaj je to lakota... mogoče se res sliši patetično, ampak ko enkrat vidiš tam sto otrok, tako shiranih, da komi hodijo, se pa zamisliš, a se je tukaj res vredno kregati zarad hrane. ja, je patetično, ampak resnično in če tega ne vidiš v živo se sploh ne zavedaš, kaj vse se dogaja na drugi strani sveta...

ko boste enkrat občutil kaj je prava lakota, se boste mal zamislili, spremenili vrednote...

suzana se obnaša čist nezrelo in letom popolnoma neprimerno. obupno!! in kot je sonja rekla v spovednici - zavira njihovo ustvarjalnost, mišljenje in dobro voljo. če bi bla jst tm bi tut potegnila s perošom in sonjo.

upam, da gre suzi kmal ven.

p.s a je jasmina noseča??? :eek: :eek:
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 16. Apr. 2007 19:45

Men sta pa sedaj najbolj Pero in Sonja saj povesta kar je prav in ne sledita črednim nagobom in kimajo da je vse ok zato da nebi bili nominirani. Kao nihče ji ni rekel da ne sme jest. Ko so bili na vrtu in je uzela riž in makarone, so pa vsi spraševali, kaj je dobila Sonja in je en prbil, da je dobila eno čebulo. Ma čist prav Sonja, ta Suzana mora pod nujno vn, igralka, neprebavljiva, kake vn meče za Perota- smrdljivec gnjusni. Vn s to prasico, ki samo rada dominira in ne da drugim živet, kr naenkrat ni več tok prfekt kot je hotela zaigrati. Tako da ima res samo še u glavi številko 75000, ker 75 si bo že lahko privoščila. Ostali pa veselo četica koraka, ne razumem pa Miho, ki ga kr naprej nominirajo, da z njimi drži al on res igra na karte da pride do finale in je raje tiho.

No pa ne bo potrebna skrivna naloga kot sem enkrat napsial da bi bilo dobr. Nimam menstr- ja kaj pa seksata brez.
Zadnjič spremenil dean444, dne 16. Apr. 2007 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 16. Apr. 2007 19:47

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:Sonja je carica!!!

ko boste enkrat občutil kaj je prava lakota, se boste mal zamislili, spremenili vrednote...

Ja lahko je to govoriti s polnim želodcem. Aja, sem pozabila da si ena od dvojčic in prostovoljno stradaš. Lol no kake buče.
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 16. Apr. 2007 19:50

honeydew napisal/-a:Suza je ornk tečna že, itak gre ona ven v soboto.

ma PM da dvomim :x ma večjo popularnost ko Pero na strani BB! :roll: Pa menda ni folk tolko fukjen, da bi jo not pustli...jas upam da ne..!!!
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Apr. 2007 19:52

ne s polnim želodcem, ljubica. sem jaz tut mela svoje obdobje, ko sem občutila kaj pomeni lakota... poln želodec maš očitno samo ti... in seveda vsi na big brotherju, ki se tepejo za kos kruha. ...

ja, jaz sem v resnici mary-kate olsen. a ti je šele zdele potegnil???!! :D :D mislm, haloo?
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 16. Apr. 2007 19:53

honeydew napisal/-a:
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:Sonja je carica!!!

Ja lahko je to govoriti s polnim želodcem. Aja, sem pozabila da si ena od dvojčic in prostovoljno stradaš. Lol no kake buče.

Ta cinizem je popolnoma odvec! Od kdaj pa ti "mary-kate and ashley bigg" poznas in ves da pa mogoce ona ni enkrat stradala!
Ne ti o "bucah", sama poglej kake neumnosti stresas! :roll:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 16. Apr. 2007 19:58

Da se ne bosta razpočili kot pinjate, bojo mel vsi otroc sladkarije za jest:D Lepo vaju prosim... ne smilita se sami sebi.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 16. Apr. 2007 20:00

honeydew napisal/-a:Da se ne bosta razpočili kot pinjate, bojo mel vsi otroc sladkarije za jest:D Lepo vaju prosim... ne smilita se sami sebi.

Kaj tebi ni jasno? :eek:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov