Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ah dj no seveda da opravljamo tukaj, oz drugače rečeno podajamo svoja mnenja, zato pa je forum. Sj men se to ne zdi popolnoma nič slabega. Pač ženske mamo to mal v naravi, da rade malo "opravljamo". Moja mama je enkrat fenomenalno razložila opravljanje: "Kaj a naj se o živalih pogovarjamo al kaj?" Torej
Sonja ni več narednica-haha voda na mlin vsem ostalim. Me pa res zanima česa ni tako zelo dobro opravila. Bomo danes vidli.
Kr sir so ji pojedli kere riti, nje pa res noben ne mara. Suzana je mela že od začetka dobro taktiko s hrano pa je res nihče ni poslušal. Sam madona - včer sem vidla so Bandidose pil, a hrane pa nimajo? Where's the point? Drugič naj si pa raj mal več za jest naročijo, pa ne alkohola a ne. Aja kaj bo zdaj s cigareti? Pa sj bojo dobil tedenski "zaslužek" ne, pa si jih bojo naročil?
Me pa res zanima kaj se je spet Jasmina tok drla, predvidevamo seveda da je nekaj v zvezi s Sonjo kaj pa.
Eno vpr: ali kdo glasuje za nominirance?
Sonja ni več narednica-haha voda na mlin vsem ostalim. Me pa res zanima česa ni tako zelo dobro opravila. Bomo danes vidli.
Kr sir so ji pojedli kere riti, nje pa res noben ne mara. Suzana je mela že od začetka dobro taktiko s hrano pa je res nihče ni poslušal. Sam madona - včer sem vidla so Bandidose pil, a hrane pa nimajo? Where's the point? Drugič naj si pa raj mal več za jest naročijo, pa ne alkohola a ne. Aja kaj bo zdaj s cigareti? Pa sj bojo dobil tedenski "zaslužek" ne, pa si jih bojo naročil?
Me pa res zanima kaj se je spet Jasmina tok drla, predvidevamo seveda da je nekaj v zvezi s Sonjo kaj pa.
Eno vpr: ali kdo glasuje za nominirance?
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
po moje je kričaka, ko je sonja postala narednica...
ej, sam res... ne vem kaj je narobe s čajem in cedevito, pa še cenejše je kot pa tisti alkohol... rajši naj ta keš porabijo za hrano al pa čike, če je že taka kriza
za un tedenski zaslužek sm prebrala da so jim odbil 10€, ker so včer stanetu prijatli prišli voščit za rojstni dan, on pa jim je nazaj odgovarjal, kar naj ne bi smel počet
jaz ne glasujem, ker mi je škoda tistih 200 sit oz. ne vem kok €, razen če bi mi 100% zagotovil, da dobim unih 1000 €
ej, sam res... ne vem kaj je narobe s čajem in cedevito, pa še cenejše je kot pa tisti alkohol... rajši naj ta keš porabijo za hrano al pa čike, če je že taka kriza
za un tedenski zaslužek sm prebrala da so jim odbil 10€, ker so včer stanetu prijatli prišli voščit za rojstni dan, on pa jim je nazaj odgovarjal, kar naj ne bi smel počet
jaz ne glasujem, ker mi je škoda tistih 200 sit oz. ne vem kok €, razen če bi mi 100% zagotovil, da dobim unih 1000 €
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
thebest napisal/-a:uh Jasmina pa je tak inteligentna...s kaaaak dobrim planom je vun prišla Čista 5ica res... Gremo bit fuuul svije do miheja, da ga bo folk vuni zasovražo BRAAAAAVO JASMINA...sploh te noben ni slišal od zunaj! Sila skrivnosten in premeten plan
hahahaha ja ful huda taktika. Ampak res ful huda.
-
Pomojem glasujejo večinoma tisti, ki poznajo tekmovalce. Jst tudi še nisem glasovala in mislim, da tudi ne bom.
Robi je spet hotu ukrast maskoto, pa mu ni uspelo. Stane ma zgleda izostrene čute Majo srečo, da imajo njega hehe.
Robi je spet hotu ukrast maskoto, pa mu ni uspelo. Stane ma zgleda izostrene čute Majo srečo, da imajo njega hehe.
-
Ja Stane je pač komuniciru z zunanjim svetom, kar ne bi smel ne. Sej Jasmina zaenkrat ni nobenega prekrška naredila ali je?
Men je blo včeri tok smešno, k se je Jasmina spomnila unga "hudga" plana kako bi se losal Mihata. Ona je očitno res pozabla da je pod kamerami in da smo mi zvedli za ta njen sniki plan
Men je blo včeri tok smešno, k se je Jasmina spomnila unga "hudga" plana kako bi se losal Mihata. Ona je očitno res pozabla da je pod kamerami in da smo mi zvedli za ta njen sniki plan
-
sinička napisal/-a:za un tedenski zaslužek sm prebrala da so jim odbil 10€, ker so včer stanetu prijatli prišli voščit za rojstni dan, on pa jim je nazaj odgovarjal, kar naj ne bi smel počet
Par postov gor ti piše tole
-
Zdele sem pogledala priljubljenost tekmovalcev in ne morem verjet, da ma Sonja najvišjo Kaj hudiča pa folku ni jasn? Očitno se jim je zasmilila al kaj
Sonja 23%, Andrej 20%, Stane 14%, Tina 11%, Miha 10%, Alena 9%, Suzana 5%, Robert 4%, Jasmina 3%, Nina 2%.
Če pogledamo samo nominirance:
1) Miha 10%
2) Robert 4%
3) Nina 2%
Glede na to leti ven Nina, zanimivo.
Sonja 23%, Andrej 20%, Stane 14%, Tina 11%, Miha 10%, Alena 9%, Suzana 5%, Robert 4%, Jasmina 3%, Nina 2%.
Če pogledamo samo nominirance:
1) Miha 10%
2) Robert 4%
3) Nina 2%
Glede na to leti ven Nina, zanimivo.
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
men se pa priljubljenost ne zdi zanimiva ampak čist pričakovana. vsi so se spravli na sonjo, kar slovenci ne maramo in nagradimo tistega, ki je odrinjen (pojav je bil že dovolj jasen pri fenomenu Andrejček iz Bara1 ). poleg tega sonja ni nikomur naredila nič slabega in ljudem ni jasno zakaj takšno sovražtvo do nje. stane in avsralc sta pa tud čist vrei
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Men je pa tale Sonja tok čudna pa naj kdorkol reče kar hoče.
Ne odobravam opravljanja in tega sam ne vem zakaj meni ta ženska res ne potegne. Kr neki no. prov tok mi je antipatična isto kot Miha že od vsega začetka k je pršu notr s tistim svojim mačo obnašanjam. Pa Miha se mi je že mal prlubu no sam sonja mi je pa iz dneva v dan bolj antipatična.
In si kr predstavljam kok bi se meni mešalo če ti eden ne potegne pa morš bit 24 ur na dan s to osebo. Ne morš se umaknit. Kriza no!!!
Ne odobravam opravljanja in tega sam ne vem zakaj meni ta ženska res ne potegne. Kr neki no. prov tok mi je antipatična isto kot Miha že od vsega začetka k je pršu notr s tistim svojim mačo obnašanjam. Pa Miha se mi je že mal prlubu no sam sonja mi je pa iz dneva v dan bolj antipatična.
In si kr predstavljam kok bi se meni mešalo če ti eden ne potegne pa morš bit 24 ur na dan s to osebo. Ne morš se umaknit. Kriza no!!!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Tiavanna napisal/-a:Jaz ne glasujem, je pa moj fant reku, da bo en SMS ob priliki poslal, ker upa na Mitsubishi Outlanderja.
pameten dečko
meni ap se sonja zdi precej pametna punca. modro molči, kar ostale, predvsem jasmino, fuuuul živcira. in take ljudi jaz obožujem, ker se vidi, da ostane hladna tudi takrat, ko bi lahko babo že nabutala do konca. :box:
sicer pa grem zdaj gledat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov