Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Apr. 2007 21:18

Joooooooj... joooooooj! :) Svašta dogaja! Ja Nina je preveč drezala v Nino, sam verjetno so ji tko naročili, navsezadnje se je Nina sama prostovoljno prjavla v BB in zato se lahko zdej vtikajo vanjo kakor želijo... žal.

Za Roberta sm glasovala v navalu jeze, ker je Tini reku, da nej puši k..., sam zdej mi ga je blo pa kr žal. Ne vem, po eni strani je vseeno faca in je popestril BB!

Tina... se mi kr smili. Ni to kr tko zvedt, da greš en dan na Filipine, ki so na nevarnem območju, na tisoče kilometrov stran, med same tujce, se ment u ang. in predstavljat Slovenijo. Pa valda se je navezala na naše bigbradovce. Boga kako je bla u šoku! Bo pa zanimivo, blondinka med temnolasci! Verjetno je še bolj u šoku, ker ji niso povedli, da gre le za 1 tedn in ne do konca in verjetno si kr misli, da je to spet humor BB-ja :). Ah sej bo preživela...

Suzana... no comment, je razočarala malo, sam jo probejmo razumet, je samohranilka in živi v najetem stanovanju baje, valda si želi tega keša, da bi si kupla stanovanje. Sam to ni opravičilo za njen odnos.

Unu z žogicami je blo tudi kar zanimivo :).

Nč... čakejmo nadaljevanje... I love u BB! :D
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 14. Apr. 2007 21:20

ma ta tina ni prava za menjavo, že v slovenščini komaj skup spravi normalni stavek, je čist nerazgledana, dvomim da ve angleščino v takšni meri da bi lahko vsaj osnovno komunicirala z njimi :?
Uporabniški avatar
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 14. Apr. 2007 21:25

***PINKYCA*** napisal/-a:ma ta tina ni prava za menjavo, že v slovenščini komaj skup spravi normalni stavek, je čist nerazgledana, dvomim da ve angleščino v takšni meri da bi lahko vsaj osnovno komunicirala z njimi :?

podpis

če ni niti vedla, kaj pomen z nekom češnje zobat... hehehe... ne vem, bl slabo bo ona predstavla našo malo Slovenijo... upajmo da nas bo presenetla...
There's too much blood in my caffeine system...
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 14. Apr. 2007 21:28

kolk mi gre tamala smrkla na k.... s temi motorji. če bi bla jest u bajti bi jo f.... čez ograjo pa naj ma te svoje motorje. spet se dere ko zmešana.
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 14. Apr. 2007 21:31

Suzana je itak nominirana.. Nebi smela v italjanscini onega rect, ko je rekla!
Sicer pa, show must go :rofl:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 14. Apr. 2007 21:31

Men se pa zdi Tina super izbira za Filipine. Poslal so jim najlepši primerek našga BB, pa še zabavno bo gledat, kak ji bo šlo sporazumevanje in vse to. Čeprav po moje ang. ne bo nek velik problem, glede na to, da punca študira turistiko.
...
Uporabniški avatar
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 14. Apr. 2007 21:32

predvidevam da govoriš o Jasmini... jah lepo je njen fotr to sprejeu da daje ona tam notr noge narazn usak dan.. moj bi kleu k norc pomojm :D :D
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 14. Apr. 2007 21:35

Ja foter od Jasmine je bil pravi "frajer" s tistim: Zdravo jebac! :eek: Ce bi bil to moj foter, bi ga na gobec :rofl:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 14. Apr. 2007 21:35

princess of the night napisal/-a:predvidevam da govoriš o Jasmini... jah lepo je njen fotr to sprejeu da daje ona tam notr noge narazn usak dan.. moj bi kleu k norc pomojm :D :D

sem zdele dobila mal zadoščanja k se jokca na vrtu in jo noben ne šmergla. očitno ni nobenga prepričala.
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Apr. 2007 21:36

Ma Tina ni štekala, ker je Sonja govorila o nekih: češnje z jagodami zobat- vsaj jez sm tko štekala, kr neki!

Drgač sm šla mal na filipinski forum! Majo že zalepljene slikce od Tine kako je reagirala, ko je zvedla. En naš je tudi gor na forumu in jim je potico zalepil in so zdej vsi lačni :D :D :D . Drgač pa vsi govorijo, da nej bi šla neka Wendy k nam oziroma, da bi jo oni kar poslali, verjetno ni lih priljubljena al kaj, se mi ni dalo vseh strani brat.

No to je to... lahko noč vsem oziroma dober žur! :)
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 14. Apr. 2007 21:37

Jaz ne vem zakaj se vsi tak blesavo obnasajo...morm rect, da me je edino pozitivno presenetla Đesi :D Punca je iskrena in se za moje pojme brihtna full.
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 14. Apr. 2007 21:37

moi T napisal/-a:Ma Tina ni štekala, ker je Sonja govorila o nekih: češnje z jagodami zobat- vsaj jez sm tko štekala, kr neki!

Drgač sm šla mal na filipinski forum! Majo že zalepljene slikce od Tine kako je reagirala, ko je zvedla. En naš je tudi gor na forumu in jim je potico zalepil in so zdej vsi lačni :D :D :D . Drgač pa vsi govorijo, da nej bi šla neka Wendy k nam oziroma, da bi jo oni kar poslali, verjetno ni lih priljubljena al kaj, se mi ni dalo vseh strani brat.

No to je to... lahko noč vsem oziroma dober žur! :)

ne jagoda - sadje.. ampak Jagoda - Jasmina.. usaj pomoje je mislna tko.. da gre z Jasmino češne zobat..
**Emma2**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a **Emma2** » 14. Apr. 2007 21:40

Kdaj so pa povedal, da mata Tjaša pa Pero še en teden skrivne naloge :?: Sem skoz gledala, pa nisem zasledila. A jima v bajti sploh kdo verjame, da sta kao par :roll:
Uporabniški avatar
princess of the night
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a princess of the night » 14. Apr. 2007 21:41

vrjetno so glih zato podalšal.. k use naloge so trajale 1 tedn.. in pomoje so mislni da če je to fora, bi dns povedal.. očitno si tud Big Brother želi da bi jima vrjel.. čeprou res nista prepričliva...
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 14. Apr. 2007 21:42

OMG! zdele je mela Jagoda tak histerični napad spet! zunaj je slišala motor/je in se je drla kot bi jo iz kože devali: moj motor, moj MOTOR, moj MOOOTOOOOR!!!!!!

:cry: :lach: :cry: :lach:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov