Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst pa upam, da bi zmagal Miha.
Tip mi je bil na začetku ubitačen, sploh tista knjižca ga je naredila čist "zajebanga", ampak je dokazal, da je v resnici čist ok fant, sicer ga razganja u nulo, ampak ni hinavec, pove kar misli in deluje najbolj iskreno od vseh.
Upam, pa da najprej odleti Stane...tak zoprn, opravljiv, dolgočasn karakter ima...zdi se mi, da je ena limona...
Tip mi je bil na začetku ubitačen, sploh tista knjižca ga je naredila čist "zajebanga", ampak je dokazal, da je v resnici čist ok fant, sicer ga razganja u nulo, ampak ni hinavec, pove kar misli in deluje najbolj iskreno od vseh.
Upam, pa da najprej odleti Stane...tak zoprn, opravljiv, dolgočasn karakter ima...zdi se mi, da je ena limona...
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Zdaj sem gledala priljubljenost. 1. Marina, 2. Miha, 3. Andrej, 4. Stane! Ce ze ne zmaga Andrej, potem naj vsaj Miha in NE Marina. Pa nimam osebno nic proti njej, nisem niti spremljala tak odkar je ona not, ampak je cisto povprecna, pa se veliko prednost je mela ko je prisla not.
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
jst sicer navijama za andreja, ampak se mi pa zdi da bo kr miha zmagu. ne vem kar tak občutek mam. da bi marina zmagala se mi zdi precej težko, k je vseeno premal časa notr. sej drugač je čist ql sam vseeno... drgač je pa tud v naši bajti kar naprej kreg k hoče fotr BB gledat (pa ni drgač nikol takih stvari gledal) mat se pa razburja, da je to čista bedarija...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Men je Miha iz oddaje v oddajo boljši. Na začetku mi je bil zoprn kot satan. Zdej pa se mi zdi, da je pokazu pravi obraz. V bistvu sploh ni tak, kot je reku, da je. Prav nežna duša se mi zdi Upam, da zmaga. Ker roko na srce, veliko več je naredu za skupnost, kot Andrej (ki mi je btw tudi simpatičen). Ampak... kaj pa vem. Vseen se mi zdi bolj pasiven.
My dreams are my reality...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja, men se tud zdi, da bi Miha še največ iztržil iz te zmage. Ampak glede na priljubljenost ima Marina tud dost šans
Btw, če koga zanima: Janezov komad
Btw, če koga zanima: Janezov komad
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
"Hej, hej, hej, hej, ženska mer mi dej"
Haha Iztok Mlakar wannabe Kakšnih večjih pevskih sposobnosti niti slučajno nisem zasledila, če je kdo drug let me know haha!
Haha Iztok Mlakar wannabe Kakšnih večjih pevskih sposobnosti niti slučajno nisem zasledila, če je kdo drug let me know haha!
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
ja točn tko k je rekla *pupika* - men je bil tud miha na začetku tko zoprn da ni res!!! zdej mi je pa iz oddaje v oddajo bl všeč.
zdej me pa res že zlo zanima kdo bo zmagu!
zdej me pa res že zlo zanima kdo bo zmagu!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Angel girl napisal/-a:"Hej, hej, hej, hej, ženska mer mi dej"
OMG OMG OMG ni tazga smajlija k bi se dost po tleh metu od smeha za tale glasbeni umotvor
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pa kera jebačka slika ob unem avtu
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
*pupika* napisal/-a:Men je Miha iz oddaje v oddajo boljši. Na začetku mi je bil zoprn kot satan. Zdej pa se mi zdi, da je pokazu pravi obraz. V bistvu sploh ni tak, kot je reku, da je. Prav nežna duša se mi zdi Upam, da zmaga. Ker roko na srce, veliko več je naredu za skupnost, kot Andrej (ki mi je btw tudi simpatičen). Ampak... kaj pa vem. Vseen se mi zdi bolj pasiven.
Se strinjam.In tud jaz upam,da zmaga Miha.Al pa Marina,ker je čist vredu pa preprosta punca.Andrej je sicer sipatičen ampak na živce mi gre s tistim jamranjem,češ kam naj gre,ko pride ven iz BB,da bi najraje kar šel v hotel. Za v četrtek pa upam,da leti Stane.Tak dolgočasnega človeka pa še nisem vidla ej.Še ona Tjaša je bla boljša.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov