Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Mahagonij napisal/-a:A se je robert navelical zivet, da ga je brez kondoma vtikal v tisto Biohazard odprtino?
Grem stavit, da tale zenska ni prvic seksala brez kondoma s tipom k ga prakticno ne pozna.
Vsaj sanitarno inspekcijo bi prej poklical, da pogrunta kva vse ze raste tm, predn je sel vrtnarit.
mahagonij...
to je bilo tako napisano, kot da bi ti imel taksno prakso, da bi svojo potencialno vrtnico vedno poslal v karanteno v kakšen institut preden bi jo pognojil....
res je, da obstajajo spolne bolezni, ampak večina vas se zgraža, če nekdo takoj brez kondoma namoči, če pa namoči čez 3 mesece skupnega prijateljevanja, je pa stvar v redu... ni v redu!!! če boste namočili po treh mesecih v vašo partnerko, je isto sranje, kot da bi ga namočili danes, ko ste jo spoznali!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ja to je isto, sam k zenska ni ista, kot vecina drugih. Pac za njo si lahko ful zihr, da ima navado s seksom kupovat pozornost pa da veckrat seksa brez kondomov s tipi, k jih ne pozna.
Pa tut ce je na kontracepcijskih je ful vprasanje.
Pa tut ce je na kontracepcijskih je ful vprasanje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
_Petra_ napisal/-a:In dala sta se dol se tretjic
Jz tega ne podpiram!!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
a vi to cele dneve in noci pred kompom sedite pa gledate?
ma itak da bojo sexal, pa pozornost pritegval pa se kregal ce jih izolirajo u en kontejner pa en moski glas jih usake tolk cajta jeb* u glavo skos zvocnik
sam najbl bedn je blo pa to da kokr js vem so se dost odrasle osebe prjavle na to, clo take k majo ze familje... stari da se moja mami al pa fotr pojav tm, ma js se ziva zakoplem
ma itak da bojo sexal, pa pozornost pritegval pa se kregal ce jih izolirajo u en kontejner pa en moski glas jih usake tolk cajta jeb* u glavo skos zvocnik
sam najbl bedn je blo pa to da kokr js vem so se dost odrasle osebe prjavle na to, clo take k majo ze familje... stari da se moja mami al pa fotr pojav tm, ma js se ziva zakoplem
Zivljenje je piskotek!
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
nastasia napisal/-a:ma to, ko dajejo sorodnike not - brezveze
mas cist prov,men je to tut cist brezveze.
Kok mi ta Jasmina najeda
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Men pa Nina iz dneva v dan bojl najeda. Na začetku mi je delovala ful simpatična in pozitivna, zdej se mi pa zdi čist dvolična.
Nina: "Ko grem ven in vidim, kdo me je nominiral, ta je pri meni končal, z njim ne spregovorim več niti besede."
Ja, pa v jok pa na drevo pa vse igrače s sabo!
A je mogoče pričakovala da bo najbolj priljubljena tm not?? Madona sej je sam igra...
Nina: "Ko grem ven in vidim, kdo me je nominiral, ta je pri meni končal, z njim ne spregovorim več niti besede."
A je mogoče pričakovala da bo najbolj priljubljena tm not?? Madona sej je sam igra...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
*Sparks* napisal/-a:Men pa Nina iz dneva v dan bojl najeda. Na začetku mi je delovala ful simpatična in pozitivna, zdej se mi pa zdi čist dvolična.
hehehe ma ja...tecna je, ni? Na zacetku mi je bla najbolj tak...na izi, zdaj pa skoz to ponavlja kak je ona na izi pa da se ni nic spremenila...yeaaaah right
Mislim, da bo nov sostanovalec moskega spola
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov