Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 08. Apr. 2007 0:55

dean444 napisal/-a:Mislim, da nas res ne bi smelo brigati kaj mata ona in mož in če imata dogovor in odprto zvezo, kaj bo pol mene motilo če ima ljubimca ali ne. Sam res škoda ker je bila tok odprta in je vsej Sloveniji pač mal preveč povedala. Da je osramotila moža ga ni, saj je mož to vedel. Mal se mi je zasrala z opravljanjem, sam sicer mi je čist ok. Sicer pa je lahko nekdo v 30 min prikazan kot veliki opravljivec, ke rga tako pač prikažejo. Vse je relativno kar vidimo po TV.

S tem se pa čisto strinjam! Meni gre tako zelo na živce, ker jo zdaj vsi neki obsojajo, kao kurba in ne vem kaj še. To je njuna stvar, pač imata tak odnos. Kaj k***c se majo vsi neki za vtikat. Glede unga opravljanja je res malo bedno izpadlo, ampak sem že večkrat opazila, kako jemljejo komentarje iz konteksta..."Resničnostni šov", ja. :lacj:
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 08. Apr. 2007 1:30

Nina ma ljubimca iz Južnoafriške republike??? Ja, kolkokrat ga je pa potem sploh fasala ???? Po moje je to bolj kakšen virtualen ljubimec kot kaj konkretnga.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 08. Apr. 2007 8:03

sj je rekla, da mata polet tri tedne...
pa ok, nej ga ma, sam ni ji pa treba tega razlagat širni sloveniji. ker tud če njen mož vse ve, mu sigurno ni blo fino, da so ga tkole zaslišval. ravno zarad nje. res, da je grdo od osenarce to, sam kaj, sj si je nina sama kriva, kaj pa preveč čveka o stvareh, k se za moje pojme tičejo sam njiju z možem.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 08. Apr. 2007 8:46

Res da so to njene osebne zadeve in da je najbrz takrat v pogovoru o ljubimcu pozabila na kamere, ampak a ni nekaj najgrsega da zanikas svoje lastne besede. Ni cudno da jim je potem rekla naj pazijo kaj govorijo.

Drugace sem pa zadovoljna da je sla ven. :)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 08. Apr. 2007 9:11

men je blo pa včer ful hinavsko ko je nina prišla vn, je moža res na veliko kušnila, prej je pa razlagala kolk je noro zaljubljena v drugega. to me je malo zmotilo, k se mi ne zdi prav, da pravi kolk ma rada drugega, svojega moža pa isto lahk kušne kot da bi bila v njega zaljubljena. pa poj k je kr neki rekla da se je kao šalila, da ma ljubimca al kaj že. nism to čist dobr štekala. tko da nekak itak sploh ne vemo kaj je res.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 08. Apr. 2007 9:14

Ma ja ful dobr da je šla Nina ven... sicer sem pa pričakvala da bo šel Miha.. nevem zakaj no.. drgač pa če bi šel pa Robi ven bi pa čist nezanimivo ratalo in bi sigurno ful folka nehalo gledat.. ker pomoje glih on eno tako feštico not dela pa mal dobro voljo dviguje.. nevem no to je moje mnenje.. drgač pa mislm da bo šle drug tedn miha ven?!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 08. Apr. 2007 9:29

Kaj ma kdo link od jasmine pa roberta,ko sta se tretjič dala dol? :razz:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Apr. 2007 9:34

Js sm pa dubla feeling, da Nina svojga moža ni bla najbl vesela oz da to ni blo tist, kar bi mogl bit po tem, k nekoga ne vidš tok časa :nein: Mene je kr mau zabolel, ne bi bla na njegovem mestu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Weeping Willow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Weeping Willow » 08. Apr. 2007 9:49

Maudisa napisal/-a:Kaj ma kdo link od jasmine pa roberta,ko sta se tretjič dala dol? :razz:

KLIK
Weeping Willow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Weeping Willow » 08. Apr. 2007 9:55

še tole moram deliti z vami :twisted:

KLIK
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 08. Apr. 2007 11:42

Mož Gregor o svoji ženi Nini

Nino si bomo zapomnili tudi po tem, da je pred kamerami priznala, da ima ljubimca. Govorila je tudi o zakonskem življenju. Vendar tudi njen mož Gregor ni bil tiho. V svojem blogu se je postavil na njeno stran in o njej povedalal veliko pozitivnih stvari. Med drugim pa lahko preberemo tudi sledeče:
' ... Je mama, partnerka, ljubica, soproga in še marsikaj. Lepo skrbi za družino, lepo vzgaja sina in mene in to ji z veseljem tudi vračava. Ni idealna in popolna, doprinese pa veliko radosti ljubezni in sreče. Je inteligentna, iznajdljiva, delovna in marljiva ... ... Po mojem mnenju, bo težko en sam človek zadovoljil vse njene želje, hotenja, zanimanja. Še posebno težko bo potešil njene seksualne fantazije, pričakovanja in želje. Zato še ni kurba, vlačuga, pocestnica in človek vreden vsesplošnega obsojanja. Je odgovorna, skrbi za varno spolnost in se na zapleta s komer koli, z vezanimi pa nikoli. V preteklih vezah je to doživela in tega ne želi nikomur. Človeka najprej spoznava in, če preskoči iskra, se zgodi nekaj najbolj normalnega v naravi.’

Vir:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070407_3094359.php

Mislim... Kaj bi pa ženska rada, da en sam človek ne more zadovoljiti njenih seksualnih potreb?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 08. Apr. 2007 11:53

Weeping Willow napisal/-a:še tole moram deliti z vami :twisted:

KLIK

tolko o znanju slovenščine :lach:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 08. Apr. 2007 11:57

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:11. milanov smeh - :lol:

Jaaa, men je čist faca ko se začne smejat :lach:

Kar se pa tiče osenarce, me pa počasi že moti tista zlajana fora: "nasveti za shopping". Halo no... prvič je blo zanimivo, zdej pa lahko že neha s tem.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Apr. 2007 12:22

Kaj d fak je pa "čiščenje čevljev na projektu Big Brother" :?: Tole je namreč oglas na študentskem servisu. Jeeeeei, se bom kr prjaula :roll:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Apr. 2007 12:33

Gledal sem zadnji 2 glavni oddaji BB in moram reči, da sem razočaran... na hrvaškem, npr. iz stanovalcev naredijo "zvezde", pri nas pa klovne. delajo se norce iz njih, o vseh govorijo le najslabše... no, saj so res luzerji vsi po vrsti, ampak tole je pa že preraslo mejo dobrega okusa (alla iskanje žensk iz mihove knjižice, dajanje v nič s strani psihologa, itd...)
najbolj žalostno je pa to, da za pljuvalko postavijo eno almo brđžanovič... no vedel sem, da je to dekle iz bara, čeprav niti enega bara nisem gledal. in o njej sem bral same kritike... no, večjega konja (oz. kobile) še nisem videl...

kakorkoli, tale bb je eno kakanje...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov