Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja sej men ni jasen kaj sploh majo. ker ko sem tuje BB spremljal so prvi teden ker mel na zalogi. Pri nas zelje, testenine, moka da si spečejo kruh. kar zdej pomeni, da bo Nina verjetno not saj večinoma ona to dela in tud kuha, mislim da kuha poleg nje še Suzana. ker drugač mam filing da so bolj v slabih odnosih z kuhalnico. Vsaj zdi se mi tako, bomo vidli kako bo ko bodo nominacije v soboto.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Men je pa tale BB kr neki, sm včer zvečer gledala tisto polurno oddajo pa mi je čist mem, mislm, da ne bom lih gledala, bar je bil 100krat bolš, pa še sama periferija je not, jih pol ne razumem, kaj govorijo sploh Ta pru bi pa vn vrgla uno ciganko ...pfej
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ja, neki se čudno ziba
ej, s kom se je veronika sprla?
ej, s kom se je veronika sprla?
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ja, sej to je verjetn razlog, da sovraži blondinke
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
no glede jessy....je moja sokrajanka sam je full ne poznam. Spomnem se je sam z OŠ. Glede lasulje je pa tko....kokr jst vem je mela ko je bla majhna eno mačjo bolezen in ji zato lasje ne rastejo in ima lasuljo. sam nisem pa ziher (da me ne boste napadle če sn narobe zasledila)
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
Caitlin napisal/-a:no glede jessy....je moja sokrajanka sam je full ne poznam. Spomnem se je sam z OŠ. Glede lasulje je pa tko....kokr jst vem je mela ko je bla majhna eno mačjo bolezen in ji zato lasje ne rastejo in ima lasuljo. sam nisem pa ziher (da me ne boste napadle če sn narobe zasledila)
ona sama je rekla da nima las zato ker je ful eksperimentirala z barvami in se vsak tedn barvala na drugo barvo in kok sem jas razumela ji naj bi lasje še zrasli samo mora malo počakat
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Ja kakšne barve so pa to ble da si potlej plešast? Sej razumem da so te barve pri frizerjih in po štacunah ful agresivne in imajo lahko tud posledice, samo a si lahko kr plešast od tega? Uff še dobro da se barvam z naravnimi barvami, jo morm met gor 2 uri, je pa vsaj brez tega agresivnega šita.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
honeydew napisal/-a:Ja kakšne barve so pa to ble da si potlej plešast? Sej razumem da so te barve pri frizerjih in po štacunah ful agresivne in imajo lahko tud posledice, samo a si lahko kr plešast od tega?
mislim, da so se ji lasje samo tako zelo uničili, da ji ni preostalo drugega kot, da se do konca pobrije.. nevem no vsaj tako si jaz razlagam to..
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Caitlin napisal/-a:no glede jessy....je moja sokrajanka sam je full ne poznam. Spomnem se je sam z OŠ. Glede lasulje je pa tko....kokr jst vem je mela ko je bla majhna eno mačjo bolezen in ji zato lasje ne rastejo in ima lasuljo. sam nisem pa ziher (da me ne boste napadle če sn narobe zasledila)
em, kokr jz vem, da pač bolezen... in valda ne bo šla pred vsemi govort o svojih zdravstvenih problemih... jz vem, da ne bi šla
sicer pa kokrkol, rekla je, da se da to popravt sčasoma... upejmo, da res. drgač pa se človk itak vsega navad in se bomo navadl tud njo gledat pač brez lasulje al pa je sploh ne boste gledal. men je ona kul
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov