Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 04. Apr. 2007 23:51

ok, danes nisem gledala, vidim da ni blo nič novega. po tem kaj ste napisale bi lahko res bla to tista jasminina taktika, ki jo uresničuje :D sicer jaz proti temu opravljanju drugače nimam nič, lahko bi ji edino v faco povedle, lahko prišparajo energijo, ki jo porabijo za hlinjenje prijaznosti. naj opravlja, ampak naj ji pove, kaj si o nje misli. sonja ma o nini najboljše mnenje, kolko je zadnjič rekla v spovednici, po drugi strani pa jo ona šinfa na vlko. sicer pa ta nikki posrečeno zgleda na posnetkih. se strinjam, da bi mogli to dogovarjanje med sabo o nominacijah kaznovat! me veselje mine, če pomislim na to, da bo jasmina do konca not! finale sonja jasmina? :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Apr. 2007 23:59

a dej no fak kake majo tle notr :roll: :lach:
zgledajo kot da bi jih lihkar iz cirkusa spustil P***a no...
men je prov žo da sm kupla kartico ker je res vse skupej brezveze..pa kdo bo gledu tisto gnojno jasmino tam notr..pa kaj majo tok proti sonji?so ljudje že slišal za komunikacijo, s katero se konflikte rešuje?pomoje bi blo boljš da bi spovednico ukinl, pa da se pobijejo med sabo notr....
in sploh zasnova našga big brotherja je res na nuli..kr neki ene vojake, vsi napacani po frisu, grdi, grozni...kot da se ne da kej boljšega spomnt...tista s krompirjem je bla huda, še več takih bi mogl bit...ampak ne neke vojske no..joj kok so grozni :roll: ...
nevem, men je bil bar miljonkrat boljši..dogajalo se je, folk je bil bolj normalen, več boljših sklopov so nardil..sej se ne da ravno ful primerjat obadva resničnostna šova med sabo, sam d fak kej bolj pametnega se pa lahko spomnejo... :roll:
robi mi gre na živce,čeprav je fukabilen za moje pojme, ampak mi je tok grdo da jo je dvakrat pofukou, pa še kušnu ne nikol ne nič..sploh pa se mi zdi zadnje čase ful aroganten do jasmine....predvsem me pa tud to moti da je reku da njega za vse tm notr boli k***c..ja če bi bla jst jasmina bi ga dvakrat po glav trešla....ful ne maram takih tipov pojebaj odjebaj....seveda tud ona ni čist nč nedolžna, sam se ji pa vid da je ena mala kurbica...takih žensk tud ne maram....
ostali pa nevem...nina mi je zlo neodgovorna do svojga otroka da je sploh šla notr, se mi pa zdi tud taka lapalica..sam lapa in lapa, pojma nima pa o ničemer nč....kakšna je to žena k še kuhat ne zna konkretno?
ostali so mi pa kukrtok normalni...verjetn zato ker se ne siljo tok v ospredje...

sm pa zanč prov v živo posliušala in gledala ko so se nina, jasmina in una ta blond pogovarjale o svemu in svačemu in je jasmina rekla kao kako jo sosedje gledajo ker je striptizeta..ja ok, neglede na 21 stoletje je to še vedno nekej absurdnega, vsaj zame...sej nimam nč proti njim, ampak vseeno mi gre na živce to da se pol ful čudijo zakaj jih folk ne sprejme in čudno gleda..ja da men moja hči reče da bi bla rada striptizeta ji tak deviški pas gor abijem da sploh nou mogla nkol snet dol..še s fleksarco ne....in očitno že ni tolk nedolžna kot zgleda..če je tlele dala unmu po parih dnevih, brez da jo je še kušnu al karkoli pokazu da mu je zaresvšeč, pol je že use jasno....mislm, jst se nebi na njenem mestu udla zakva me folk čudn gleda....naj se pol ko bo šla ven pogleda kakšne tle dela in izjavlja pa bo mogoče ugotovila razlog čudnih pogledov....manjka ji še par let da dojame bistvo življenja...zdj misl da je k***c bistvo življenja, pa to da se izdaja za civilizirano romkinjo..v kakšnem pogledu civilizirana že?sem spoznala cvilizirane rome in ronmkinje in tale jim ne seže niti do mezinca, kaj šele kam dalje... :roll:
in ja opravljanje žal ni več moderno, niti lepo niti nič....če si tok babe kot opevaš pa še v fris povej človeku kaj te muči....

8če manjkajo č-ji mi ne delajo)...
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 05. Apr. 2007 0:05

zadnjič sem ob pol3 zjutraj prešaltala na kanal a, pa je nina tak hrgolla :D sem pozabla prej napisat :D ko stari ded
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 05. Apr. 2007 7:00

alex04 napisal/-a:
firegirl napisal/-a:js sm pa lih ta izpad zamudla:(

a kdo lohk zrihta filmčk :oops: ?

Klik

:)

O fak...civilizirana my ass... :D A je sploh lahk še bolj glupa? Dvomim.

Ko bi se vsaj Robi poseksal s Sonjo...ker žur bi bil šele pol...upam, da so v Polju pripravljeni na novo pacientko 24/7 :lol:
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 05. Apr. 2007 7:38

Tiavanna napisal/-a:Jaz ne glasujem, je pa moj fant reku, da bo en SMS ob priliki poslal, ker upa na Mitsubishi Outlanderja. :D

naj se najprej pozanima, da ne bo slučajno moral plačati davka, če ga bo zadel ;)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 05. Apr. 2007 8:19

normalno, da ga bo moral. pa tudi od tistih 1000€ se plača davek.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 05. Apr. 2007 9:21

Ok tale pogovor me je pa šokiru!
Poteka med Zvanim Zajebanim Robijem in njegovo Slačipunco Jasmino aka.Jagoda :)
Robi:Nočem začet nobene teme,sam da te malo spomnim ,da vidim odziv če sem še aktualen Samec?Al ne?
Jasmina:Zakaj naj bi biu ne?
Robi:Zato ker ženske ste spolno kontroverzne!
Jasmina:A res!?Amm...Hmmm...Zdej sm si pa jz neki zmislla ane.Če s tipom k sva bla eno leto skupi nisem doživela orgazma,pa sm orgazem glumila,s tabo pa sm ga pol si lah mal zamislš!
Robi:Jah kaj naj rečem,dobra roba tri pikice....
IN POTEM SLEDI SMEH

Bruh tadva res aaaaaa Papka z velkim P-jem

:scherzkeks: :scherzkeks: :D
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 05. Apr. 2007 10:24

hahaha, vic stoletja, kdaj kje kako je ona dozivela orgazem z robijem že?
Niti a in o se nista slisala iz njenih ust, razen rezanja ko jima je neki đesi rekla! Ko meni pride nisem tiho, ne vem za njo kako ji to uspeva.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Apr. 2007 11:42

Kere prjave je mela tale Jasmina včeri v spovednici hahaha, tisto da bo vse zgrizla? Zakaj hudiča bi pa kej zgrizla? Ona ni čist gladka :stupid: :rofl: Čeprov mi pa ni zoprna, jo lahko gledam, sam smejim se ji k ma take prjave.
Al pa una Sonja no - vsi 3 počepe - wtf, kake 3. Ma rekla bi vsaj 30. Ni čudno da so še njo odstavl z mesta narednice.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 05. Apr. 2007 12:54

Jasmina pravi, da si bo za valeto kupila belo obleko, da jo bo imela lahko še za zaroke (množina)!

vir: BB tračnice

A ni ona že malo prestara za valeto???? Da o zarokah ne izgubljam besed. :roll:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 05. Apr. 2007 13:16

Lol pomojem je mislila maturo. Čeprav je na zrelostni stopnji še pod valeto Hehehehe.

Pa sej Robi je povedal tko kot je. Men je ful všeč to pri fantih da te pošljejo nekam, če bluziš ali pa nimaš prav, ne pa da so copate, zato ker je možnost da ne bodo dobil mufne, ker so užalili princesko in ji lahko krona z glave pade. Ne vem no, Robi mi je vedno bolj všeč. Tina mi je ful ena koza ratala, nič pametnega od nje. Pa non stop tiste glupe "ma sej ni panike", "pa ne, to ne more bit tko".Cel kup besed pa nič ne pove. Ja par čevljev je lev in desen čevelj, števika pa ni pomembna. Lol no.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 05. Apr. 2007 13:27

sinička napisal/-a:
Tiavanna napisal/-a:Jaz ne glasujem, je pa moj fant reku, da bo en SMS ob priliki poslal, ker upa na Mitsubishi Outlanderja. :D

naj se najprej pozanima, da ne bo slučajno moral plačati davka, če ga bo zadel ;)

Ja, sej povsod davek poberejo. :evil: Itak pa je bil bolj hec kot zares. ;)
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 05. Apr. 2007 16:40

Kdo je pol zmagal? Kdo je imun?
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 05. Apr. 2007 17:02

Nevem kdo je zmagal, vem pa da od tedenskega proracuna bi lahko dobili 140e, ampak so jih dobili samo 60e, ker so se pogovarjali o nominacijah in ker je takrat Stane govoril z "zunanjim svetom".
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Apr. 2007 17:11

General BB razglasil odločitev o nalogi: „Zmagal je rumeni bataljon, zato v nedeljo ne sodeluje v nominacijah!“

Odločitev je bila: „Izberite si izdelke v vrednosti 60 evrov!“ Stane: „Nič cigaret, nič mesa ... ni kave ... jogurta pol manj!“

Big Brother: „Vaš luksuzni proračun bi ta teden znašal 140 evrov, vendar ste resno kršili hišna pravila!“

Suzana vodi sestanek o tem, kaj bodo kupili in kar določi, da cigaret ne bodo kupili! Prav tako čokolade, keksov ne bo...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov