Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Apr. 2007 11:25

Ah dj no seveda da opravljamo tukaj, oz drugače rečeno podajamo svoja mnenja, zato pa je forum. Sj men se to ne zdi popolnoma nič slabega. Pač ženske mamo to mal v naravi, da rade malo "opravljamo". Moja mama je enkrat fenomenalno razložila opravljanje: "Kaj a naj se o živalih pogovarjamo al kaj?" Torej ;)

Sonja ni več narednica-haha voda na mlin vsem ostalim. Me pa res zanima česa ni tako zelo dobro opravila. Bomo danes vidli.

Kr sir so ji pojedli :rofl: kere riti, nje pa res noben ne mara. Suzana je mela že od začetka dobro taktiko s hrano pa je res nihče ni poslušal. Sam madona - včer sem vidla so Bandidose pil, a hrane pa nimajo? Where's the point? Drugič naj si pa raj mal več za jest naročijo, pa ne alkohola a ne. Aja kaj bo zdaj s cigareti? Pa sj bojo dobil tedenski "zaslužek" ne, pa si jih bojo naročil?

Me pa res zanima kaj se je spet Jasmina tok drla, predvidevamo seveda da je nekaj v zvezi s Sonjo kaj pa.

Eno vpr: ali kdo glasuje za nominirance?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Apr. 2007 12:32

Angel girl napisal/-a:Eno vpr: ali kdo glasuje za nominirance?

Slika Men je škoda denarja. :lach:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 04. Apr. 2007 12:33

po moje je kričaka, ko je sonja postala narednica...

ej, sam res... ne vem kaj je narobe s čajem in cedevito, pa še cenejše je kot pa tisti alkohol... rajši naj ta keš porabijo za hrano al pa čike, če je že taka kriza

za un tedenski zaslužek sm prebrala da so jim odbil 10€, ker so včer stanetu prijatli prišli voščit za rojstni dan, on pa jim je nazaj odgovarjal, kar naj ne bi smel počet

jaz ne glasujem, ker mi je škoda tistih 200 sit oz. ne vem kok €, razen če bi mi 100% zagotovil, da dobim unih 1000 € :D
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 04. Apr. 2007 12:54

thebest napisal/-a:uh Jasmina pa je tak inteligentna...s kaaaak dobrim planom je vun prišla :rofl: Čista 5ica :) res... Gremo bit fuuul svije do miheja, da ga bo folk vuni zasovražo :o :eek: BRAAAAAVO JASMINA...sploh te noben ni slišal od zunaj! Sila skrivnosten in premeten plan :rofl:

hahahaha ja ful huda taktika. Ampak res ful huda.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Apr. 2007 12:57

Pomojem glasujejo večinoma tisti, ki poznajo tekmovalce. Jst tudi še nisem glasovala in mislim, da tudi ne bom.

Robi je spet hotu ukrast maskoto, pa mu ni uspelo. Stane ma zgleda izostrene čute :D Majo srečo, da imajo njega hehe.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 04. Apr. 2007 13:00

Eh a Staneta mstno BB kaznuje, Jasmine pa se ne dotakne sam zto ker šov dela! :evil:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Apr. 2007 13:05

Ja Stane je pač komuniciru z zunanjim svetom, kar ne bi smel ne. Sej Jasmina zaenkrat ni nobenega prekrška naredila ali je?

Men je blo včeri tok smešno, k se je Jasmina spomnila unga "hudga" plana kako bi se losal Mihata. Ona je očitno res pozabla da je pod kamerami in da smo mi zvedli za ta njen sniki plan :rofl:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Apr. 2007 13:08

Angel girl napisal/-a:Ja Stane je pač komuniciru z zunanjim svetom, kar ne bi smel ne.

Kaj? Kje? Kako? Kdaj? :D
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Apr. 2007 13:10

sinička napisal/-a:za un tedenski zaslužek sm prebrala da so jim odbil 10€, ker so včer stanetu prijatli prišli voščit za rojstni dan, on pa jim je nazaj odgovarjal, kar naj ne bi smel počet

Par postov gor ti piše tole ;)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Apr. 2007 13:20

Zdele sem pogledala priljubljenost tekmovalcev in ne morem verjet, da ma Sonja Slika najvišjo :eek: Kaj hudiča pa folku ni jasn? Očitno se jim je zasmilila al kaj :roll:

Sonja 23%, Andrej 20%, Stane 14%, Tina 11%, Miha 10%, Alena 9%, Suzana 5%, Robert 4%, Jasmina 3%, Nina 2%.

Če pogledamo samo nominirance:
1) Miha 10%
2) Robert 4%
3) Nina 2%

Glede na to leti ven Nina, zanimivo.
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 04. Apr. 2007 14:13

men se pa priljubljenost ne zdi zanimiva ampak čist pričakovana. vsi so se spravli na sonjo, kar slovenci ne maramo in nagradimo tistega, ki je odrinjen (pojav je bil že dovolj jasen pri fenomenu Andrejček iz Bara1 :D ). poleg tega sonja ni nikomur naredila nič slabega in ljudem ni jasno zakaj takšno sovražtvo do nje. stane in avsralc sta pa tud čist vrei :D
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 04. Apr. 2007 14:41

*hox* napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:Eno vpr: ali kdo glasuje za nominirance?

Slika Men je škoda denarja. :lach:

Jst pa 1x na teden in upam da dobim tistih 1000 € :lol:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 04. Apr. 2007 15:02

Men je pa tale Sonja tok čudna pa naj kdorkol reče kar hoče.
Ne odobravam opravljanja in tega sam ne vem zakaj meni ta ženska res ne potegne. Kr neki no. prov tok mi je antipatična isto kot Miha že od vsega začetka k je pršu notr s tistim svojim mačo obnašanjam. Pa Miha se mi je že mal prlubu no sam sonja mi je pa iz dneva v dan bolj antipatična.

In si kr predstavljam kok bi se meni mešalo če ti eden ne potegne pa morš bit 24 ur na dan s to osebo. Ne morš se umaknit. Kriza no!!!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 04. Apr. 2007 15:03

Jaz ne glasujem, je pa moj fant reku, da bo en SMS ob priliki poslal, ker upa na Mitsubishi Outlanderja. :D
Drugače pa mi gresta Sonja in Jasmina totalno na živce. Vsaka po svoje mi je zoprna do konca. :?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 04. Apr. 2007 18:59

Tiavanna napisal/-a:Jaz ne glasujem, je pa moj fant reku, da bo en SMS ob priliki poslal, ker upa na Mitsubishi Outlanderja. :D

pameten dečko :D

meni ap se sonja zdi precej pametna punca. modro molči, kar ostale, predvsem jasmino, fuuuul živcira. in take ljudi jaz obožujem, ker se vidi, da ostane hladna tudi takrat, ko bi lahko babo že nabutala do konca. :box:

sicer pa grem zdaj gledat.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov