Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*AnNy napisal/-a:nova ženska k je pršla v hišo je HČERKA od SUZANE
tipček k je pa pršu notr je pa BRAT od STANETA
Eh, kakšn brat od Staneta, kje si pa to pobrala?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
*AnNy napisal/-a:no pa tud o tem 12 skrbno izbranih tekmovalcev.. ok 12 jih je blo na začetku ampak pol je pršla SONJA in zdej sta pa še ta dva kar je to skupaj 3 in pol to ni več 12 tekmovalcev ampak jih je že 15
2 so po moje na novo not dal, ker sta dva predčasno zapustila hišo in so moral nekak zapolnit čas, kolikor časa pač naj bi bili v hiši
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Men tud ni jasno od kod naj bi bil andrej od staneta brat?
drugac pa se onadva zdaj ze podnevi "razgibavata". jaz sem takoj za to, da gre ven robert, ker je cisto adijo. pomoje se bodo potem ostali dedi bolj sprostili in prisli v ospredje..
drugac pa se onadva zdaj ze podnevi "razgibavata". jaz sem takoj za to, da gre ven robert, ker je cisto adijo. pomoje se bodo potem ostali dedi bolj sprostili in prisli v ospredje..
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
dean444 napisal/-a:Na RTL 2 je tud BB vsak dan ob 19 ter oddaja ob ponedeljkih ob 21.15.
Poglejte kok majo hišo dobr urejeno.
Klik
OMG, kakšna huuuuda bajta!!! Naša se res samo skrije lahko pred njo. Wow!
Stol v spovednici je ful originalen.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Wowww tole pa je hiša ja res je huda, veliik boljša od naše, bolj moderna, res mi je všeč!
Andrej od Staneta brat? Od kje že? Dobr s Suzano in Tjašo so res mal zasral glede na to kaj piše v pravilih, ampak dobr očitno tud oni lahko kršjo.
Andrej od Staneta brat? Od kje že? Dobr s Suzano in Tjašo so res mal zasral glede na to kaj piše v pravilih, ampak dobr očitno tud oni lahko kršjo.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Robi pa Jasmina zdej že tud podnev seksata.
Sam kok je ta Robi idiot, a ste vidl un posnetek, ko reče Tini puši k***c? Obupn je, ampak upam, da še mal ostane, da bo še naprej zanimiv, pa naj gre Miha vn, k itak nč bistvenga ne ustvarja tm.
Sam kok je ta Robi idiot, a ste vidl un posnetek, ko reče Tini puši k***c? Obupn je, ampak upam, da še mal ostane, da bo še naprej zanimiv, pa naj gre Miha vn, k itak nč bistvenga ne ustvarja tm.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Suzana Andreju striže nohte
Pa ni mi jasn za tole Suzano no, kako je lahk tak stroga do Tjaše, celo nevljudna in ful neprijazna do njenga "fanta". Sem misla da bota bolj prijateljici, glede na to, da ni veliko razlike v letih med njima. Aya, sama je pa izgubila nedolžnost pri 14ih
Pa ni mi jasn za tole Suzano no, kako je lahk tak stroga do Tjaše, celo nevljudna in ful neprijazna do njenga "fanta". Sem misla da bota bolj prijateljici, glede na to, da ni veliko razlike v letih med njima. Aya, sama je pa izgubila nedolžnost pri 14ih
...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nemška bajta je ZAKON!prav res mi je všeč, pa sem drugače ful picajzlasta kar se designa tiče.
suzana je malček dosadna postala odkar je njena hčerka not. in andrej zih ni brat od staneta, že zato ne, ker sta iz drugih koncev slovenije.
upam da gre ven robert, ker je dosadan, pa rada bi vidla malo akcije med stanetom in jasmino. nekako se mi doszdeva da je on njena naslednja 'žrtev'.
suzana je malček dosadna postala odkar je njena hčerka not. in andrej zih ni brat od staneta, že zato ne, ker sta iz drugih koncev slovenije.
upam da gre ven robert, ker je dosadan, pa rada bi vidla malo akcije med stanetom in jasmino. nekako se mi doszdeva da je on njena naslednja 'žrtev'.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Joj zdj se je zgleda Jasmina mal na Staneta vrgla, če gre Robi domov (js sem ziher da bo šou) bo ziher na Staneta navalila, Stane upam da si mal pameten pa jo pust an mir te raj js počakam v Celju ko prideš domov.
Drugače pa a vi ne vete da noben v hiši ne ve da Robert in Jasmina seksata. No js sem ziher da ve kdo iz te spalnice ko sta ona dva noter sam iz one spalnice pa ziher neve noben nič.
In tale Suzana je vedno bol tečna. Njena hčerka me pa tudi ne impresionira-kr neki,sj bojo vsi nominirani nasledno soboto.
Drugače pa a vi ne vete da noben v hiši ne ve da Robert in Jasmina seksata. No js sem ziher da ve kdo iz te spalnice ko sta ona dva noter sam iz one spalnice pa ziher neve noben nič.
In tale Suzana je vedno bol tečna. Njena hčerka me pa tudi ne impresionira-kr neki,sj bojo vsi nominirani nasledno soboto.
-
Joj ni mi jasno čist dobr kako to, da sostanivalci ne vejo kaj se dogaja med rjuhami Jasmine in Robija. Kako ne vejo, jst mislim da to ni res.
Suzana in Andrej - te dva sta mi oba mal čudna, dejansko.
In če Suzana misli, da si dela uslugo s tem k teži Tjaši se mot. Itak bo nominirana, letela bo pa tud pomoje dost kmal če bo taka še naprej. Najbrž je rahlo tečna tam glede na to, kolk je natančna in ji drugi morijo, svojo jezo pa na hči spravlja.
Suzana in Andrej - te dva sta mi oba mal čudna, dejansko.
In če Suzana misli, da si dela uslugo s tem k teži Tjaši se mot. Itak bo nominirana, letela bo pa tud pomoje dost kmal če bo taka še naprej. Najbrž je rahlo tečna tam glede na to, kolk je natančna in ji drugi morijo, svojo jezo pa na hči spravlja.
-
^to se mi pa res ne zdi kaka sramota, men bi blo to zihr ful všeč, ker sem tak človek. Men se zdijo kakšne druge stvari bolj porazne oz sramotilne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov