Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Hihih sem vedla papa stane
- Gost
mimi.k napisal/-a:sam upam, da ne bo v finalu ostal andrej, ker je za moje pojme prevec zabit...
Pa ta Andrej je meni tudi cedalje bolj antipaticen. Ta njegov nastop je bil sprva se smesen in zanimiv, zdaj pa ima skoz ene in iste finte, prav pise mu na izrazu, da bi se pristulil bilo cemu, samo da bi zmagal... Tako obupano mi deluje.
Meni je prav vseeno kdo zmaga, ker je ta BB ze dolgocasen, ampak bi najbolj privoscila Mihi, ki se mi zdi se najbolj cloveski lik v tej tragikomediji
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
No, se mi je kr zdelo da bo šel Stane. Kdo bo kej jutr šel ... čedalje bolj sm prepričana da bo Marina v finalu, čeprav mi to ni ravno po volji, ampak dobr ... Drugač pa se ne morm odločit za koga nej navijam, al za Mihata al za Andreja
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
se mi je kr zdel, da bo stane šel vn... pa tud jst sm vse bolj prepričana v to, da bo marina v finalu, pa upam, da bo poleg nje še andrej. sej miha ni napačen, sam andrej mi je že od vsega začetka bl simpatičn.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
urszika napisal/-a:Zakva žeStane je bil šokiran
Nau treba več njegove face k ma skoz odprta usta gledat.
Hahahah sam jih je mel res
Upam da gre ju3 ta Marina vn
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
pa kaj pol, to men nima nobene veze, pomembno je to, kdo si zasluži in jz pač mislim da si marina najbol... kr mi deluje najbol uredu... in strinjam se za andreja, kr neki se bogega dela pa joče, mah dej no... kao pomagite mi, da dobim denar če ne ne vem kje bom živel... kr neki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov