Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Mislim ej frik je tale Jessy pa kurva ona pa to pa uno...Ma sj se je tko vidlo kdo so hinavke une tri ki so non-stop opravljale folk na samem, ena je hvala bogu že šla, mislim da naslednja tud kmal leti...upam da še za njo ta tretja striptiz girl oz. teen
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
kriza... da gresta 2 domov že po enem tednu, po moje so postavl rekord
drugač mam pa en vir, ki je še reku da se jih bo verjetno ful zamenjal in da je velik rezerv... on je ena izmed rezerv, in so mel 5 dni pred začetko šova poskusno snemanje, da se mal privadijo kamermani pa tko in so rekl, da bi on kao zmagu (verjetn so mel nominacije pa tko) če bi šlo zares, sam ni konfliktna oseba, zato ne ustreza njihovim merilom...
tko da oni prov iščejo konfliktne osebe, sam po moje niso glih pričakoval teh odhodov...
upam da bo kolega že uletu notr, da bo saj en normalen notr
drugač mam pa en vir, ki je še reku da se jih bo verjetno ful zamenjal in da je velik rezerv... on je ena izmed rezerv, in so mel 5 dni pred začetko šova poskusno snemanje, da se mal privadijo kamermani pa tko in so rekl, da bi on kao zmagu (verjetn so mel nominacije pa tko) če bi šlo zares, sam ni konfliktna oseba, zato ne ustreza njihovim merilom...
tko da oni prov iščejo konfliktne osebe, sam po moje niso glih pričakoval teh odhodov...
upam da bo kolega že uletu notr, da bo saj en normalen notr
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz se bom polulala od smeha, ko berem to temo. Sploh ne gledam BB samo tujkejh izvem, da so vsi malo čudni. Pa ne morejo kar tako it ... saj so se sami odločila, da grejo notr. Res so malo neuravnovešeni.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ne kar sem jst zasledil sta nominirana Jessy in Robert.Eden od njiju bo izpadel.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men se zdi, da bo šla Jessy ven. Ker zdej verjetno vsi čakajo in gledaj, kaj se bo dogajalo med Robertom in Jasmino. Po mojem no.
Drugač mi je pa Robert boljši kot Jessy, vsaj kar se tiče obnašanja pa to. Vseeno rajš gledam nekoga, ki se na trenutke dela pametnega in vse povrsti tolaži, kot pa nekoga, ki vse po vrsti opravlja, ni zmožen neke resne komunikacije.
Kar se tiče izstopa Veronike in Aleša. Veronika je dokazala, da je ženska brez hrbtenice in da nima pojma sploh kaj bi rada od svojega življenja. Zelo žalostno, da pri njenih letih nimaš vsaj nekega cilja, ki si ga res želiš doseč.
Tud od Aleša sem pričakovala malo več. Sicer ne vem zakaj, ker mi je tip skrajno antipatičen.
No pa da še ta novo Sonjo malo pokomentiram; mi je čist smpatična drugač. Zdej čakam, da lahko začne govort, da vidmo kakšna bo potem.
Mi pa na splošno v BB-ju noben ni posebno simpatičen in nimam favorita. Vsi so neki posebneži.
PS.: Aj eše kdo mogoče opazil, da sta se obe Jasmini potegnili nekam v ozadje in nista vče tok na vidiku, kot prej ko je bila še Verona prisotna?
Drugač mi je pa Robert boljši kot Jessy, vsaj kar se tiče obnašanja pa to. Vseeno rajš gledam nekoga, ki se na trenutke dela pametnega in vse povrsti tolaži, kot pa nekoga, ki vse po vrsti opravlja, ni zmožen neke resne komunikacije.
Kar se tiče izstopa Veronike in Aleša. Veronika je dokazala, da je ženska brez hrbtenice in da nima pojma sploh kaj bi rada od svojega življenja. Zelo žalostno, da pri njenih letih nimaš vsaj nekega cilja, ki si ga res želiš doseč.
Tud od Aleša sem pričakovala malo več. Sicer ne vem zakaj, ker mi je tip skrajno antipatičen.
No pa da še ta novo Sonjo malo pokomentiram; mi je čist smpatična drugač. Zdej čakam, da lahko začne govort, da vidmo kakšna bo potem.
Mi pa na splošno v BB-ju noben ni posebno simpatičen in nimam favorita. Vsi so neki posebneži.
PS.: Aj eše kdo mogoče opazil, da sta se obe Jasmini potegnili nekam v ozadje in nista vče tok na vidiku, kot prej ko je bila še Verona prisotna?
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
je tale BB...za Veroniko smo itak vedl, da je neuravnovešena...očitno pa tut Aleš ni mogu uveljavt neke svoje volje oz. se raje umakne pred porazom (čeprov Đesika ni neka huda konkurenca)...in pol eni lejm izgovori...verjetno sta oba bolj razvajene sorte in si ne moreta predstavljat življenja, kjer je treba tut sam kej narest, kdaj kej pospravt in se sprijaznit, da ne moreš bit vedno v središču pozornosti... No sej naslednji kandidat za odhod bi bil lahko Alen, sam pomoje pri njemu želja po pozornosti nadvlada razvajenost
Uglavnem tale folk je čist no-go.
Uglavnem tale folk je čist no-go.
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Sem prov presenečena nad tem, da lahko kar en za drugim odhajajo. V čem je fora? Pa ravno to bi moralo bit prepovedano, da se jim notr dobesedno trga in bi bilo še bolj gledan. Jao majo bedna pravila res. In kaj zdj bojo kr vsak dan enga novga not prpelal al kako? En ne bo smel govort, drugi drugi se smejat, tretji spat itd al kaj?
Včer po oddaji k je bilo napisano kdo je norminiran pa jst ful pizdim kok so levi, da so dal kr Roberta če je Aleš nominiran kao čist nesposobni V resnic se je pa vmes že tok zgodil haha. Ja se bo še dogajal ni kej.
Včer po oddaji k je bilo napisano kdo je norminiran pa jst ful pizdim kok so levi, da so dal kr Roberta če je Aleš nominiran kao čist nesposobni V resnic se je pa vmes že tok zgodil haha. Ja se bo še dogajal ni kej.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
mily napisal/-a:Na konc bo zmagu nekdo, ki e zdržal cela 2 tedna not
To bi bla fora stoletja
Drgač se mi pa zdi Sonja na prvi vtis ful v redu. Ful samozavestno deluje. Pa kokr sm poslušala kaj govori, se mi sploh ne zdi napačna.
Drgač bi pa teli ustvarjalci BB vsekakor morali uvest sankcije, če zapustiš hišo. Vsaj od zdej naprej bi lahko veljala druga pravila, ker drugače jim bojo vsi kandidati ušli. Zmeri se bo najdu nekdo, ki bo mel slab dan in bo sam spakiru in šel
-
Haha dj nehi, pomoje se itak nikol in nikdar ne bi še kdo prjavu nanga whatsoever.
Upam da vsaj Miha še en čas ostane, da bo mal drame-sj veste jok pa to
Upam da vsaj Miha še en čas ostane, da bo mal drame-sj veste jok pa to
-
motorola napisal/-a:ha ha, samo miha je zmagal s tistim jokom, pa kak je pol frajersko solze "zabrisal" na tla
Jaaaa no k en radnik tko prov k en heroj haha.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov