Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
jagodka85 napisal/-a:sam kok se pa jasmina nagravžn dere.. jao, to ženšče mi gre res na živce...
Mogoče pa oponaša Nikki.
Jasmina je rekla, da je civilizirana. Hahaha, verjetno nima razčiščenih pojmov, ker njeno obnašanje pa res ni civilizirano.
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
uh Jasmina pa je tak inteligentna...s kaaaak dobrim planom je vun prišla Čista 5ica res... Gremo bit fuuul svije do miheja, da ga bo folk vuni zasovražo BRAAAAAVO JASMINA...sploh te noben ni slišal od zunaj! Sila skrivnosten in premeten plan
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Jaz sem tudi tako razumela njen "briljanten" plan, samo sem se prav spraševala, če je človek lahko tako kratke pameti.
Upam, da je mislila drugače, samo da se ni najbolje izrazila, ker drugače.... Jasmina, Jasmina, se mi pa res smiliš!
Upam, da je mislila drugače, samo da se ni najbolje izrazila, ker drugače.... Jasmina, Jasmina, se mi pa res smiliš!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
No jst bi temu rekla, da je mal več kot le striptizeta... Po moje se proda za 5 dag zemfa...
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
thebest napisal/-a:uh Jasmina pa je tak inteligentna...s kaaaak dobrim planom je vun prišla Čista 5ica res... Gremo bit fuuul svije do miheja, da ga bo folk vuni zasovražo BRAAAAAVO JASMINA...sploh te noben ni slišal od zunaj! Sila skrivnosten in premeten plan
Sam res, kera ideja Kok morš bit naiven, da pomisliš da tako izjavo ne bodo dal na tv Sicer mi še zmeri ni jasn kaj majo te ženske tok proti mihatu??? Če bi bil res taka svinja kot ga opisujejo, potem bi tud kdo od tipov kej čez njega povedu.
Tko da, men se on sploh ne zdi napačen, saj nobenega notr ne žali, na nobenga se ne spravlja, pa tud če ma kej za povedat mora vedno pazit na izbor besed, ker so te smrklje itak za vsako malenkost nataknjene
Kar se pa tiče jasminine ideje o namrenem šinfanju čez mihata, pa lahko samo rečem, da bo s tem planom, še več gledalcev obrnila na mihatovo stran. Že iz principa bodo nekateri glasovali zanj.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
BuCHa napisal/-a:Angel girl napisal/-a:A Tina pa ne opravlja? Čist ista je
ma sj vi ste iste, sam opravlate tlele gor tko da nevem zakaj bi blo to bed
če bi mele priložnost, bi NJIM to povedle. eno je, če si z nekom cel dan skup, se mu delaš dobrega, potem pa ga šinfaš, tak delajo one, to je zahrbtnost, hinavščina... me pa nimamo priložnosti njim tega povedet, če bi mi pustli, bi jasmini nini, pa tudi tini, namesto big brothera povedla po mikorofonu kaj so... jasmina je tak glasna, ker vidi da njene `pogruntavščine`, šinfanje padejo na plodna tla oz. ker drugi sodelujejo in ji dajejo prau. ne vem zakaj se spuščajo na njen res otročji nivo, sploh tina, se mi zdi drugač kr resna, nina pa bi pri 28 tudi lahko z čem drugim se zamotla. še bo dala kira kake videje gor? malo morem fehtat, ker na googlu ne najdem nič, ne znam poiskat zgleda
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Zanimivo pri vsem tem se mi zdi, da ta sovražnost, netolerantnost,...prihaja s strani Jasmine, ki je vendarle romkinja in je na svoji koži občutila, kako je, ko v družbi nisi zaželen. Še celo sama ves čas poudarja, kako težko otroštvo je imela zaradi tega, ker je niso sprejeli v družbo,...
Iz njene strani bi pričakovala več tolerantnosti, in ne da se postavi v vodjo grupnega taktiziranja, kako uničiti Sonjo.
Še bolj zanimivo pa je, kako ji večina slepo sledi in jo na nek način celo podpira. Ne bi si mislila, da lahko smrklja tako z lahkoto obrne "zrele" ljudi.
Kar se tiče Sonje, se verjetno res razlikuje do ostalih. Na trenutke zna biti osorna, pa tudi smisla za humor ravno nima takega, kot ga imajo ostali. Vendar za to še ni slab človek in je zaradi tega še ni treba izločiti iz družbe.
Sicer se pa verjetno tudi še ni pokazala v pravi luči, saj ji še nihče ni dal priložnosti.
Robert: njegovo postavljanje na voditeljski položaj, mi sicer ne gre na jetra, kot to, da je on vedno oh in sploh pameten in vse ve in vse zna. Res pravi multipraktik.
Ko bi znal tudi naivni Jagodi razložiti, da gre pri njima samo za goli sex, brez čustev, za popestritev dogajanja (sebi in gledalcem) v BB, bi bilo tud vredu. Ne da se ženska živcira, s kom in kaj se pogovarja. Sej bo še živčnga fasala v spovednici.
Miha: se mi zdi čist v redu. Če ne bi pazil na svoje besede in vse nekaj olepševal, samo da nekod ne bi bil prizadet/užaljen, bi bilo še toliko boljše. Kar se tiče knjižice na začetku, pa se mi zdi, da so vse skupaj prevč napihnili.
Nina: od nje bi pričakovala malo več zrelosti. Na trenutke me spominja na, že izpadlo, Veroniko.
Tina: včasih ima res kakšne take prijave, da se človek vpraša ali je res tako zabita ali se samo dela. Se mi zdi kar prijetna oseba drugač. Ampak, če bo sledila čredi, mi bo postala prav tako antipatična, kot Nina.
Stane, Alen in Andrej se mi zdi, da so nekje v ozdaju. Suzana se mi zdi na trenutke prezrela za tak šov. Sicer pa če ne bi kuhala, bi bila tudi nkeje v ozadju.
Iz njene strani bi pričakovala več tolerantnosti, in ne da se postavi v vodjo grupnega taktiziranja, kako uničiti Sonjo.
Še bolj zanimivo pa je, kako ji večina slepo sledi in jo na nek način celo podpira. Ne bi si mislila, da lahko smrklja tako z lahkoto obrne "zrele" ljudi.
Kar se tiče Sonje, se verjetno res razlikuje do ostalih. Na trenutke zna biti osorna, pa tudi smisla za humor ravno nima takega, kot ga imajo ostali. Vendar za to še ni slab človek in je zaradi tega še ni treba izločiti iz družbe.
Sicer se pa verjetno tudi še ni pokazala v pravi luči, saj ji še nihče ni dal priložnosti.
Robert: njegovo postavljanje na voditeljski položaj, mi sicer ne gre na jetra, kot to, da je on vedno oh in sploh pameten in vse ve in vse zna. Res pravi multipraktik.
Ko bi znal tudi naivni Jagodi razložiti, da gre pri njima samo za goli sex, brez čustev, za popestritev dogajanja (sebi in gledalcem) v BB, bi bilo tud vredu. Ne da se ženska živcira, s kom in kaj se pogovarja. Sej bo še živčnga fasala v spovednici.
Miha: se mi zdi čist v redu. Če ne bi pazil na svoje besede in vse nekaj olepševal, samo da nekod ne bi bil prizadet/užaljen, bi bilo še toliko boljše. Kar se tiče knjižice na začetku, pa se mi zdi, da so vse skupaj prevč napihnili.
Nina: od nje bi pričakovala malo več zrelosti. Na trenutke me spominja na, že izpadlo, Veroniko.
Tina: včasih ima res kakšne take prijave, da se človek vpraša ali je res tako zabita ali se samo dela. Se mi zdi kar prijetna oseba drugač. Ampak, če bo sledila čredi, mi bo postala prav tako antipatična, kot Nina.
Stane, Alen in Andrej se mi zdi, da so nekje v ozdaju. Suzana se mi zdi na trenutke prezrela za tak šov. Sicer pa če ne bi kuhala, bi bila tudi nkeje v ozadju.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
Jagoda je res smotana ne sam da ma kosmat hrbet, tud ljubavni tepih ma (kar se je lepo videlo na enih drugih slikah), obrvi sploh nima oz ima res grdo populjene, en zob ma uber štrleč...mislm, a se ma slučajno za lepotico?!
sej ne bi bla tok zlobna, sam na qrc mi gredo ljudje, ki se nosjo, kot bi boga za jajca držali, pa se v bistvu nimajo za kaj nosit...
jasmina - idi kući, peri noge
sej ne bi bla tok zlobna, sam na qrc mi gredo ljudje, ki se nosjo, kot bi boga za jajca držali, pa se v bistvu nimajo za kaj nosit...
jasmina - idi kući, peri noge
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
BuCHa napisal/-a:Angel girl napisal/-a:A Tina pa ne opravlja? Čist ista je
ma sj vi ste iste, sam opravlate tlele gor tko da nevem zakaj bi blo to bed
mi tukaj ne trdimo, da ne opravljamo, da smo iskrene, prijazne... to smo vsi, ampak ne vedno. zakaj ne izpostavi nekega svojega značaja, ki je res vedno prisoten?
pa ko ona in robi govorita o dvoličnosti???? mislim, včasih ne morem verjeti očem. mislim, res se gre neke igrice, kot da je v šestem razredu. takrat smo se namreč obrekovale ena drugi in nagovarjale proti drugim (priznam!). ona pa, kot da je ostala na nivoju 12-letnice z hormoni 15-letnice. groza.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
če koga zanima, link od Niniga bloga http://www.ednevnik.si/?w=gverila.
A moment on your lips, forever on your hips!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov