Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sam hehe..mogoče so dal tino tja zato, da ne bodo u filmih več rekl.. go back to slovenia ..pa ker je drgačna..ni tmna pa to..jim bo znala bit zanimiva..sej so dobro zbral..pa ful je tut komunikativna.. zanimivo bo
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:uh, naši pobje bodo pa izolirani po prihodu tega filipinca...
mislim, da bodo slovenske gledalke takoj napadle ustrezne institucije, da mu podelijo državljanstvo!
Ja res je HUD Mislm pa da tut če njega nebi blo so naši fantje za en ....!
-
ooooo ka je ta sonja fuknena omg...kaj je to pisala neki..faq..upam da gre vn k je res uboga žrtev
- Luna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2006
- Kraj: overtherainbow
js pa se kar ne vem zakaj se je jasmina tko drla ucer?! a mogoce kdo pozna vzrok tega vrescanja ker je blo tu mac. zenska je pomoje res psiho al pa hoce vedno imet pozornost. ze ko je v spovednici imela histericne izpade...
men je pa Sonja tok gnila sam da usta odpre ker kr misl da je najbl pametna pa da vse ve. upam da bo sla ven al pa Pero.
men je pa Sonja tok gnila sam da usta odpre ker kr misl da je najbl pametna pa da vse ve. upam da bo sla ven al pa Pero.
-
hahaha zdej so dubil vloge pa se morjo uživet u določene like iz nadaljevanke vihar ljubezni ..sonja je invalidka ..ojej
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
sinička napisal/-a:Kdo je skrivnostnež, ki se bo za teden dni vselil v hišo Big Brotherja?
opa opa... paste se fantje, tole bo pa huda konkurenca
ZAAAAAKON, tale mi je takoj v oči padel. Komi čakam, da pride, da vidimo, če je kej seksi hihi
-
Ker se počut ogroženo,nemočno...zarad hrane se je use skup šlo..ker ji je biu iz rok uzet nož pa pokrouka...pa je pol mislm da u tem smislu napisala kao edina k ne je mesa..pol pa še kao 8 folka proti njima dvema..torej perotu pa njej..neki u tem smislu..pač je rekla da ne bo jedla...da se je tko odločila pa da če jo hoče kdo rešt nej jo vn sprau u soboto..(sicr ne vem-sej bi lahk že prej šla,če bi to res hotla.. ) čudna je
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
Damyanchyka napisal/-a:ooooo ka je ta sonja fuknena omg...kaj je to pisala neki..faq..upam da gre vn k je res uboga žrtev
se podpišem pod to. Meni gre že od prvega dne na živce. Zdaj je pa še samo potrdila to. Bolj tupaste ženske ne poznam.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
choco.cat napisal/-a:Vse kar lahko rečem je: "Oh, hello!"Frenkie napisal/-a:^^ v bistvu si dala napačno povezavo. Po moje si hotla dat tale link
Simpa
A si predstavlate, da bi Went pršu
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov