Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ta BB je res že čist bedn, js ga sploh ne gledam več in tud finalne oddaje pomoje ne bom gledala. Navijam za Andreja al pa Mihata, sam sej v bistvu mi je itak vseen kdo zmaga, nej bo že brž konc.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
men pa je stane zdaj čisto mimo ratal ... na začetku ga sploh opazla nisem, ker se mi zdi, da je bil nekje v ozadju, zdaj pa samo nekaj jamra. sej verjamem, da je hudo tam not, pa da so lačni pa to ... samo vseeno. non stop nekaj
po mojem mnenju sta najprimernejša kandidata miha in andrej (verjetno bo med njima "boj" oz. bosta 1. in 2.)
bomo videli
po mojem mnenju sta najprimernejša kandidata miha in andrej (verjetno bo med njima "boj" oz. bosta 1. in 2.)
bomo videli
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Ja kaj ko pa se cel dan pogovarjajo nimajo pa bab not, ki bi ogovarjale in napravle bol zanimivo sceno...
Zdaj se tudi tu manj pogovarjate na tej temi....Zaj pa recte, da ni bol pametno blo pustit not Tino do konca...Ne da zmaga ampak, da je zanimivo vsaj...men je bla finta ta kreganja itd....Si vsaj nekaj gleal...Tak pa ze doma nea jem nekaj dost te pa se gleam po tv kak jamrajo glede hrane...Eh
Zdaj se tudi tu manj pogovarjate na tej temi....Zaj pa recte, da ni bol pametno blo pustit not Tino do konca...Ne da zmaga ampak, da je zanimivo vsaj...men je bla finta ta kreganja itd....Si vsaj nekaj gleal...Tak pa ze doma nea jem nekaj dost te pa se gleam po tv kak jamrajo glede hrane...Eh
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Totalen dolgčas Ne dajo jim niti hrane, zarad enega bonbona jih je*ejo, k je odpadel, ma sej ne vem, če so eno nalogo opravili. Namest da bi jim dali več hrane pa alkohola, da bi bilo vsaj kej zanimivega za gledati.
Folk je pa iz kdovekaterega razloga izglasoval, da grejo vse zanimive osebe ven. In zdej bo šel še Janez in bo sploh eno mrtvilo. Oh joy
Folk je pa iz kdovekaterega razloga izglasoval, da grejo vse zanimive osebe ven. In zdej bo šel še Janez in bo sploh eno mrtvilo. Oh joy
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Zvoncica napisal/-a:Folk je pa iz kdovekaterega razloga izglasoval, da grejo vse zanimive osebe ven. In zdej bo šel še Janez in bo sploh eno mrtvilo. Oh joy
zanimive osebe?
Men je blo zalostno gledat kaksna kretenka je Tina Prej k jih je blo več se je valda več dogajal,sam ej...24 ur se ti pa tud ne da govort o tem,kako si se mel k si bil mejhn itd Moje mnenje je,da je cist logično da je dolgčas ratu, sej blo glihkar konc in so mal zmatrani. Me zanima kdo bi zdrzu notr tok dolg ves vesel...Tud jst k ne zivim pod kamerami mam slabe dneve,tedne...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pink Panterka napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Folk je pa iz kdovekaterega razloga izglasoval, da grejo vse zanimive osebe ven. In zdej bo šel še Janez in bo sploh eno mrtvilo. Oh joy
zanimive osebe?
Men je blo zalostno gledat kaksna kretenka je Tina Prej k jih je blo več se je valda več dogajal,sam ej...
Zanimive osebe kot akterji BB in ne zanimive osebe, s katerimi bi se družila v osebnem življenju. In ne govorim samo o Tini, imamo še Jasmino, Robija, Suzano, ALENA, Džesi, Sonjo... vsi našteti so poskrbel za neko dogajanje, kar se pa za tele megle, k so zdej notri, ne da reči. A si predstavljate, da gre ven še Janez, kok bo šele pol bedno gledat
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz tudi mislim, da bo finale tekma med Andrejem in Miho. Obema privoscim. Andrej se mi zdi, da nekako bolj potrebuje ta denar, Miha pa je cist iskren (mali asociira na Andreja iz Bara 1 - tud on je bil zmeraj na vrocem stolu, na koncu pa je zmagal) pa vrjetno bi tud njemu super prav prisel tisti denar. Za nove knjizice
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
ne vem zakaj bi si marina zaslužila zmago ampk oki ..jst prvoščem andreju stanetu in mihatu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov