Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
V nedeljo majo prvi casting(od treh). Moj kolega se je prjavu in je bil pač zbran med nevemkolkimi in v nedeljo majo te castinge. Revež je tolko navdušen, da je šel k vedeževalki, katera mu je rekla, naj bo v nedeljo oblečen v rdečo in mu bo uspelo k lahko?
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
*SweetGirl napisal/-a:Zdaj pa lahako čez kak teden pričakujemo rdečelaso sanjo grohar
He,he! Dobra!
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
**SiMoN@** napisal/-a:V nedeljo majo prvi casting(od treh). Moj kolega se je prjavu in je bil pač zbran med nevemkolkimi in v nedeljo majo te castinge. Revež je tolko navdušen, da je šel k vedeževalki, katera mu je rekla, naj bo v nedeljo oblečen v rdečo in mu bo uspelo k lahko?
Jz tud mislim,da mu bo uspelo
Drgač so se pa castingi začeli že v sredo.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
Am pol casti potekajo 5 dni? Od srede do nedelje?
Kolega je bil in je imel danes številko 160... ali vsak dan začnejo s številko 1 ali pač nadaljujejo?
Ali kdo pozna koga, ki so ga po castu povabili nazaj notri? Na še en dodaten razgovor?
Kolega je bil in je imel danes številko 160... ali vsak dan začnejo s številko 1 ali pač nadaljujejo?
Ali kdo pozna koga, ki so ga po castu povabili nazaj notri? Na še en dodaten razgovor?
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Moj kolega ma tud casting v nedeljo. Sicer ga nisem nič kaj preveč spraševala, ker je bil ful skrivnosten, že to, da gre v nedeljo, je komaj povedal. Oz. naju je s kolegico vabo na kosilo, da grema z njim v Lj, pol pa mu je ven zletelo kam gre.
KAj ve kdo, kolko jih je na tem prvem castingu sploh?
KAj ve kdo, kolko jih je na tem prvem castingu sploh?
Lahko imam vse.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
A da so že bli ti castingi...Kukr se jst spomnem, k sem prebrala dopis, k so mu ga poslali, je pisalo da je v nedeljo prvi. No, nevem...Pa na listu piše, nej si od nevemkerga marca do junija čas vzamejo. Ker beden "nasvet"
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
**SiMoN@** ker beden nasvet? Ja to napišejo zato, da si naj čas vzamejo, da potem pridejo na casting samo resni in tisti, ki imajo v času snemanja oddaje čas. Da nebi zgubljali časa na tistih, ki potem časa nebi imeli. KAr se pa tiče, da ti je pisalo na listu, da je to prvi casting v nedeljo - to ne pomeni, da je to prvi casting (da se v nedeljo začne), ampak prvi od treh, kjer se bo število kandidatov manjšalo.
Kar se tiče castingov- začeli so se v četrtek. Trajajo 4 dni in vsak dan pride na vrsto 100 kandidatov (10 skupin). JAz sem bla danes in vam povem full bedno. Jaz sem mela to srečo, da me niso sramotili pred drugimi, ampak lahko kar tepčki izpadejo, glede na zastavljena vprašanja žirije. Npr. ali masturbiraš? Kje in kako si zgubil nedolžnost? Povej nekaj o politiki Rupla.... Kar nekaj. Vglavnem ta casting je čista psihološka preizkušnja, tako da tisti ki vas še čaka to, ne se jim pustit provocirat...
Vso srečo vsem!
lp
Kar se tiče castingov- začeli so se v četrtek. Trajajo 4 dni in vsak dan pride na vrsto 100 kandidatov (10 skupin). JAz sem bla danes in vam povem full bedno. Jaz sem mela to srečo, da me niso sramotili pred drugimi, ampak lahko kar tepčki izpadejo, glede na zastavljena vprašanja žirije. Npr. ali masturbiraš? Kje in kako si zgubil nedolžnost? Povej nekaj o politiki Rupla.... Kar nekaj. Vglavnem ta casting je čista psihološka preizkušnja, tako da tisti ki vas še čaka to, ne se jim pustit provocirat...
Vso srečo vsem!
lp
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
Jst sm pa slišal da so spraševali (vsaj to skupino ki je bila ob 9.30) da kdaj so bli najbolj osramoščeni, kdaj so naredili največjo napako ipd.
Ah... zanima koliko jih bo v 2. krogu
Ah... zanima koliko jih bo v 2. krogu
Home Page:
-
**SiMoN@** - Kofetarica
^^Uf..katera pamet..boš pa ziher zbrana. Ne ti men pameti solit tle, k dober vem kaj je na listu blo napisano, in tut razumem stvar, k mi jo en enkrat pove. Ne rabm še od tebe dodatnih razlag.
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Hmm eni ste pa hitre jeze. Jaz s svojim odgovorom nisem mislila nič slabega. Ampak očitno ti je šlo v nos, da sem ti pač razložila kaj je pomenilo napisano na listu,... Tiso na listu napisano pa očitno nisi prav razumela...vsaj glede tistega, kar si napisala na forumu.
Pa brez zamere, ampak jaz res nisem mislila nič slabega.
Pomiri se!
LP
Pa brez zamere, ampak jaz res nisem mislila nič slabega.
Pomiri se!
LP
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
čist vredu ti je napisala, sem jaz tudi vidla ta list, in je mišljeno točno tko kot je ona napisala! pa že sama logika je da nemore biti 1 casting samo en dan, ker jih je preveč prijavljenih! pa očitno ne razumeš stvar, pa rabiš da ti nekdo podrobneje razloži!
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
No dejmo jezo malce pomiriti, da ne pride do vsesplošnega prepira.
Moj prijatelj je bil včeraj 365. kandidat (tko da zgleda, da jih je več kot 100 na castingu) in je dobil vprašanje s čim si služi kruh in naj pove en vic.
Do petka naj bi po pošti izvedeli, če grejo naprej.
Nina mi je bila bolj všečna kot črnolasa
Moj prijatelj je bil včeraj 365. kandidat (tko da zgleda, da jih je več kot 100 na castingu) in je dobil vprašanje s čim si služi kruh in naj pove en vic.
Do petka naj bi po pošti izvedeli, če grejo naprej.
Nina mi je bila bolj všečna kot črnolasa
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Jz sem bil tudi včerej na castingu.Če bi zbiral bi izbral eno zgovorno primorko,ki je imela oranžne lase in piersing v jeziku.Drgač sem pa pesimist,saj niso nikogar poklical nazaj,tako da slabo kaže.Drgač je pa bilo veliko starejših žensk,ki so rabile veliko časa,da so se spedirale Pa prihajale so tudi mamice z hčerkam.Vprašanja pa kot vprašanja.No vsaj iz moje skupine ko smo odgovarjal so leteli sami čudni odgovori.Drgač sem se pa itak vmes premislil,da nisem za ta show Tista ženska v komisiji pa itak misli,da je najbolj pametna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov