Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pa ta Alen niti slovensk ne zna, učeri sm ga poslušala, pa je take "stauke" tvoru, da se nista niti dve besede ujemale Sej zna australc bol govort k on... Kriza.
Drgač pa, men je tale misija Filipini mau creepy, js vem, da bi mi blo bad, če bi mogla jt. Na Filipine bi valda šla (turistično), da me pa zaprejo u eno bajto med čis neznane ljudi, oni se poznajo, js pa tm kr ena, po moje sam u spovednico, u jok, pa prost njihouga BBja, da me spusti nazaj domou
Drgač pa, men je tale misija Filipini mau creepy, js vem, da bi mi blo bad, če bi mogla jt. Na Filipine bi valda šla (turistično), da me pa zaprejo u eno bajto med čis neznane ljudi, oni se poznajo, js pa tm kr ena, po moje sam u spovednico, u jok, pa prost njihouga BBja, da me spusti nazaj domou
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Aloha napisal/-a:Pa ta Alen niti slovensk ne zna, učeri sm ga poslušala, pa je take "stauke" tvoru, da se nista niti dve besede ujemale Sej zna australc bol govort k on... Kriza.
To je pa čisto res! Pri njemu ne gre samo za nespoštovanje slovenskih slovničnih pravil (npr. dvojina), ampak pri njemu se tudi skloni in spoli ne ujemajo, stavki popolnoma nesmiselni. Kakšno šolo pa ima Alen?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ne gre za to, da bi mogu kdorkol knjižno govort Tale lublanska "sve šle" dvojina nima veze tle. Gre za to, da ne zna dveh besed skp dat, nobenga vrstnga reda, umes ga kr zmanka, skratka, ne zna se izražat. Pa sej če bi poslušala, bi vedla o čem govorim. Js ga ne razumem praktično nč.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Ce gre kaksen kadilec tja na Filipine, se mu ne bo dobra godila. Glejte to del njihovih pravil
YOU CANNOT BRING IN:
*
Cigarettes / cigars / tobacco
*
CDs, CD players, radios, i-pod
*
Walkmans, DVD players, televisions
*
Mobile phones
*
Computers, PDA’s e.g.: Palm Pilot
*
Computer games
*
Calendars
*
Diaries
*
Pen and paper or any writing materials
*
Eyeliner
*
Or any other make-up that could be used for writing.
*
Alarm clocks
*
Watches
*
Any electronic equipment requiring batteries
*
Weapons, drugs and narcotics
*
Medication (except for agreed personal medication in consultation with Big Brother)
*
Clothes with prominent logos, clothes with fine stripes or dots, silk clothes, solid white clothes.)
YOU CANNOT BRING IN:
*
Cigarettes / cigars / tobacco
*
CDs, CD players, radios, i-pod
*
Walkmans, DVD players, televisions
*
Mobile phones
*
Computers, PDA’s e.g.: Palm Pilot
*
Computer games
*
Calendars
*
Diaries
*
Pen and paper or any writing materials
*
Eyeliner
*
Or any other make-up that could be used for writing.
*
Alarm clocks
*
Watches
*
Any electronic equipment requiring batteries
*
Weapons, drugs and narcotics
*
Medication (except for agreed personal medication in consultation with Big Brother)
*
Clothes with prominent logos, clothes with fine stripes or dots, silk clothes, solid white clothes.)
-
Aloha napisal/-a:Ne gre za to, da bi mogu kdorkol knjižno govort Tale lublanska "sve šle" dvojina nima veze tle. Gre za to, da ne zna dveh besed skp dat, nobenga vrstnga reda, umes ga kr zmanka, skratka, ne zna se izražat. Pa sej če bi poslušala, bi vedla o čem govorim. Js ga ne razumem praktično nč.
Popravek OT: Sem Ljubljančanka in ne govorim "sve šle". Tudi moje prijateljice se tako ne izražajo.
-
A ste videli, kako lepo so Filipinci predstavili Slovenijo v videu?
No ja, razumela sicer nisem nič, ampak instink mi je dal vedeti, da govori o slovenskih lepotah . Kot podlago so spustili našo himno in prikazali naše najlepše turistične točke.
Wuaw! Jaz sem totalno navdušena! Tole je najboljša pogruntavščina slovenskega BB. Tega swapa pa pri italijanskem Grande Fratellu nisem zasledila.
No ja, razumela sicer nisem nič, ampak instink mi je dal vedeti, da govori o slovenskih lepotah . Kot podlago so spustili našo himno in prikazali naše najlepše turistične točke.
Wuaw! Jaz sem totalno navdušena! Tole je najboljša pogruntavščina slovenskega BB. Tega swapa pa pri italijanskem Grande Fratellu nisem zasledila.
Zadnjič spremenil Bluestocking, dne 14. Apr. 2007 0:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sem še enkrat pogledala video in sem že več razumela. Da vam interpretiram :
Govorec govori o legi Slovenije, politični ureditvi, veri in nekaj o kulturi.
Malo heca!
Pa popravljam svojo prejšnjo trditev (da ne bo hude krvi med Ljubljančani VS. ostalimi državljani Slovenije, glede na to da so večinoma kazali samo ljubljanske znamenitosti) - pokazali so nekaj slovenskih/ljubljanskih turističnih točk.
Govorec govori o legi Slovenije, politični ureditvi, veri in nekaj o kulturi.
Malo heca!
Pa popravljam svojo prejšnjo trditev (da ne bo hude krvi med Ljubljančani VS. ostalimi državljani Slovenije, glede na to da so večinoma kazali samo ljubljanske znamenitosti) - pokazali so nekaj slovenskih/ljubljanskih turističnih točk.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
honeydew napisal/-a:učeri sm ga poslušala, pa je take "stauke" tvoru, da se nista niti dve besede ujemale Sej zna australc bol govort k on... Kriza. Tukaj tudi dvojina ni upoštevana. Kot da je odvisno od šole, kako se izražaš.
ikzekli....dvojine se na primorskem ne uporablja....cisto tako....zaradi vpliva italije in hrvaške....pa sej drugod, kjer ljudje zivijo ob meji se bolj cudno govorijo (kaj pa ce bi bil not nekdo ki zivi cisto blizu madžarske....njega pa res ne bi razumeli)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov