Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
hahaha ja men je blo tut to smešno..pač taka je nora..sam pomoje res pogreša zunanji svet...a mislte da si lahko pod takim pritiskom u takem okolju pa to..res to kr si u resnici?(klub kameram,različnim ljudem,tujem okolju..)
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bolhica napisal/-a:ma še zdej ne razumem teh nominacij..a ponavad so nominirani 3je??? (zj vem da sta +one2 avtomatsk)
število nominiranih je odvisno od števila glasov, ki so jih tekmovalci dobili. najmanjše število nominiranih je 2. primer: tekmovalec A dobi 4 glasove, B 3 glasove, C 2 glasova - nominirana sta A in B. A dobi 4 glasove, B 4, C 3 - tudi tu A in B. A 4, B 3, C 3 - v tem primeru so nominirani vsi trije, ker sta B in C zbrala drugo največje možno število točk ob tem, da je najvišje možno št. točk zbral le en tekmovalec.
teoretično se lahko zgodi, da so nominirani vsi tekmovalci, če dobijo enako št. točk.
no, če je pa še kdo kazensko nominiran, se pa doda glasovalno nominiranim.
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
*meti* napisal/-a:Upam, da bo letela Sonja ven ker mi je fuuul glupa, totalno antipatična-za pogledat in ko odpre usta..ko ena lajdra se je pustla Perotu šlatat, čeprav takrat še ni vedla da s Tjašo nista par..uglavnem ni mi.
Kje kdaj zakaj, folk pa kaj vi to vse vidite s karticami, kr se mi zdi da gledam vse vecerne oddaje pa vedno kej zamudim ocitno.
Po moje gre Pero ven al pa Sonja, sam upam da Pero je pa skoda da ni bila Jasmina nominirana, ocitno je stanovalcem dovolj usec
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
thebest napisal/-a:zakaj pa že v oddaji niso povedli, da so vsi nominirani...?
zato, ker je bila oddaja snemana preden, sta una dva obupala nad nalogo
jao kaj se s sonjo dogaja, neki piše po postli s hrano 9=1 8=2
men nč jasn
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
sinička napisal/-a:thebest napisal/-a:zakaj pa že v oddaji niso povedli, da so vsi nominirani...?
zato, ker je bila oddaja snemana preden, sta una dva obupala nad nalogo
jao kaj se s sonjo dogaja, neki piše po postli s hrano 9=1 8=2
men nč jasn
verjetno nekaj pomenijo te številke..morda se je z nekom domenila za kakšno skrivno šifro...nekaj že pomeni ker tak brezzveze itak nebi napisala to na posteljo!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja ženska je bolana. Nekaj ni ok z njo. Ma kakšne travme al kaj. Čudakinjabad_girl napisal/-a:čmokica napisal/-a:Ta Jasmina res ni normalna.. Zdj sm vidla to dretje moj motoor.. Kok je nora ta ženska
Psihič čisti...jst sm najprej mislila, da za Robijem joka Pol pa slišm mootori, moootoriii...džizs mi je blo kr nerodn zanjo
I laugh at gilded butterflies.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kdo je skrivnostnež, ki se bo za teden dni vselil v hišo Big Brotherja?
opa opa... paste se fantje, tole bo pa huda konkurenca
opa opa... paste se fantje, tole bo pa huda konkurenca
Zadnjič spremenil sinička, dne 16. Apr. 2007 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
O ful je hud
drgač pa glede na to kaj sm prebrala o njem..pa zakaj je not..bi mu prvoščila zmago..kumi čakam da pride..me prou zanima kako ga bodo sprejel..zihr bo miha lubosumen..
drgač pa glede na to kaj sm prebrala o njem..pa zakaj je not..bi mu prvoščila zmago..kumi čakam da pride..me prou zanima kako ga bodo sprejel..zihr bo miha lubosumen..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov