Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
kokr sm js razumela je rekla da bi se rada preselila h njemu in uzela otroka s sabo.. da ga ma rada in da mata samo 3 tedne časa zase v ceumu letu.. (s tem dopisovalcem)
voditlca mi je pa podn od podna.. "eni se slačjo in vlačjo, ostale pa kuhamo, pospravlamo" wtf?? pomoje voditlca ne bi smela nobenga obstojat.. ma čist mi je sfaljena.. OBUP!
voditlca mi je pa podn od podna.. "eni se slačjo in vlačjo, ostale pa kuhamo, pospravlamo" wtf?? pomoje voditlca ne bi smela nobenga obstojat.. ma čist mi je sfaljena.. OBUP!
There's too much blood in my caffeine system...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zakaj ti je Sonja antipatična? Meni se zdi edino, da nima glih smisla za muvat, ker pri koreografiji je bila kot lipov bog.
Ampak tale Jessy je pa res dvolična! Kao sovraži blondinke, potem se pa (predvidevam) s prijateljico (ki ima blond pramena) zunaj objema. Se mi zdi, da mogoče niti ni tako slaba punca, samo dvolična, pa rada je groba.
Ampak tale Jessy je pa res dvolična! Kao sovraži blondinke, potem se pa (predvidevam) s prijateljico (ki ima blond pramena) zunaj objema. Se mi zdi, da mogoče niti ni tako slaba punca, samo dvolična, pa rada je groba.
-
Jaz bom pa še malo počakala, da vidim, kaj bo povedala, potem pa sledi strokovna ocena tudi od mene
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
sofia83 napisal/-a:Nina men zgleda grozno. Grozen styling (mrežaste nogavice, pa plastična modra prozorna srajčka???), barva las ji ne paše ... Pa a se men sam zdi al ma zdej bolj grozne zobe, kot jih je imela, preden si je dala aparat gor? Alma je pa luškana!
Jaaaa, sam res, kašno srajco z volančki je to mela? Nogavice tud obup, namazana waaaay premočno, sam barva las mi je pa kul! Alma mi je bla pa super kjut, tale temnejša blond ji res paše in zgleda velik bolj naravno, pa tud kot pojava mi sploh ni zgrešena in je mela že prejšnič, kot tud dons, ene par čist kul komentarjev.
Kar se pa Nine pa njenga chat loverja tiče sm pa še zmer šokirana!
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
O Jesus! Z digitalno TV imam tud 2 kanala Big Brother. In seveda (jaz, ki mi gre to ful na živce) gledam.
Jasminini starši so v bajto poslali neko pojedino (tudi kišto piva pa nek viski) in se je Jasmini totalno zmešalo. Drla se je po celi hiši ko zverina, tako, da je od BB dobila opozorilo. In zdaj so vsi tak happy kot da ze dva meseca ne bi nic jedli.
Jasminini starši so v bajto poslali neko pojedino (tudi kišto piva pa nek viski) in se je Jasmini totalno zmešalo. Drla se je po celi hiši ko zverina, tako, da je od BB dobila opozorilo. In zdaj so vsi tak happy kot da ze dva meseca ne bi nic jedli.
-
Bina, daj še kaj povej. Zgleda da sem jaz danes edina, ki ne žurira in sem kot penzionist lačna vsakega trača.
-
Nadejamo se torej, da bodo zdaj celo noč žurirali, malo popili in bo tako bolj zanimivo za gledat.
Jaz bi rada videla skupaj Suzano in Andreja. Čeprav bi bil on morda res primernejši za Suzanino hči.
Jaz bi rada videla skupaj Suzano in Andreja. Čeprav bi bil on morda res primernejši za Suzanino hči.
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Bluestocking, ja, sva stare babe, ne? No, jaz sem bolna in ne morem nikamor. Zdaj se vsi bašejo z odojkom (ja, mati jim je celega odojka poslala), s kruhom, pecivom, pijejo pir in viski.
Robi pa stoji sam na terasi in razmišlja. Nihče pa ga ne gre ven pogledat.
Ona nova, s kratkimi lasmi pa se tak smeje ko koza in pravi, da bi ona tud (če bi bla na njegovem, mestu) zunaj stala.
Robi pa stoji sam na terasi in razmišlja. Nihče pa ga ne gre ven pogledat.
Ona nova, s kratkimi lasmi pa se tak smeje ko koza in pravi, da bi ona tud (če bi bla na njegovem, mestu) zunaj stala.
-
A potem so Sonjo lepo sprejeli, so razumeli, zakaj ni govorila cel teden?
A Jasmina pa nič ne gre pogledat Robija? Me pa zanima, za koga je Jasmina navijala, za svojo komapnjonko ali svojo štango.
A Jasmina pa nič ne gre pogledat Robija? Me pa zanima, za koga je Jasmina navijala, za svojo komapnjonko ali svojo štango.
- Lev_inja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2007
Meni je pa ta Sonja bila bolj vredu ko je bila tiho. Sem opazila, da je kar malo nesramna.No mogoče pa imam samo jaz takšem občutek.Suzana se je tudi malo prej nekaj v sobi jokala, ker ni mogla videti svoje hčerke, ki je bila 20 metrov stran od nje.Jasmini se je pa čist zmešalo od teh njenih motorjev.Zdaj je glavna v hiši.Samo njo se sliši.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov