Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Včeri sva malo škilila na TV, medtem ko sva bila na pici
in meni je bila Nina čist OK - konc koncev a niso zdej moderne kratke hlače?
Sam una modra snca na očeh mi je bla tumač
in meni je bila Nina čist OK - konc koncev a niso zdej moderne kratke hlače?
Sam una modra snca na očeh mi je bla tumač
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 01. Apr. 2007 14:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Alina! Sej ti ne rabi met kartice! Greš na stran 24ur. com, pod BB in greš od spodaj na novice, ki jih lahko bereš brez kartice.
No da ti vseeno odgovorim... Ta tedn so dobili za nalogo, da bodo vojački . Morajo bit nonstop v uniformah in celo spat v vojaških škornjih . Meli bodo razne vojaške naloge, zdaj postavljajo 2 tabora, dvigali bodo zastavo, spali v šotoru in si tudi kuhali zunaj. Bo zanimivo, saj grejo u hišo lahko le na wc!
Drugače pa bi prosila koga, ki ima kartico, če da gor link za ogled včerajšnje oddaje. Sm namreč delala, pa bi ful rada vidla celo oddajo! Plis plis , bom zelo hvaležna!
Pozdravček vsem in... pazite kaj sanjate, kajti Big Brother vas gleda!
Tanja
No da ti vseeno odgovorim... Ta tedn so dobili za nalogo, da bodo vojački . Morajo bit nonstop v uniformah in celo spat v vojaških škornjih . Meli bodo razne vojaške naloge, zdaj postavljajo 2 tabora, dvigali bodo zastavo, spali v šotoru in si tudi kuhali zunaj. Bo zanimivo, saj grejo u hišo lahko le na wc!
Drugače pa bi prosila koga, ki ima kartico, če da gor link za ogled včerajšnje oddaje. Sm namreč delala, pa bi ful rada vidla celo oddajo! Plis plis , bom zelo hvaležna!
Tanja
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
^^ klik
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Prejle se stanovalci pogovarjajo o narodnosti.Pa prau Tina da je fotr slovenc mt pa srbkinja,pa Robi tut pol pa pogleda Jasmino pa jo praša:kaj si pa ti?
pa prau ona:ja romkinja!Pa Robi njej nazaj:A res nism vedu da si ciganka!
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
*LittleBug* napisal/-a:Prejle se stanovalci pogovarjajo o narodnosti.Pa prau Tina da je fotr slovenc mt pa srbkinja,pa Robi tut pol pa pogleda Jasmino pa jo praša:kaj si pa ti?
in kaj je pol rekla?
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Zdele sem si pogledala tist opravljalski posnetek. Fak kako se pa to počutijo ogrožene, revce so no, men so mal boge, da jim ena tko fajn ženska povzroča take težave, da grejo udrihat po njej kot da je kaj slabega naredila. Grozno obupne so.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
moi T napisal/-a:Alina! Sej ti ne rabi met kartice! Greš na stran 24ur. com, pod BB in greš od spodaj na novice, ki jih lahko bereš brez kartice.
Tanja
hvala, ampak to že vse vem spremljam novice na njihovi spletni strani, ampak prej, ko sem jaz napisala to vprašanje, še ni bilo tega objavljenega, bila pa je že slikca, kjer so že vsi preoblečeni in namazani.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
ne razumem - vsem vam je vsec sonja, meni pa gre zdaj, ko govori tako na živce glupa kelnarca ena, ki misl, da je cela pametna, pa skos o tej jamaici razlga, pa se mi zdi, da sploh ni dojela vsega, kar je vidla...grrr...prou z robijem mi gresta super skupaj - oba mislita, da sta oh in sploh, vbistvu pa sta glupa kot noc. sonja mi gre trenutno najbolj na živce od vseh. celo ubogo jasmino prekaša :robinhood:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
- daylight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
- Kraj: Obala
*LittleBug* napisal/-a:Prejle se stanovalci pogovarjajo o narodnosti.Pa prau Tina da je fotr slovenc mt pa srbkinja,pa Robi tut pol pa pogleda Jasmino pa jo praša:kaj si pa ti?
ima kira ta posnetek?
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Js pa o Sonji še nimam mnenja čeprav mi že ni nekaj posebi všeč.
So mi Tina, Nina, Andrej, Stane najbolj všeč vendar bomo videli karakterji se razodevajo počasi nekateri se sploh ne bodo razodeli.
Bomo videli...Zna bit še zanimivo. Še posebaj zdja ko so se razdelili v tabore in bodo morlai biti zunaj, spati zunaj, kuhati zunaj...hmmm
So mi Tina, Nina, Andrej, Stane najbolj všeč vendar bomo videli karakterji se razodevajo počasi nekateri se sploh ne bodo razodeli.
Bomo videli...Zna bit še zanimivo. Še posebaj zdja ko so se razdelili v tabore in bodo morlai biti zunaj, spati zunaj, kuhati zunaj...hmmm
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
daylight napisal/-a:*LittleBug* napisal/-a:Prejle se stanovalci pogovarjajo o narodnosti.Pa prau Tina da je fotr slovenc mt pa srbkinja,pa Robi tut pol pa pogleda Jasmino pa jo praša:kaj si pa ti?
ima kira ta posnetek?
Klik
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov