Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
gemini napisal/-a::lol: Ja tale slo big brother je pa zakon. Zdej bodo šli vsi o vrsti domov že kar prvi tedn, pol bosta pa un primorc pa jasmina se žgala cele tri mesce
Dober komntar
se pravi da zdaj bosta pa kar dva nova pršla notr...jaz sem še itak mnenja da majo denarne kazni!!!
Zdaj pa je baje še Sonja spregovorila
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
CorfuGirl napisal/-a:gemini napisal/-a::lol: Ja tale slo big brother je pa zakon. Zdej bodo šli vsi o vrsti domov že kar prvi tedn, pol bosta pa un primorc pa jasmina se žgala cele tri mesce
se pravi da zdaj bosta pa kar dva nova pršla notr...jaz sem še itak mnenja da majo denarne kazni!!!
Če bi meli denarne kazni ne bi 2 že danes šla ven, ker dvomim, da bi si lahko privoščila kako milijonsko cifro- ki bi sigurno bila par milijončkov.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jao, kaj je fora tega, da zdej kr vsi gredo? A pol je Aleš tut spokou? Hmm ... še mal, pa res ne bo nobenga več notr.
Sem včeraj mal spremljala med delom in se mi je na začetku mal obračal, ko je kazal Jasminco
Sem včeraj mal spremljala med delom in se mi je na začetku mal obračal, ko je kazal Jasminco
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Tole je pa res čist brezveze ... Krneki ta Big Brother. Ko bi bil vsaj kak luštn not, bi se mogoč še splačal tu pa tam mal pogledat, tak pa ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
men se zdi tut vse skupi mal smešno.ko je Aleš reku,da pač se ne šteka z določenimi osebami,pol bi pa lahk itak vsak ki bo nominiran vnaprej zdaj bil užaljen in bi zapustil hišo.a on ne ve da je point igre,da se vsak teden nekoga nominira in je pač očitno preveč užaljen njegov ego.in zdej bo vsak teden tista 2 ,ki bosta nominirana užaljena in bosta kar spakirala in šle.mislim halo v čem je point.po mojem jim je res dost dovgcajt noter.dejte jim mal alkohola,da bojo pozabl na vse.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Samo ta big brother je pa zakon,gotovo so si avtorji želeli zapletov ampak ne v takšni obliki da vsi bežijo ven .
Na koncu bo sigurno zmagal še flegmatik Stane,o katerem se sploh nič ne govori
Na koncu bo sigurno zmagal še flegmatik Stane,o katerem se sploh nič ne govori
-
Mala.Neja - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Se strinjam... Jaz ju ne razumem, še manj pa tistih, ki v oddaji dopustijo te povratke domov. Ko si enkrat notri, ni več izhoda ven, razen, če izpadeš. Basta. Ne vem, zakaj morajo sem pa tja, pa dva nova notri... Res brezveze no. Potem si lahko vsak premisli, ko mu kaj ne bo po godu ali pa se bo s kom slabo razumel in bo prišlo do konfliktov (čeprav je Aleš rekel, da BB-ja ni zapustil iz tega razloga). Kdo bi jih razumel... Na začetku pa jim je bilo zanimivo. Samo, da so doživeli tistih 5 minut slave.
The fashion is my passion.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov