Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst sem se tut nasmejala, ženska pol besed ne zna pravilno izgovorit. Oki, sej ne rečem, se pač zagovoriš, sej priznam, tut jst kdaj kakšno smešno besedo izumim, ampak ona pa ful besed ne zna izgovorit.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
bolhica napisal/-a:Omggg...je reku robi ti maš take nežne mejhne zizke, jasmina pa prbije hvala za kompliment ((al kokrkol je že rekla))..smeeeeeeeeeeeeeH..
KLOMPLIMLENT.. omg sramota no ..
pol pa so tu še ..
KLOMPET (namesto KOMPLET)
PETLOR (namesto PETROL)
ALSFAT (ala ASFALT)
BREKSVA ...
SILVA (sliva)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Za te besede je možno, da namenoma zamenjuje črke (zaradi nevednosti oz. "frajerstva"), lahko pa je ženska disleksična - to je namreč eden glavnih indikatorjev disleksije.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
super da je nina šla ven, jasmina več nebo mogla tolko šinfat, pa toti novi, ko jo not prišo, bo z sonjo potegno. sej od suzane hči,pa toti tanovi sta že zdaj gledala in spoznala stanovalce od zunaj. se mi zdi da je to kr dobra poteza BB, da so dali nove notri, ker ma jasmina prevlki vpliv. ful svinjsko se mi zdi, kaj delajo z mihecom, ker očitno ma v knjižici takšne ko su mu všeč, ne samo katere je podr. saj ne rečem, da je ok, da ma to knjižico, ampak da naj punce iz knjižice kontaktirajo ustvarjalce BB, da jih povabijo kot gostje in verjetno iz miheca naredijo slabega jebača, al pa takega, ki ma samo lape, to je pa malo preveč. naj še te pozovejo od vseh ostalih stanovalcev bivše, pa njih izprašajo. drugače mi pa on ni slab, pač še pr svojih 21 letih (če se ne motim) ni zrel, to ni greh. ga bo že še ena udomačila. danes pa mislim, da bojo kr sonjo nominirali, čeprav nevem kak je zdaj s temi nominacijami. zmagovalni vojaški tabor ne more bit nominiran, ampak tudi nikogar ne more nominirat? ali so samo imuni na nominacije, nominirajo pa lahko?
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
S to knjižico si mi čist adijo pa tud včer napad na Nino- full nizkotno.
A zdej ma kao Pro plus to famozno knjižico pri seb- ja valda. kaj ko bi jo kr pri 24 ur objavili, da se javio vse ki se najdejo v opisu. Men so tečni s to knjižico, ki so jo ful napihnili in ker nimajo materiala morajo to spet omenjat.
Zdej ne vem ali golobčka not seksata z kondomom al ne. Če ne bi jaz dal dobro skrito nalogi Jasmini, da glumi, da ji je kao slabo, da ji gre na bruhanje, da mal Robert cvikne, da je ta noseča.
A zdej ma kao Pro plus to famozno knjižico pri seb- ja valda. kaj ko bi jo kr pri 24 ur objavili, da se javio vse ki se najdejo v opisu. Men so tečni s to knjižico, ki so jo ful napihnili in ker nimajo materiala morajo to spet omenjat.
Zdej ne vem ali golobčka not seksata z kondomom al ne. Če ne bi jaz dal dobro skrito nalogi Jasmini, da glumi, da ji je kao slabo, da ji gre na bruhanje, da mal Robert cvikne, da je ta noseča.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Še moj komentar na včerajšnjo oddajo:
1) Nina Osenar spet super opravla nalogo, dobra voditeljca, mi je všeč
2)"Strokovni" komentatorji: un debiln Gačanovič mi gre takoooo na nerve, govori k ena baba, smeji se prizadeto, misl da je pol bog in za moje pojme je prov poniževal Damjana Murkota. Prov vidt ga ne morm! Alma-sam z Gačanovičem drži k ena copata bedna. Murko mi je bil pa dejansko kul proti unima dvema.
3)Izpadla Nina-za moje pojme čist pričakovano. Sem vedla da bo Miha imel najnižji procent, ker se je folku mal zasmilu oz sploh ni tak kot so ga prikazali. Na koncu jo je Osenarjeva totalno uničla tm, modelka je zakuhala in oddala kak dcl švica preko obraza. Totalno ni tega pričakovala, nekak se mi zdi čudna ta zgodba in vse skupaj. Sploh pa ne štekam čist dobr njenga odnosa z možem itd.
4)Nova prišleka-sm misnla da bojo dejansko dal koga druzga notr ampak ok. Mal se mi zdi bedno, ker bo zdej Suzana sigurno bolj zadržana zarad hčerke. Pa tok sm se že veselila, da se bo zapletla z Andrejem Ta drugi Andrej-zgleda mi rahlo razvajeno dete, bomo vidl. Njuno skrivno poslanstvo je pa kr težko za moje pojme, mislm da ju bojo skužil da to ni to.
1) Nina Osenar spet super opravla nalogo, dobra voditeljca, mi je všeč
2)"Strokovni" komentatorji: un debiln Gačanovič mi gre takoooo na nerve, govori k ena baba, smeji se prizadeto, misl da je pol bog in za moje pojme je prov poniževal Damjana Murkota. Prov vidt ga ne morm! Alma-sam z Gačanovičem drži k ena copata bedna. Murko mi je bil pa dejansko kul proti unima dvema.
3)Izpadla Nina-za moje pojme čist pričakovano. Sem vedla da bo Miha imel najnižji procent, ker se je folku mal zasmilu oz sploh ni tak kot so ga prikazali. Na koncu jo je Osenarjeva totalno uničla tm, modelka je zakuhala in oddala kak dcl švica preko obraza. Totalno ni tega pričakovala, nekak se mi zdi čudna ta zgodba in vse skupaj. Sploh pa ne štekam čist dobr njenga odnosa z možem itd.
4)Nova prišleka-sm misnla da bojo dejansko dal koga druzga notr ampak ok. Mal se mi zdi bedno, ker bo zdej Suzana sigurno bolj zadržana zarad hčerke. Pa tok sm se že veselila, da se bo zapletla z Andrejem Ta drugi Andrej-zgleda mi rahlo razvajeno dete, bomo vidl. Njuno skrivno poslanstvo je pa kr težko za moje pojme, mislm da ju bojo skužil da to ni to.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
dean444 napisal/-a:Zdej ne vem ali golobčka not seksata z kondomom al ne. Če ne bi jaz dal dobro skrito nalogi Jasmini, da glumi, da ji je kao slabo, da ji gre na bruhanje, da mal Robert cvikne, da je ta noseča.
O jaaaaaa
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
Zvoncica napisal/-a:dean444 napisal/-a:Zdej ne vem ali golobčka not seksata z kondomom al ne. Če ne bi jaz dal dobro skrito nalogi Jasmini, da glumi, da ji je kao slabo, da ji gre na bruhanje, da mal Robert cvikne, da je ta noseča.
O jaaaaaa
ufff, to bi blo dejansko ful zanimivo
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Joj joj, tale Miha... Men je šele včeri potegnl da je to moj bivši sosošolc iz gimnazije in sam tolk glede mojih opažanj; tega človeka nism js nikol vidla s kakšno žensko, vedno je z enim frendom okol hodu pa tud o tem kako zgleda ne bi, najbrž ma glih 170cm, hodi pa kt da bi z breje kobile sestopil znam bit mal hudobna včasih ja...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov