Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 22. Mar. 2007 13:26

Zdej sem pogledla se enkrat skozi vse tiste zacetne predstavitve od vsakega udelezenca (lahko vidijo tudi tiste ki nimajo kartice-v rubriki O sebi) in je prav zanimivo jih poslusat kako recejo na koncu kaj bodo prinesli v hiso. Vsi govorijo o nekem smehu, zuru ... ampak glih teli k so to rekli ne dajo nic od sebe. :)
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 22. Mar. 2007 13:26

veronika je tista, ko ima malega otroka?
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 22. Mar. 2007 13:27

Ne, tista je Nina.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 22. Mar. 2007 14:32

Men se zdi, da Veronika ful uživa v opravljanju. Ful taka zgovorna rata, kadar pogovor teče o kšni drugi osebi oz. ko je treba nekoga spluvat. Njena najboljša izjava je bla, ko je za enga tipa v hiši (ne vem več za katerga) rekla da je "nerazgledan"! LOL :lach: :roll: Sebe naj pogleda afna ena afnasta, k ne more enga stavka povedat brez da bi milijonkrat uporabla besedo ''P***a'' in podobne prostaške izraze :?

Drgač se mi je pa Miha kr dost prikupil...

Jasmina stiriptizena mi pa ful preveč glupa deluje.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 22. Mar. 2007 14:49

bad_girl napisal/-a:OMG Veronika Slika Modelka je totalno fucked up otrok...kr neki pribija, sam da se skos vse okrog nje vrti...pa zdej se ful ma za neki, ker je šla čez poskus samomora, kao ful razsvetljena...poleg tega je pa še ful prostaška (način govora, kletvice) kar me pri ženskah ful odbije...uglavnem brooojh...

Druga avša je Jasmina...ženska je totalno omejena za moje pojme in čist nerazgledana...da ne omenjam kake glupe momente ima (kot npr. jahanje snežakovega oneja, kao fuuul smešno :roll:)...Najbl smo pa umeral, ko je rekla "tip je imel od psa slike, moje pa ne..." :lol: Grow up...

Naslednje je opravljanje...ful Veronika nek fer play, da so realni, ipd. pol pa tko zahrbtno opravlja, da glava peče :roll: Sorry, sam to da je Robi zaspal se lahk vsakmu zgodi. Namest, da bi dale mal vzpodbude...pa takoj dejmo ga zabit. Isto za Mihata...pomoje se je zadušu od kolcanja :roll:

Uglavnem za kozlat :D

Popolnoma se strinjam s tabo . Tale Veronika je omejena.....njen besednjak je adijo pamet , njeno razmišljanje pa še bolj. Poleg tega, pa če jo dober pogledaš sploh ni luštna in fulllll starejša na vseh slikah zgleda. In ta Jasmina non stop ta striptiz poudarja.......eh, škoda besed!!!Ne vem, kje so take ženske najdli oz. kdo je sprejel taki opici!!!
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 22. Mar. 2007 14:57

Js se spomnim, da ko sm začela gledat Bar2, so mi bli vsi tekmovalci všeč, sploh nism vedla, kirga met za favorita, ker se mi je zdel velik oseb simpatičnih. Tale izbor BB je pa krneki :? Se mi zdi, da so zbral čist neke x. Edino Andrej je ena vlka svetla točka :D
...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 22. Mar. 2007 14:59

Glede na začetni vtis se mi od mlajših žensk Tina zdi še najbl skulirana (ne glede na to, da nos sončna očala v bajti...). Una 38-letnica je pa itak razred zase. Po moje ji je žal, da je šla not.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 22. Mar. 2007 15:09

men je pa komad od nine, k ga majo za bujenje, čist hud ratou :D res gre hitr v ušesa :ja:
drgač se pa strinjam to glede veronike al kaj je že ta ljubljančanka... pust svoje res osebne probleme in izkušnje doma, ne pa da greš razlagat celi sloveniji, kk si se skušala ubit no :roll:
Sanchy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanchy* » 22. Mar. 2007 15:09

Go Đesi! :)

Drgac pa glede Veronike...se strinjam. Prou...adijo an. :roll: Tud Mihova knjizica...ja no, verjetn je hotu "hud" izpast. Ne vem. :les: Da o Jasmini sploh ne govorim.

Pomoje je bil to namen, da spravjo pod isto streho najbolj ekscentricen folk, ker vsak od njih je neki posebnga. :) Bomo vidl, kako bo vse to izpadl. :D
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 22. Mar. 2007 15:59

Kika napisal/-a:Glede na začetni vtis se mi od mlajših žensk Tina zdi še najbl skulirana (ne glede na to, da nos sončna očala v bajti...)

Mogoče namesto obroča, gumice :?
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 22. Mar. 2007 16:12

bad_girl napisal/-a:OMG Veronika Slika Modelka je totalno fucked up otrok...kr neki pribija, sam da se skos vse okrog nje vrti...pa zdej se ful ma za neki, ker je šla čez poskus samomora, kao ful razsvetljena...poleg tega je pa še ful prostaška (način govora, kletvice) kar me pri ženskah ful odbije...uglavnem brooojh...

Druga avša je Jasmina...ženska je totalno omejena za moje pojme in čist nerazgledana...da ne omenjam kake glupe momente ima (kot npr. jahanje snežakovega oneja, kao fuuul smešno :roll:)...Najbl smo pa umeral, ko je rekla "tip je imel od psa slike, moje pa ne..." :lol: Grow up...

Naslednje je opravljanje...ful Veronika nek fer play, da so realni, ipd. pol pa tko zahrbtno opravlja, da glava peče :roll: Sorry, sam to da je Robi zaspal se lahk vsakmu zgodi. Namest, da bi dale mal vzpodbude...pa takoj dejmo ga zabit. Isto za Mihata...pomoje se je zadušu od kolcanja :roll:

Uglavnem za kozlat :D

eeeeej...podpis...!!! Samo šimfa okoli...glavna je ko je treba o komu kaj govorit...joooj jas je ne morem.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 22. Mar. 2007 16:31

Zdej bojo pa vse padale na jeep-e in ameriške avtomobile. :roll:

A je Aleš Jasmino po riti, ko je ležala v dnevni sobi?
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 22. Mar. 2007 16:51

mislim da jo je ja ;) pa reko je da ma dobro al nekaj v tem kontekstu ;)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Mar. 2007 18:13

Katera je bila pa striptizeta?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 22. Mar. 2007 18:15

^^ Katera je bla al katera je? :D Kokr js vem je Jasmina.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov