Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 01. Jun. 2007 23:04

Ta BB je res že čist bedn, js ga sploh ne gledam več in tud finalne oddaje pomoje ne bom gledala. Navijam za Andreja al pa Mihata, sam sej v bistvu mi je itak vseen kdo zmaga, nej bo že brž konc. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 02. Jun. 2007 8:21

Mojca82 napisal/-a:Zamaga pa Mihatu al Andreju...

tud jaz tako pravim :ja:
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 02. Jun. 2007 9:56

men pa je stane zdaj čisto mimo ratal ... na začetku ga sploh opazla nisem, ker se mi zdi, da je bil nekje v ozadju, zdaj pa samo nekaj jamra. sej verjamem, da je hudo tam not, pa da so lačni pa to ... samo vseeno. non stop nekaj :roll:
po mojem mnenju sta najprimernejša kandidata miha in andrej (verjetno bo med njima "boj" oz. bosta 1. in 2.)
bomo videli :D
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 02. Jun. 2007 10:53

včer sm po dolgem času gledla bb, celo oddajo sam o hrani... ne morš vrjet! cist cela oddaja
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 02. Jun. 2007 11:32

Ja kaj ko pa se cel dan pogovarjajo nimajo pa bab not, ki bi ogovarjale in napravle bol zanimivo sceno...

Zdaj se tudi tu manj pogovarjate na tej temi....Zaj pa recte, da ni bol pametno blo pustit not Tino do konca...Ne da zmaga ampak, da je zanimivo vsaj...men je bla finta ta kreganja itd....Si vsaj nekaj gleal...Tak pa ze doma nea jem nekaj dost te pa se gleam po tv kak jamrajo glede hrane...Eh
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Jun. 2007 12:13

Totalen dolgčas :roll: Ne dajo jim niti hrane, zarad enega bonbona jih je*ejo, k je odpadel, ma sej ne vem, če so eno nalogo opravili. :roll: Namest da bi jim dali več hrane pa alkohola, da bi bilo vsaj kej zanimivega za gledati.

Folk je pa iz kdovekaterega razloga izglasoval, da grejo vse zanimive osebe ven. In zdej bo šel še Janez in bo sploh eno mrtvilo. Oh joy :roll:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 02. Jun. 2007 14:37

Zvoncica napisal/-a:Folk je pa iz kdovekaterega razloga izglasoval, da grejo vse zanimive osebe ven. In zdej bo šel še Janez in bo sploh eno mrtvilo. Oh joy :roll:

zanimive osebe?
Men je blo zalostno gledat kaksna kretenka je Tina :roll: Prej k jih je blo več se je valda več dogajal,sam ej...24 ur se ti pa tud ne da govort o tem,kako si se mel k si bil mejhn itd :evil: Moje mnenje je,da je cist logično da je dolgčas ratu, sej blo glihkar konc in so mal zmatrani. Me zanima kdo bi zdrzu notr tok dolg ves vesel...Tud jst k ne zivim pod kamerami mam slabe dneve,tedne... :roll:
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 02. Jun. 2007 14:47

Men je že dolgo dolgčas ob BB. Oddaj sploh ne gledam več (mogoče par minut v soboto, če sem doma), pa še novice grem bolj redko počekirat.
...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Jun. 2007 14:55

Pink Panterka napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Folk je pa iz kdovekaterega razloga izglasoval, da grejo vse zanimive osebe ven. In zdej bo šel še Janez in bo sploh eno mrtvilo. Oh joy :roll:

zanimive osebe?
Men je blo zalostno gledat kaksna kretenka je Tina :roll: Prej k jih je blo več se je valda več dogajal,sam ej...

:lol: Zanimive osebe kot akterji BB in ne zanimive osebe, s katerimi bi se družila v osebnem življenju. In ne govorim samo o Tini, imamo še Jasmino, Robija, Suzano, ALENA, Džesi, Sonjo... vsi našteti so poskrbel za neko dogajanje, kar se pa za tele megle, k so zdej notri, ne da reči. A si predstavljate, da gre ven še Janez, kok bo šele pol bedno gledat :roll:
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 02. Jun. 2007 16:01

Jaz tudi mislim, da bo finale tekma med Andrejem in Miho. Obema privoscim. Andrej se mi zdi, da nekako bolj potrebuje ta denar, Miha pa je cist iskren (mali asociira na Andreja iz Bara 1 - tud on je bil zmeraj na vrocem stolu, na koncu pa je zmagal) pa vrjetno bi tud njemu super prav prisel tisti denar. Za nove knjizice :lol:
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 02. Jun. 2007 16:34

Ampak Marina ma 40 % priljubljenost, naslednji - Andrej pa 20 % ....
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 02. Jun. 2007 16:38

Sam tega ne, da zmaga ona. Saj nimam nic proti njej, ampak niti ne morem imeti, ce pa nic ne pove. Ko en okras se mi zdi tam notri. Sicer nevem kak je zdaj, ker res malo spremljam, ampak od zacetka pa je bla prav bedna.

Slika
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a akassha » 02. Jun. 2007 17:45

pomoje sta najbljižje zmagi andrej in marina - glede na priljubljenost...stane nima šans...edino če bo miha kaj presenetil..spet :D janez gre pa danes ven verjetno...škoda
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 02. Jun. 2007 17:52

ne vem zakaj bi si marina zaslužila zmago ampk oki :? ..jst prvoščem andreju stanetu in mihatu ;)
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a akassha » 02. Jun. 2007 17:54

jaz navijam za andreja :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov