Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tud jst mislm, da bo odletu Robert. V tretje gre rado
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
mogoče pa majo vsi skrivno poslanstvo, da ne smejo nominirat jasmine, ker ona je poskrbela za gledanost. pa o tme ne govorijo... zgleda že tak, ker meni njeno cviljenje najeda... saj če bi oni vedli, kako dela v spovednici, bi jih hitro prepričala.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
suzana: sonjo nomiram ... ne vem provzaprov... ne vem zakaj jo nominiram. ni mi všeč njen stil ... ma njena frizura mi ni všeč... njen stil oblačenja... zato jo nominiram...
tjaša in andrej bi bla pa res lahko malo bolj strastna!! mislim doooh!!!
tjaša in andrej bi bla pa res lahko malo bolj strastna!! mislim doooh!!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pa kako nej bosta strastna, če sta pa par pod prisilo? Js ne bi mogla pa če usi zato vn odletimo. In ja, ta naloga mi je mau preveč
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja ta gluma da sta par bi še šlo sam zdej se že not ve za skrivna poslanstva, tako, da ni možno več glumit. šlo bi še mogoče, če bi prišla kaka druga ženska in ne hči od Suzane.
Kar pa se tiče nominacij. Če bi bilo po pravilih bi bila tako in tako direktn nominirana Jasmina in Robert, sam zato ker seksata jim prizanašajo. Kot da res hočemo samo ta kvazi seks gledat in pol še učenje besedoslovlja. jasmina je nagovarjala k nominacijam zato direktno nominacija, Robert povedal Nini da jo je nominiral, kar je tudi prepovedano. Tako, da se Bb ne drži svojih pravil in jih spremija kot njemu paše.
Kar pa se tiče nominacij. Če bi bilo po pravilih bi bila tako in tako direktn nominirana Jasmina in Robert, sam zato ker seksata jim prizanašajo. Kot da res hočemo samo ta kvazi seks gledat in pol še učenje besedoslovlja. jasmina je nagovarjala k nominacijam zato direktno nominacija, Robert povedal Nini da jo je nominiral, kar je tudi prepovedano. Tako, da se Bb ne drži svojih pravil in jih spremija kot njemu paše.
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
andrej (avstralc) je spenkov jasmino... ker ga je neki zajebavala, pol jo je pa on nazaj, pa ga je s povštrom začela 'tepst' pa jo je prjeu pa jo 'spenkov'... smešn je blo...
kdaj je pa robi povedu nini da jo je nominiral?
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
tjask napisal/-a:andrej (avstralc) je spenkov jasmino... ker ga je neki zajebavala, pol jo je pa on nazaj, pa ga je s povštrom začela 'tepst' pa jo je prjeu pa jo 'spenkov'... smešn je blo...
Ok,mogoče malo neumno vprašanje,ampak jaz ne zastopim kaj pomeni 'spenkov' ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov