Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
bella_ napisal/-a:mal novick z filipinov - bruce je ta tedn nominiran (ce koga se zanima brucek)
ja, ja, zanima, sevede , sam jest ne najdem spletne strani od filipinskega BB-ja
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ na spletni strani od slovenskega BB jo maš... na levi, druga alineja od zgoraj (takoj pod opcijo "domov"): http://bb2.pinoybigbrother.com/
The secret of success is consistency of purpose.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
urszika napisal/-a:Men je ful dobr k je Andrejevemu bratu ime Janez Novak. Heheh
omg, ker to je pa ful redko ime v sloveniji
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
*meti* napisal/-a:Ninin (tekmovalkin) "rockerski" stilist je bil Milan Gačanovič
ful so jo pogršali Pa dobro oblačila še že, samo frizura omg Da sploh ne omentiram njenega izstopa iz avta in prihoda, ko se je delala, kot da je nevem kera svetovna zvezda
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
btw - a je gačanovič gej?
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:urszika napisal/-a:Men je ful dobr k je Andrejevemu bratu ime Janez Novak. Heheh
omg, ker to je pa ful redko ime v sloveniji
... svašta... pol se Andrej piše Novak... dobr da vem
The secret of success is consistency of purpose.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ahaha janez novak. svaka čast.
drgač pa o nininem vodenju nimam posebnega mnenja, vem pa, da je slovenska publika najbolj gnila kar jih je in to sem že parkrat dožvela. pride en znan ameriški DJ in na plesičšu se pojavi mogoče 10 folka... mislite, da bo še kdaj hotu pridt v Slovenijo? in tak način vodenja ko ga ma nina je edino kar mal poživi stvar in se mi zdi čist primerno. več takih voditeljev bi blo treba, ker večina slovencev pač ni za stvar tako kot so v drugih državah, kjer publika ploska in se dere za vsak drek, brez da se voditelj kej trudi.
drgač pa o nininem vodenju nimam posebnega mnenja, vem pa, da je slovenska publika najbolj gnila kar jih je in to sem že parkrat dožvela. pride en znan ameriški DJ in na plesičšu se pojavi mogoče 10 folka... mislite, da bo še kdaj hotu pridt v Slovenijo? in tak način vodenja ko ga ma nina je edino kar mal poživi stvar in se mi zdi čist primerno. več takih voditeljev bi blo treba, ker večina slovencev pač ni za stvar tako kot so v drugih državah, kjer publika ploska in se dere za vsak drek, brez da se voditelj kej trudi.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
*meti* napisal/-a:Ninin (tekmovalkin) "rockerski" stilist je bil Milan Gačanovič
Bravo!!! Mu je pa res ratal, ni kaj... Meni je bila obupna; od samih oblek pa vključno s samo frizuro in make upom... Who the fuck told her she looks good like that!
Moj tip je kr odprtih ust strmel v tv zraven mene in edino, kar je- z široko odprtimi očmi- rekel:"O fuck, kaka je. Bi kr bežal, da jo srečam."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov