Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Itak vsi to gledamo samo zaradi seksa hehe, ja no ne spremljam prav dosti, če že ravno kaj delam na računalniku mam prižgan tv zraven, tako da nisem prev kredibilna za dajanje mnenj o sodelujočih. Ampak na prvi pogled mi je najoblj anti Jessy, sicer se pa zdi kot da to s svojim obnašanjem tudi želi doseči.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
CorfuGirl napisal/-a:Edina sankcija je če zapustiš BB je ta da ne boš potem nikol več smel se prijavit za BB šov!!!
Kdo bi se pa hotu večkrat prijavit?
Js sem misla, da bo to bolj zanimivo. Ubistvu je pa kr neki, pa še te2 sta predčasno izstopila. Dolgčas. Zakaj ni pravila, da ne smejo ven, dokler ne izpadejo?
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
mene bolj zanima zakaj za hudiča jih bolj ne zaposlijo. pol dneva sam ležijo, kadijo in majo butaste debate, vsake tok časa pa jih neki leti opravt tedensko nalogo. to bi mogl skos neki delat, da bi blo saj mal zanimivo. če bi bla jest bb bi jih fesjt gonila .
A moment on your lips, forever on your hips!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
nefertit napisal/-a:mene bolj zanima zakaj za hudiča jih bolj ne zaposlijo. pol dneva sam ležijo, kadijo in majo butaste debate, vsake tok časa pa jih neki leti opravt tedensko nalogo. to bi mogl skos neki delat, da bi blo saj mal zanimivo. če bi bla jest bb bi jih fesjt gonila .
Ja men je to tud kr neki, da po cele dneve nč ne delajo. Vendar po drugi strani če pogledaš, je ravno to bistvo big brotherja, da nč ne delajo ampak samo 'životarijo' notr.
Kar se pa tiče nalog, bi pa te lahko ble velik bolj zanimive, kot pa kurjenje ognja, postavljanje odra... prava reč Ni čudn, da se jim je začelo fuzlat notr Jst se spomnem da so v nemškem BB dobil enkrat nalogo, da 1 teden preživijo z tremi eksotičnimi živalimi: kačo, pajkom in kuščarjem Sej mi ni treba poudarjat kok so ženske skakale po bajti, ker jih je blo ful strah
Drgač pa zanimivi posnetki iz tujih big botherjev:
- Mehiški big brother: dve ženski tečeta nagi po hiši
- Fight med tipi
- Hrvaški big brother: ženska nardi celo dramo zaradi frizure
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Frenkie napisal/-a:Jst se spomnem da so v nemškem BB dobil enkrat nalogo, da 1 teden preživijo z tremi eksotičnimi živalimi: kačo, pajkom in kuščarjem
Kaaaj? A to so mel kr spuščene po hiši? Mene bi kap. Sej še spat ne bi upala, hudiča.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
*hox* napisal/-a:Kaaaj? A to so mel kr spuščene po hiši? Mene bi kap. Sej še spat ne bi upala, hudiča.
Kačo so mel spuščeno, pajka in kuščarja so pa mel v enem akvariju. Potem pa je vsak mel nalogo, da enega od tega nahrani
Sicer je blo za gledalce ful zanimivo za gledat, ker so tako paniko delal, ampak če se postavim v vlogo kandidatov, bi tud mene kap sunla
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jaaaaaa...pr nas bi lhko dali kšne tigrove mladičke notr in kenguruje d bi skozi skakali okoli in pole oni bi jih mogli lovit ...al pa kšne žvali k se ne marajo: pes in mačka...in oni v BB bi mogli pazit d se te dve mačke ne pobijejo med sabo to bi lhko sporočili v BB da nrdijo kej tazga
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Frenkie napisal/-a:- Hrvaški big brother: ženska nardi celo dramo zaradi frizure
Omg
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Naughty grl napisal/-a:Frenkie napisal/-a:- Hrvaški big brother: ženska nardi celo dramo zaradi frizure
Omg
tole garant ni hrvaški big brother, face mi niso znane pa tudi akcent mi je nehrvaški. če je tu kaksna strokovnjakinja za jugoslovanščino, naj se javi!
mimogrede, pri tej ženski so glih lasje najboljši del!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
*hox* napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:Edina sankcija je če zapustiš BB je ta da ne boš potem nikol več smel se prijavit za BB šov!!!
Kdo bi se pa hotu večkrat prijavit?
Pa to sem jaz čula včeraj po 24ur ko je kazalo ko odhaja Veronika in una pač ki je delal interv.vprašala onga tipa če so(vodja BB al kaj je že)če so kakšne sankcije,pa ji je pač tip odgovoril da se nikol več ne more prijavit na šov...sej ni treba zdej zavijat z očami ker si nisem tega jaz izmislila...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov