Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 08. Apr. 2007 12:52

Omggg...je reku robi ti maš take nežne mejhne zizke, jasmina pa prbije hvala za kompliment ((al kokrkol je že rekla))..smeeeeeeeeeeeeeH.. :lol: :lol:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 08. Apr. 2007 13:09

Jst sem se tut nasmejala, ženska pol besed ne zna pravilno izgovorit. Oki, sej ne rečem, se pač zagovoriš, sej priznam, tut jst kdaj kakšno smešno besedo izumim, ampak ona pa ful besed ne zna izgovorit.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 08. Apr. 2007 13:15

bolhica napisal/-a:Omggg...je reku robi ti maš take nežne mejhne zizke, jasmina pa prbije hvala za kompliment ((al kokrkol je že rekla))..smeeeeeeeeeeeeeH.. :lol: :lol:

KLOMPLIMLENT.. omg sramota no .. :roll:

pol pa so tu še ..

KLOMPET (namesto KOMPLET)
PETLOR (namesto PETROL)
ALSFAT (ala ASFALT)
BREKSVA ...
SILVA (sliva)

:roll:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 08. Apr. 2007 13:59

Za te besede je možno, da namenoma zamenjuje črke (zaradi nevednosti oz. "frajerstva"), lahko pa je ženska disleksična - to je namreč eden glavnih indikatorjev disleksije.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 08. Apr. 2007 15:07

super da je nina šla ven, jasmina več nebo mogla tolko šinfat, pa toti novi, ko jo not prišo, bo z sonjo potegno. sej od suzane hči,pa toti tanovi sta že zdaj gledala in spoznala stanovalce od zunaj. se mi zdi da je to kr dobra poteza BB, da so dali nove notri, ker ma jasmina prevlki vpliv. ful svinjsko se mi zdi, kaj delajo z mihecom, ker očitno ma v knjižici takšne ko su mu všeč, ne samo katere je podr. saj ne rečem, da je ok, da ma to knjižico, ampak da naj punce iz knjižice kontaktirajo ustvarjalce BB, da jih povabijo kot gostje in verjetno iz miheca naredijo slabega jebača, al pa takega, ki ma samo lape, to je pa malo preveč. naj še te pozovejo od vseh ostalih stanovalcev bivše, pa njih izprašajo. drugače mi pa on ni slab, pač še pr svojih 21 letih (če se ne motim) ni zrel, to ni greh. ga bo že še ena udomačila. danes pa mislim, da bojo kr sonjo nominirali, čeprav nevem kak je zdaj s temi nominacijami. zmagovalni vojaški tabor ne more bit nominiran, ampak tudi nikogar ne more nominirat? ali so samo imuni na nominacije, nominirajo pa lahko?
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 08. Apr. 2007 15:20

S to knjižico si mi čist adijo pa tud včer napad na Nino- full nizkotno.
A zdej ma kao Pro plus to famozno knjižico pri seb- ja valda. kaj ko bi jo kr pri 24 ur objavili, da se javio vse ki se najdejo v opisu. Men so tečni s to knjižico, ki so jo ful napihnili in ker nimajo materiala morajo to spet omenjat.
Zdej ne vem ali golobčka not seksata z kondomom al ne. Če ne bi jaz dal dobro skrito nalogi Jasmini, da glumi, da ji je kao slabo, da ji gre na bruhanje, da mal Robert cvikne, da je ta noseča.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 08. Apr. 2007 15:24

BaUcYkA, če se ne motm, nominira samo tist tabor, k je zgubu (rumen?) in samo te iz njihove skupine. kdo je bil v tem taboru, itak ne vem, ampak če je bla sonja, bo pomoje nominirana.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 08. Apr. 2007 16:10

Še moj komentar na včerajšnjo oddajo:
1) Nina Osenar spet super opravla nalogo, dobra voditeljca, mi je všeč :gut:
2)"Strokovni" komentatorji: un debiln Gačanovič mi gre takoooo na nerve, govori k ena baba, smeji se prizadeto, misl da je pol bog in za moje pojme je prov poniževal Damjana Murkota. Prov vidt ga ne morm! :evil: Alma-sam z Gačanovičem drži k ena copata bedna. Murko mi je bil pa dejansko kul :lach: proti unima dvema.
3)Izpadla Nina-za moje pojme čist pričakovano. Sem vedla da bo Miha imel najnižji procent, ker se je folku mal zasmilu oz sploh ni tak kot so ga prikazali. Na koncu jo je Osenarjeva totalno uničla tm, modelka je zakuhala in oddala kak dcl švica preko obraza. Totalno ni tega pričakovala, nekak se mi zdi čudna ta zgodba in vse skupaj. Sploh pa ne štekam čist dobr njenga odnosa z možem itd.
4)Nova prišleka-sm misnla da bojo dejansko dal koga druzga notr ampak ok. Mal se mi zdi bedno, ker bo zdej Suzana sigurno bolj zadržana zarad hčerke. Pa tok sm se že veselila, da se bo zapletla z Andrejem :rofl: Ta drugi Andrej-zgleda mi rahlo razvajeno dete, bomo vidl. Njuno skrivno poslanstvo je pa kr težko za moje pojme, mislm da ju bojo skužil da to ni to.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Apr. 2007 16:15

dean444 napisal/-a:Zdej ne vem ali golobčka not seksata z kondomom al ne. Če ne bi jaz dal dobro skrito nalogi Jasmini, da glumi, da ji je kao slabo, da ji gre na bruhanje, da mal Robert cvikne, da je ta noseča.

O jaaaaaa :D
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 08. Apr. 2007 16:17

Zvoncica napisal/-a:
dean444 napisal/-a:Zdej ne vem ali golobčka not seksata z kondomom al ne. Če ne bi jaz dal dobro skrito nalogi Jasmini, da glumi, da ji je kao slabo, da ji gre na bruhanje, da mal Robert cvikne, da je ta noseča.

O jaaaaaa :D

ufff, to bi blo dejansko ful zanimivo :D
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 08. Apr. 2007 16:22

Joj joj, tale Miha... Men je šele včeri potegnl da je to moj bivši sosošolc iz gimnazije in sam tolk glede mojih opažanj; tega človeka nism js nikol vidla s kakšno žensko, vedno je z enim frendom okol hodu :D pa tud o tem kako zgleda ne bi, najbrž ma glih 170cm, hodi pa kt da bi z breje kobile sestopil :rofl: :rofl: :rofl: znam bit mal hudobna včasih ja...
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 08. Apr. 2007 16:43

Nominacije si bodo podeljevali RDECI to so: Jasmina, Robert, Sonja, Suzana in Miha. Pomoje bo najveckrat nominirana Sonja.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 08. Apr. 2007 17:14

Se nekaj: je mogoce kje na netu videti vcerajsnjo oddajo?
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 08. Apr. 2007 17:15

Lorelai20 napisal/-a:Men je šele včeri potegnl da je to moj bivši sosošolc iz gimnazije

si hodla na gimnazijo 15 let nazaj? :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 08. Apr. 2007 17:30

hmm, miha je star 21, a ni? kaj je pol s temi 15imi leti?

btw, tjaška je pa kr prlublena, glede na to, da je šele drug dan not...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov