Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
thebest napisal/-a:zakaj pa že v oddaji niso povedli, da so vsi nominirani...?
Ja teleta pac Meni je tak stekal video da sn popizdla! Suzi so skor oke ven padle
Hello, 911. I''m on fire!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
čmokica napisal/-a:Ta Jasmina res ni normalna.. Zdj sm vidla to dretje moj motoor.. Kok je nora ta ženska
Psihič čisti...jst sm najprej mislila, da za Robijem joka Pol pa slišm mootori, moootoriii...džizs mi je blo kr nerodn zanjo
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Angel girl napisal/-a:br0ken heart napisal/-a:nominirani so miha, sonja, suza, tjasa, pero.
Upam, da gre Sonja ven...ful mi je antipatična...tak kr en svoj stil ima...k en hipi...flower power
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Men je bla sonja ful ušeč k je bla tiho..pa dobra je da je zdržala skos bit tiho.. ..sam zdej mi je pa antipatična..njo bi poslala najprej vn..al pa peroša..
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
bad_girl napisal/-a:čmokica napisal/-a:Ta Jasmina res ni normalna.. Zdj sm vidla to dretje moj motoor.. Kok je nora ta ženska
Psihič čisti...jst sm najprej mislila, da za Robijem joka Pol pa slišm mootori, moootoriii...džizs mi je blo kr nerodn zanjo
Tut mene je blo kr sram ko sem jo gledla Cist je adijo zenska!
Hello, 911. I''m on fire!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kaj-kdaj jo je pa Pero šlatu?
Ja men tud tale Sonja ne potegne glih najbolj, čeprov mi je pa pri nje všeč na trenutke tist flegmatik, ko samo posluša ko se ostali kregajo. Ona se lepo odstrani in jo briga. Ma pa kr dobre možnosti da bo odletela ven. Če se bo Suzana mal umirila ta teden in ne bo težila vsem povprek kot da je vse rodila, pol ji mogoče celo rata not ostat. Čist odvisno kaj bojo počeli ta teden.
Če gre pa Sonja ven, bo pa Pero spet jokal, kot je Robertom hehe.
Ja men tud tale Sonja ne potegne glih najbolj, čeprov mi je pa pri nje všeč na trenutke tist flegmatik, ko samo posluša ko se ostali kregajo. Ona se lepo odstrani in jo briga. Ma pa kr dobre možnosti da bo odletela ven. Če se bo Suzana mal umirila ta teden in ne bo težila vsem povprek kot da je vse rodila, pol ji mogoče celo rata not ostat. Čist odvisno kaj bojo počeli ta teden.
Če gre pa Sonja ven, bo pa Pero spet jokal, kot je Robertom hehe.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tole sem pa čisto falila. Jah res sta si naklonjena, mogoče bosta pa zdej skupaj
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
waaaa še bul ju ne maram..to pa nism vedla da sta se šlatala..grdo glede na to da naj bi meu peroša kao punco...
Ja bo bogi če bo šla sonja vn..pomoje bo šu vn prostovolno za njo
Ja bo bogi če bo šla sonja vn..pomoje bo šu vn prostovolno za njo
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
si predstavlate, da bi šla recimo jasmina na filipine in bi tm izvajala svoje psihopatske fore. uni bi jo po moje gledal ko da je z lune padla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov