Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
ne morm verjet, ful se mi je zasrala ta suzana. a lahk gre tam hčerki morit uno na hard, k se vidi da ji gre sam za kešš... pa u nekem tujem jeziku ji razlagat, morš bi taka ko si gledalcem ušeč... pa uno ko je tjaša tignala, ap ona joj tjaša, kk zajebala jo je hčerka, ko ji je rekla, kr da ti ne... pol pa ona ja doma, tud ko nas pa vsi gledajo pa kr ne...
prav vid se da suzana ful igra na karto da bo vsem všeč, da bi dobla teh pof..... 75 000 evrov al kok že... joj
prav vid se da suzana ful igra na karto da bo vsem všeč, da bi dobla teh pof..... 75 000 evrov al kok že... joj
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Mah men so čist bedni...sam hrbet en obrne, že šimfajo... Pa ta Robi mi gre tut počas *nekam*...kr neki frajeriši pa mori. Pa Suza in tisto pucanje...sej je prov, da nekdo skrbi tut za to, ampak včasih je pa prov posiljena s tem...
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
kok je tale video smešn! Sem se prav nasmejala ! Robi z uno kitaro
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
BB gledam le z enim očesom, ker mi ni preveč zanimivo.
Sem pa zdaj na uradni strani BB videla kaj jim pripravljajo.
Eden od naših stanovalcev naj bi šel na Filipine v filipinski BB, en filipinec pa naj bi prišel k nam.
Zanimivo, zanimivo!
Sem pa zdaj na uradni strani BB videla kaj jim pripravljajo.
Eden od naših stanovalcev naj bi šel na Filipine v filipinski BB, en filipinec pa naj bi prišel k nam.
Zanimivo, zanimivo!
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Jst sm se tud prjavla za sobotno oddajo,pa sm pol preklicala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov