Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jst zmago privoščim marini ali pa mihatu. oba sta ful simpatična, preprosta. nočem pa, da zmaga stane. saj je simpatičen fant, ampak na žalost preveč pasiven ...
marina je pa res kul in nobenih bolanih for nima ala tina, jasmina, suzana in še kdo, ki se morjo vn metat zato, da pritegnejo pozornost.
jst bom glasvala šele pol k bo finale in bosta dva ostala. no, če bo marina ena od teh, ma tut moj glas.
marina je pa res kul in nobenih bolanih for nima ala tina, jasmina, suzana in še kdo, ki se morjo vn metat zato, da pritegnejo pozornost.
jst bom glasvala šele pol k bo finale in bosta dva ostala. no, če bo marina ena od teh, ma tut moj glas.
- **Emma2**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2007
Jochie napisal/-a:kako pa to glasovanje poteka? moraš kakšne osebne podatke govoriti ko dobiš vezo ali samo dobiš vezo in se glas všteje in prekine?
mimogrede, marina ima daleč največjo priljubljenost!
upam, da zmaga!
Nič ti ni treba podatkov govorit. Samo pokličeš in se ti na mobiju izpiše - uspešno ste oddali svoj glas. To je vse.
Jochie - mim grede. Ful simpatičen poba si.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Kika napisal/-a:jst sm se odločla da bom oddala en simboličen glas za Marino. to pa zato ker mam dost tega da sam tipi zmagujejo in konc koncev bi mogle ženske držat skupaj, ne pa da se postrani gledamo: ta je pa taka pa taka, ona pa skos šinfa, ta se pa tko pa tko oblači... dost mam tega, da ni med nami neke take solidarnosti kukr je med fanti. tko da- women power !!!
YEAH dobra ideja....WOMEN POWER
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Se strinjam,ampak jst ne podpiram takih šovov, tko da ne glasujem nikol. Se mi zdi že tko bedno, gledam kadar nimam druzga za delat.
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Hanah napisal/-a:**Emma2** napisal/-a:Jochie - mim grede. Ful simpatičen poba si.
Na prvi vtis res! Vendar pazi, da te ne dobi v svoje kremplje
^^
Drgač pa mislm da zna Andrej zmagat glasovala pa osebno najbrž ne bom za nobenga, ker mi je brezveze
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
estrella19 napisal/-a:pa kaj vam ni jasno? al ne dajejo novih not kr tko, za zabavo..če pač ne grejo vsi stanovalci ven z nominacijami, ampak ker pač sami tko hočjo, al so pa prisilno izseljeni, jih morjo nekak nadomestit k naj oddajo kr za 4 tedne skrajšajo al kaj?? logično, da pridejo novi not..
P***a no, chill out Drugač pa, js pač mislim da ni fer da bi zmagal nekdo ki je bil tak mal časa not, čeprav mi je Marina drugač ful simpatična in vse, ampak enostavno ne zdi se mi pravično. Pač vsak ma svojga favorita in tud js se ne bom na nobenga spravlala če bo reku da navija za tega pa tega in da noče da zmaga ta pa ta zarad pač kergakoli že razloga.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
no angel napisal/-a:estrella19 napisal/-a:pa kaj vam ni jasno? al ne dajejo novih not kr tko, za zabavo..če pač ne grejo vsi stanovalci ven z nominacijami, ampak ker pač sami tko hočjo, al so pa prisilno izseljeni, jih morjo nekak nadomestit k naj oddajo kr za 4 tedne skrajšajo al kaj?? logično, da pridejo novi not..
P***a no, chill out :roll: Drugač pa, js pač mislim da ni fer da bi zmagal nekdo ki je bil tak mal časa not, čeprav mi je Marina drugač ful simpatična in vse, ampak enostavno ne zdi se mi pravično. Pač vsak ma svojga favorita in tud js se ne bom na nobenga spravlala če bo reku da navija za tega pa tega in da noče da zmaga ta pa ta zarad pač kergakoli že razloga.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ma js pa ti povem d sm tak flegma glede tega... brezveze je use skup, zato tist cajt rajši porabim za kej druzga...magar d sm ceu ta čas u kopeli, samo d ne gledam BB-ja...morm pa priznat d bom gledla sobotno oddajo...to je treba videt...me prou zanima kšn program majo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov