Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 26. Mar. 2007 15:53

Ja kaj bo zdej Aleš tudi šel, nekaj je govoril, da noče danes spat v hiši.
Men se to zdi čist mim, da lahko kar tako gre...
A ni blo v Baru kazni za predčasno zapuščanje šova, pa mislim da ni bla glih mala ta kazen?
Sicer pa js sem čist hepi ko je šla, se strinjam z zgoraj napisanim prava beseda za njo-čefurka.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 26. Mar. 2007 15:56

nenanena napisal/-a:Ja kaj bo zdej Aleš tudi šel, nekaj je govoril, da noče danes spat v hiši.
Men se to zdi čist mim, da lahko kar tako gre...
A ni blo v Baru kazni za predčasno zapuščanje šova, pa mislim da ni bla glih mala ta kazen?
Sicer pa js sem čist hepi ko je šla, se strinjam z zgoraj napisanim prava beseda za njo-čefurka.

Ja v Baru je bila baje 5mio in pri sanjski ženski tud. mislim da v BB ni pogodbene kazni, sicer pa njihovih pogodb nisem videl tako da ne vem.
Kar se tiče tedemskih nalog, ne vem a so na kanalu a kdaj slišali za besedo izvirnost. Obe nalogi sem že videl v BB, zdi se mi da celo v hrvaškem, tako da čist adijo naloge jim dajejo.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 26. Mar. 2007 16:31

Se strinjam z vami, da tale Veronika pa res ni čisto "gladka". Popolnoma je neuravnotežena (še bolj ironično pa je, da se ima sama za močno in uravnoteženo).

Jaz res ne vem, a se ona res ne zaveda, da je take kozlarije kvasila pred kamerami?????
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 26. Mar. 2007 16:38

the big red machine napisal/-a:OT:Kaj ima beseda čefur veze z narodnostjo? :roll: .

Ups sorri,malo sem pomešala :bussi:

A zdaj pa še hoče Aleš zapustit BB :eek: ?OMG..To bo še katastrofa glede vsega!!!Jaz pa mislim da so denarne kazni če zapustiš hišo...Zdej pomilite naj bi se vsem skisalo in bi vsi hoteli it iz hiše!To bi bilo preveč za ustvarjalce BB.Tu predvsem mislm na finančni podlagi...
Zadnjič spremenil CorfuGirl, dne 26. Mar. 2007 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 26. Mar. 2007 16:43

Odhaja tudi Aleš!
Klik
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 26. Mar. 2007 16:44

Ales bo zgleda res zapustil hiso. Namesto sebe je tako moral nominirati enega drugega sostanovalca, tako da je sedaj namesto Alesa nominiran Robert.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 26. Mar. 2007 16:50

Jaz bi jih tudi kaznovala! Sami so se prijavili, zdaj naj pa sprejmejo tudi posledice!

Meni so tole otroci!!!! Drugič bi morala biti komisija bolj pazljiva in uvesti sankcije!
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 26. Mar. 2007 16:51

CorfuGirl ni panike (hvala za :bussi: ) :wink: !

Pa sej to ne moreš verjet :lol: ,sej če bo šlo tako naprej se bo slovenski Big Brother vpisal v zgodovino kot prvi katerega so ukinli :D .Me prav zanima kaj je tam notri zaeno ozračje,da hočejo vsi ven?
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 26. Mar. 2007 16:55

jao kera beda... po moje ne bi smel NIHČE zapustit bajte po svoji volji ampak samo, če ga gledalci izločijo :evil:
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 26. Mar. 2007 16:56

Aleš se po moje ni sprijaznil s tem da je nominiran..mehkužec!!!Upam da majo kazni,upam da jih majo.Nekdo se je neki potrudil za vse oni pa kar ser*** po tem.Mogoče se ne zavedajo da je moralo bit ogromen denarja vloženega v to.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 26. Mar. 2007 17:00

Prvo kot prvo mam občutek, da so nekateri ful precenli vse skup in si uzel na preveč na izi, bit tolk in tolk časa z nekimi ljudmi v isti bajti z omejenimi sredstvi, pa dejstvo, da si non-stop pred kamerami in vse..in zdej so prvi, oz. 2 že stisnila rep med noge.
Kot drugo pa mislim, da nimajo use skup nič za početi, pri Baru je blo vse drugače, ful so mogli delat in je blo lažje it iz dneva v dan, niso meli časa tolk premlevati vse skup.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 26. Mar. 2007 17:00

any_any napisal/-a:Ales bo zgleda res zapustil hiso. Namesto sebe je tako moral nominirati enega drugega sostanovalca, tako da je sedaj namesto Alesa nominiran Robert.

To je bilo pa mal čudno, se pravi bi bil lahko nominiran kdorkoli, čeprav bi recimo dobil 0 glasov na nominacijah v nedeljo. mal ne fer play bi jaz rekel. Pol se sedaj obetata 2 nova stanovalca.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 26. Mar. 2007 17:01

Ej, kaj si bodo se vse zmislili... Tekmovalci mislim. Jaz bi uvedla kaksno denarno kazen, razen v posebenem primeru, ko bi tekmovalec imel tehten razlog za odhod. Vse skupaj se mi zdi bedasto, da ne omenjam Veronike. Tud njen fant mora bit en kekec, saj dvomim da bi kdo "normalen" lahko zdrazl s takim clovekom in potem se prisel po njega ves ponosen (vidla na eni sliki) ko je ona vsej širni Sloveniji razlagala svojo intimo.. Mislim jaz bi mojga sunla nekam, da bi se tak obnasal. To sem mogla pokomentirat.
To, da odhaja se Ales se mi zdi tud blesavo, glede na to da bi moral bit na stolu in zdaj zgleda ko eno revse, ki ga je strah poraza in bo raje kr sam spakiral..
Evo zdaj tiste psihologe (psihiče), ki so zbirali kandidate.. Malo so se usteli..
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 26. Mar. 2007 17:03

:lol: Ja tale slo big brother je pa zakon. Zdej bodo šli vsi o vrsti domov že kar prvi tedn, pol bosta pa un primorc pa jasmina se žgala cele tri mesce :lach:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 26. Mar. 2007 17:06

Kot sem spremljal druge BB nikjer vsaj jaz nisem zasledil, da bi kandidat, ki je nominiran in želi vn izbral oziroma nominiral direktno kogarkoli od stanovalcev.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov