Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja men se zdi da majo mal prekratko oddajo in da skoraj nič ne pokažejo. Vse je neki na pol prikazan-zmontiran. So pa v spovednici že začel govorit - v hiši pa so vsi kao ful ok. kaj bo šele čez en teden. Kar se tiče Jessee men se zdi , da je ona mal glumila glede tistega o blondinkah, če je danes v oddaji bilo, da se je vsak teden barvala, bla blond in ne vem kaka barva vse ni mela. Zdej al je glumila tisto al pa je res tok omejena. Sam eni pa res take mečejo- kake je dons tista Veronika prbijala, ko je bilo v živo. Da je en frend rekel a bi ti jebal svojo mater, če bi ti kdo dal milijon dolarjev. Halo ženska s takimi hoče bit v centru pozornosti. Ja se vid, da se druži z Žigo in podobnimi ......
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Pa je Jessy povedala zakaj je brez las?
Houd de wereld tegen
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
***Ally*** napisal/-a:Pa je Jessy povedala zakaj je brez las?
Neki je omenjala, sam jaz glih nisem bila pozorna kaj je govorila. No, sej bo katera druga napisala n se razpisala v tej smeri.
Sicer pa, če je res, da se je tok barvala in vse možno dajala na čupo oz. barval jo je njen bivši, je to sedaj olajšanje za laske. No mogoče je pa to razlog al pa Britney sindom.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Sunshine357 napisal/-a: Neki je omenjala, sam jaz glih nisem bila pozorna kaj je govorila. No, sej bo katera druga napisala n se razpisala v tej smeri.
Sicer pa, če je res, da se je tok barvala in vse možno dajala na čupo oz. barval jo je njen bivši, je to sedaj olajšanje za laske. No mogoče je pa to razlog al pa Britney sindom.
hahaaa britney sindrom...ja najbujš mi gre pa ta jessy ful na živce...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ja, rekla je, da se je non stop barvala, usak tedn druga farba in to uno na hard (peroksid pa te fore)... Pa zna bit, da so ji začel odpadat lasje in se je raj zabrila kt da bi bla na pou plešasta i guess. Kolegica (frizerka) se je skos farbala in je iz noro lepih las pršla na ene redke štrene pa je tut rekla, da se bo čis zastrigla in začela "na nou".
Drgač mi je pa tale BB bl lame, ne vem kaj bodo nardil, da bo kej dogajal, kr tole kurjenje ognja pa blebetanje o "famozni" knigci unga vonabejebača ni zanimivo sploh
Drgač mi je pa tale BB bl lame, ne vem kaj bodo nardil, da bo kej dogajal, kr tole kurjenje ognja pa blebetanje o "famozni" knigci unga vonabejebača ni zanimivo sploh
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- GirlyPuff
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
Velouria napisal/-a:mimi.k napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=qwoVurf0Q88
en ful smesen posnetek s hrvaskega big brotherja
OUCH!
Meni je bla pa do zdaj najbolj všeč Nikki iz zadnjega britanskega BB - bejba je modelka, noro zabavna. Poleg tega je pa še neverjetno luštna in ma popolno postavo!
Nekaj njenih najboljših scen: ena, dva, tri.
Je vsaj naredila oddajo zanimivo in smešno. Če bi se pri nas našel kdo tak, bi še jst redno gledala, tako pa dvomim ...
Noro;) Dobr,da si dala ta link.. Me je BB UK prou zasvojil;) Men je tut vsec Nikki pa Pete, k je zmagu je tak srcek;) Ni cudno,da so vse nore nanga
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tist s kavo se je tud men zdel kr mal kruto ja, jst bi pomoje mela mal krize.
Jst pa ne verjamem Jessee glede njene čupe. Men se zdi tko mal čudno vse skup, ker se mi zdi da se tega prov sramuje oz da je nekaj drugega na tem. Ok mogoče pretiravam, sam tale zgodba se mi zdi tko nekak s trte izvita (haha kje sm zdej to najdla) čudna mi je
Jao kaj je ta Veronika jadna, prov ornk prostaška se mi zdi. Ne paše ji da se obnaša kot nek Žiga z Bara no res. Sam še napit se ga more pa grozit, da bo romkinjo ubila
Robiju se vid da je lider, sam kar je povedu je res. Ena mora po miz usekat pa to čredo v red spravt Čeprov je pa situacija tud taka, da oni zmontirajo tko k se njim zdi, mi dobimo vtis o tem kar vidmo tko da ni nujno da je tko.
Una mama Suza je pa ostra do Jasmine, ker pleše in kaže tamalo kot je sama rekla Jah faca je da ji je tko u faco povedala pred vsemi, vsak ma svoje mnenje ni kej.
Opa evo gola Jasmina na strani BB to se mi pa ne zdi glih prov no kaj pa vem.
Jst pa ne verjamem Jessee glede njene čupe. Men se zdi tko mal čudno vse skup, ker se mi zdi da se tega prov sramuje oz da je nekaj drugega na tem. Ok mogoče pretiravam, sam tale zgodba se mi zdi tko nekak s trte izvita (haha kje sm zdej to najdla) čudna mi je
Jao kaj je ta Veronika jadna, prov ornk prostaška se mi zdi. Ne paše ji da se obnaša kot nek Žiga z Bara no res. Sam še napit se ga more pa grozit, da bo romkinjo ubila
Robiju se vid da je lider, sam kar je povedu je res. Ena mora po miz usekat pa to čredo v red spravt Čeprov je pa situacija tud taka, da oni zmontirajo tko k se njim zdi, mi dobimo vtis o tem kar vidmo tko da ni nujno da je tko.
Una mama Suza je pa ostra do Jasmine, ker pleše in kaže tamalo kot je sama rekla Jah faca je da ji je tko u faco povedala pred vsemi, vsak ma svoje mnenje ni kej.
Opa evo gola Jasmina na strani BB to se mi pa ne zdi glih prov no kaj pa vem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov