Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je pa prov drolja tale Jasmina...skos se neki vn meče s tem striptizom in glih tko zgleda, kot da v življenju ne počne nič drugega...če se pa žene slači, pa opravlja, prostaško govori in iz sebe spravlja tist blejajoč posiljen smeh... Sorry, sam ženska je men totaln podn...sej verjetno večina od njih hodi v službo pa ne govorijo cel dan samo o tem pa tut še noben ni nič demonstriral...pa mogoče kdo celo kaj zanimivega počne...uglavnem res se čist preveč vn meče za moj okus. Pa nekam zelo rada se vlači po Robertu...
PS: pa nism ji fouš, pa nč ne rečem čez njeno postavo (ma prov lepo).
PS: pa nism ji fouš, pa nč ne rečem čez njeno postavo (ma prov lepo).
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bad_girl napisal/-a: sej verjetno večina od njih hodi v službo
dragi šef, jaz bom pa sedaj vzel 3 mesece dopusta, ker grem na big brother. vi se pa znajdite kolikor se veste in znate...
draga moja, sicer imaš prav...verjetno večina njih hodi v službo... ampak tisti, ki hodi v službo in hkrati tudi nekaj naredi, verjetno o BB ne bo razmišljal.
samozavestni luzerčki, ki trpijo za kroničnim pomanjkanjem pozornosti pa so ideal za takšne vrste showov. verjamem pa, da niso kakšen ideal za delodajalce...vsaj za kakšna odgovorna delovna mesta ne...
da zaključim: nekdo, ki vestno in odgovorno dela v nekem podjetju, si žal ne bo mogel privoščiti takšne avanture, kot je big brother.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jochie napisal/-a:bad_girl napisal/-a: sej verjetno večina od njih hodi v službo
da zaključim: nekdo, ki vestno in odgovorno dela v nekem podjetju, si žal ne bo mogel privoščiti takšne avanture, kot je big brother.
Sigurno...jst smo hotla sam povedat, da se tut drugi verjetno s čim bavijo v življenju, sam za razliko od Jasmine se ne mečejo tolk ven...ker bit striptizeta za moj okus ni nič takega, kar bi mogla obešat na veliki zvon...in iz tega delat big deal...
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
morala sem it n 24ur.com pogledat to blond čudo .. ne vem no, jaz sem se jo kar malo ustrašila. sej je lahko kul, pa vse, ampak mene vizualno tale "tanova" tako odbija, da je super punca, zame pa no go ... pa Đesi ma še eno, ki jo ne bo mogla vidt
osebno niti ne spremljam tega ... ponavadi itak zamudim uno ob 20h, tisto ob 16h je pa nisem še niti 1x gledala. Sam vas tuki preberem, pa vse vem kva se dogaja
meni so se zasral s tistim nabijanjem o sexu, ker je tako izpadlo kot da bejbe tekmujejo, kera je prej junfr zgubila. Uuuu, čist si huda, ker te je že pr 13h en napiču
Pa a resnično ni bilo med vsemi več tisočimi kandidati enih bolj normalnih ... ker tole je pa še huje kot Bar ... pa sem mislila, da so tisti višek slovenske inteligence.
Ampak se more pa sedaj že tretje leto zapored ponavljat stavek: Ej stari, jst ne igram ter Pa kok mi gre na qrac, ker model ful glumi. Jao, kvazi južnjaki
osebno niti ne spremljam tega ... ponavadi itak zamudim uno ob 20h, tisto ob 16h je pa nisem še niti 1x gledala. Sam vas tuki preberem, pa vse vem kva se dogaja
meni so se zasral s tistim nabijanjem o sexu, ker je tako izpadlo kot da bejbe tekmujejo, kera je prej junfr zgubila. Uuuu, čist si huda, ker te je že pr 13h en napiču
Pa a resnično ni bilo med vsemi več tisočimi kandidati enih bolj normalnih ... ker tole je pa še huje kot Bar ... pa sem mislila, da so tisti višek slovenske inteligence.
Ampak se more pa sedaj že tretje leto zapored ponavljat stavek: Ej stari, jst ne igram ter Pa kok mi gre na qrac, ker model ful glumi. Jao, kvazi južnjaki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov