Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nina...porazno na celi črti. njeno dretje je preseglo vse meje dobrega okusa.o vodenju nima pjma.obnaša se arogantno in ko da je primla boga za jajca.
pa še cela čudna je bla. kt da bi bla navlečena. booo
pa še cela čudna je bla. kt da bi bla navlečena. booo
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
A je bla Osenarca na koki...kwa se ženska dere faaak Drugač pa hoood geštel
Nina BB in Janez...kera beda od muzike Tastar je smeh, Nina je bla pa prov grozilda...uglavnem jst mislm, da ne rabimo novih zvezd...
Drugač sta mi bla pa oba finalista ok, tko da je vseeno kdo je zmagal.
Nina BB in Janez...kera beda od muzike Tastar je smeh, Nina je bla pa prov grozilda...uglavnem jst mislm, da ne rabimo novih zvezd...
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
_Petra_ napisal/-a:A je blo 200.036 glasov? Nisem cist ziher. Se mi zdi, da je rekla tolko. Drugac razlike pa niso povedali.
Seveda je niso, če se je Nina čez celo oddajo drla, da je razlika čisto čisto majhna. Namen je bil, da še iz zadnje oddaje iztisnejo še nekaj centov od tistih ki glasujejo.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
mily napisal/-a:Sem zdele mal gledala posnetke iz včerajšne oddaje. A sta Tina in Stane res par, al je blo to mišljen sarkastično? Ni mi glih jasn
Jst sm šele dons vidla kratki odsek iz finalne oddaje in tud mene zanima če je to res. Vse skup mi je najprej zgledal, kot da se zajebavata pol pa že ne več. Bomo vidli
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
bad_girl napisal/-a:A je bla Osenarca na koki...kwa se ženska dere faaak Drugač pa hoood geštel
1. ne bi si upala trdit ampak smo se vse cimre strinjale glede tega da nekam cudno zgleda in da se ji učke čist preveč svetijo....zdej pa....
2. ne bi se mogla boljše izrazit.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
BeLLi napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:A je blo 200.036 glasov? Nisem cist ziher. Se mi zdi, da je rekla tolko. Drugac razlike pa niso povedali.
Seveda je niso, če se je Nina čez celo oddajo drla, da je razlika čisto čisto majhna. Namen je bil, da še iz zadnje oddaje iztisnejo še nekaj centov od tistih ki glasujejo.
halo to je čista marketinška poteza, da so res res vse notr prnesl (to so defenitivn), pa da so še mal v svoje žepe lahko pobasal.
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
^^ Potem sta Stane in Tina par
No, želim jima srečo
Pa še utrinki oz. orgije iz britanskega Big Brotherja - klik
No, želim jima srečo
Pa še utrinki oz. orgije iz britanskega Big Brotherja - klik
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
ma nista par! to je bil samo štos, zato ker skos vsi novinarji to sprašujejo in ko so to SPET vprašal je Stane odgovoril: da boste končno lahko vsi mirno spali vam povem, da sva s Tino neizmerno zaljubljena, ona se je pa začela samo full smejat, ko je to izjavil!
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Ma sem v službi gledala posnetek, sem mogla bolj na hitr, pa sme mislna pač, da sta par, no sej čudn se mi je pa vseen zdel ...
Nina je bla pa res nč fajn postrižena pa grozn namazana, pesem tud meni ni bla všeč, ampak ima pa zelo fajn glas, ta mi je pa všeč.
Nina je bla pa res nč fajn postrižena pa grozn namazana, pesem tud meni ni bla všeč, ampak ima pa zelo fajn glas, ta mi je pa všeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov