Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 31. Mar. 2007 21:52

Jaz gledam BB danes prvič in ne poznam folka. Ona blontna lušna s čupo je cela tiha in se skoraj nič ne pogovarja. Robi je moral v spovednico. Jasmina razlaga, da ima še dve sestri in malega bratca (13, 3 in 1 leto). Fantje jejo tega pujsa ful ogabno, kar z roko trgajo meso narazen in se bašejo. Je rekel eden (taki črn, visok, simpatičen) da več ne more, ampak je tak dobro, da bo jedel, dokler ne bo hin.

Kaj ta blontna lušna je vedno tak namazana in si vedno popravlja čupo?
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 31. Mar. 2007 21:52

Sicer ne vem, kaj se dogaja (razen toliko kot mi ve poveste), samo predvidevam, da je Sonja zamerila, da je bila čokolada pomembnejša od nje.

Njen karakter se bo pa zdaj bolje pokazal.

Kaj pa dela Sonja, da je nesramna? Obljubim, da zadnjič moledujem za informacijami, potem bom šla pa kar knjigo brat :oops:
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 31. Mar. 2007 21:54

Po moje se punce malo bolj namažejo, kadar poteka oddaja v živo, se pravi ob sobotah.

Ja, sej meni je Tina tudi simpatična, še posebej, ko česa ne ve in potem po primorsko vpraša:" Ma, kako to misliš?" Pri njej mi je ta nerazgledanost kar ljubka.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 31. Mar. 2007 21:55

Men je ta BB vedno bolj obupen. Tedenske oddaje ful slabo narejene, vs eodsekano, sploh ne vidiš niti ene zgodbe do konca, ko kažejo čist drug kader- sploh ne razvijejo dogodkov do konca. Oddaja ni dolga 1 uro kot v tijini ampak pol krajša z dvema reklamama- tako da res slabo narejeno.
Da ne govorim o oddaji, ki mi je bila danes ful dolgočasna, ful napak- Nina napove eno stvar oni pustijio oglase. Nobene napetosti pri razglasitvi rezultatov, spredaj ni nikogar razen družina od Jesse- res ful sramotno za kanal a- zglede ta Bb v Sloveniji bo eden redkih, ki ni rušil rekorde gledanosti.
Pol nominacije- del, ki bi moral biti najbolj zanimiv oni namečejo izjave eno za drugo v nedeljski oddaji.
Predlagam, da tisti, ki delujejo na oddaji mal pogledajo kako so in to delajo v tujini- ko sem to spremljal na RTL je bilo ful zanimivo, oddaje ful dinamične in zanimive- pri nas je današnja oddaja bila obupna, tako da se mi zdi da bom vedno manj gledal BB, čeprav sem si ga že od nekdaj ko sem spremljal Nemškega in Italijanskega zelo želel videti show tudi v Sloveniji.
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 31. Mar. 2007 21:56

Ja, včasih pribije kak komentar, ki izpade kar aroganten in non stop se reži. Meni se je to zdelo nesramno, ko je rekla, da bi ona na Robijevem mestu tudi na terasi stala. Zakaj recimo?
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 31. Mar. 2007 21:59

Ja, jaz sem tudi gledala Grande fratello in je bilo vse bolj dinamično, daljše, zanimivejše. Pa ni mi všeč, da BB gleda skoz prste pri nalogah. Pravila so jasna in vnaprej znana. Jaz ne bi popuščala!
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lev_inja » 31. Mar. 2007 21:59

Bina ne sanja se mi.Pa ko je rekla, da či ji bodo drugi Tobasko pojedli, bo 2 dni stradala, 3 dan pa bo odšla.In pol je Robi rekel, da zdaj vsaj vejo kako se jo bodo znebili.On se je hecal.In ona takoj nazaj zabrusi, da se bo potem videlo po tv kakšni so oni.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 31. Mar. 2007 22:00

Bina napisal/-a:Ja, včasih pribije kak komentar, ki izpade kar aroganten in non stop se reži. Meni se je to zdelo nesramno, ko je rekla, da bi ona na Robijevem mestu tudi na terasi stala. Zakaj recimo?

Tale izjava je pa tudi meni uganka. Tudi jaz se sprašujem, kaj je hotela s tem povedati. :?:
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 31. Mar. 2007 22:01

Jaz pa danes sploh nisem mogel verjet kak se je obnašala jasmina... Kot da to ni bla ona... Čisto se ji je zmešalo! Bokve česa je sploh zmožna zdaj, ko je zaprta v hiši (Pomanjkanje striptiza?)! Sploh nima nobene kontrole...Staršem pa začuda to tudi ugaja!

Vedno bolj mi je anti, ker takšne neuravnovešene osebe mi niso kul :lach:
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 31. Mar. 2007 23:23

Osenarca ima ful lepe zobe zdaj. Top je imela pa res grozen, ampak itak ni sama kriva, da so jo tako oblekli. Bi bilo po stilistu bolj logično pljuvat.

Tudi jaz bi bila nesramna na Sonjinem mestu. Madona, ženska končno začne govorit, vpije in vsi napadejo čokolado. Bebci.

Na koncu je bila men Jessy bolj simpatična od Roberta.

Jasmin motoristični izpad je pa tudi too much.

Tole z Nino me je presenetilo. Ne vem, sem prevelik realist, da bi lahko naivno zabredla v tako stvar, kot je ona.

:roll:

Andrej!
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 31. Mar. 2007 23:37

Ojoj, kako so zignorirali Sonjo, zdaj ko jim je povedala tko kot dejansko misli (tudi jaz bi bila besna, če bi zgubila proti čokoladi) in jim rekla da jim je zamerila, mi je še tolk bolj zakon.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Apr. 2007 0:04

ja groza no v kaj osenarco oblačjo :tot:

drgač sm pa vesela da je đesi šla ven..predvsem zato ker roberta hočem še mal gledat ker mi je do jajc fukabilen, pa nihče (niti jaz) ne ve zakaj je temu tako :gruebel: :lach:

me pa zanima če je kdo opazu al ne, a sta se sploh jamsina in robert kdaj kušnla?? :?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 01. Apr. 2007 0:16

Jst še nisem opazila da bi se kušnila, tud zgleda kot da je Jasmina veliko bolj zagreta kot on. Kaj pa vem, smotana sta mi, oba mi gresta po svoje malenkost na živce.

Tisto z Nino mi je blo tkoooo hudo, ko je bil v spodnjem levem kvadratku njen mož, posnetki so bli pa kr sočni no. Sej potlej ko je obrazložil kako pri njima štima to, mi je malo odleglo. Sam pred to izjavo pa kr :eek:

Metka se je grozno odločila glede stylinga ja, Nini je šlo pa dobro, razen to da je odmevalo vsakič ko je v hišo govorila.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Apr. 2007 0:45

honeydew napisal/-a:Jst še nisem opazila da bi se kušnila, tud zgleda kot da je Jasmina veliko bolj zagreta kot on. Kaj pa vem, smotana sta mi, oba mi gresta po svoje malenkost na živce.

Tisto z Nino mi je blo tkoooo hudo, ko je bil v spodnjem levem kvadratku njen mož, posnetki so bli pa kr sočni no. Sej potlej ko je obrazložil kako pri njima štima to, mi je malo odleglo. Sam pred to izjavo pa kr :eek:

Metka se je grozno odločila glede stylinga ja, Nini je šlo pa dobro, razen to da je odmevalo vsakič ko je v hišo govorila.

Ja njej je šlo kr dober- sam mal preveč je brala, pa scenarij je ful slab. Najavi nekaj oni kažejo nekja drugega- nasvete za shoping - bruh.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Apr. 2007 0:52

kaj je blo s tem možem in nino? :?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov