Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Jaz sem enakega mnenja-če je lahko v tujini tako,mislim da bi pri nam tudi moralo bit al pa ma Jasminka posebne privilegije zarad tega ker je malo dvignila gledanost z seksom in striptizom, meni gre na bruhanje ko jo gledam, in še to taktiziranje-vedno bolj se mi zameri.
Pa kako bo Sonji vso sadje pojedla ko jo bo primlo, pa kako nebo več nobenga filtra vidla...ciganka smrkava
Pa kako bo Sonji vso sadje pojedla ko jo bo primlo, pa kako nebo več nobenga filtra vidla...ciganka smrkava
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
honeydew napisal/-a:
Sonja se meni razno ne zdi stroga ali pa žleht. V spovednici ji je blo ful hudo, tud ko jo zdej Robi neki drka ji je hudo. Pomojem ni navajena biti med ljudmi, ki ji niso naklonjeni. Ne vem, meni ne gre na jetra, mogoče izpade zoprno, ko glasneje govori, sam to ne bo razlog da mi bo šel kdo na živce.
samo roko na srce....zenska je vseeno malček dosadna. z uno đamejko in vsem.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Luna napisal/-a:...najbolj na zivce mi gre Jasmina ker skooooooz neki opravla. se najboljsa mi je tina...
A Tina pa ne opravlja? Čist ista je
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Prejle sm jih lih ponesreč vidla ob tistmu kromperju... Ne vem, a se men sam zdi, al Sonja ne briljira lih najbol u branju? Kr je tko prebirala una navodila, da sm dubla feeling, kda se ful matra zravn
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^mogoče je bla pa predlog na Jamajki, pa je pozabla slovensko
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
honeydew napisal/-a:Zlo dobro vidim, mislim da ni potrebe po fontu 18. Sej tebi naj bo dosadna, meni pač ni. Zmenjeno?
font je bil računalniški škrat
pa ne se tak hitro jezit, je slabo za živce!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov