Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Maj. 2007 10:18

Snow flake napisal/-a:
Ma to bi moglo bit tako narejeno, da gledalci odločajo o tem, kdo gre ven, ne da se oni nominirajo, pol pa mi glasujemo :roll: .

pravila BB so pač takšna, da sostanovalci nominirajo. to je po eni strani tudi boljše, saj imajo potem nominirani stanovalci občutek, da jih sostanovalci ne marajo, to vpliva na psiho, obnašanje in zaradi tega tudi na našo zabavo.

je pa res, da lahko ekipa BB z nami, občinstvom, lepo manipulira s tem da kaže negativne lastnosti stanovalca, katerega bi se rada "znebila"...
to sem opazil predvsem v oddaji, kjer sta bili nominirani Suzana in Sonja, v zadnjih treh minutah so kazali le agresivne izpade Suzane, Sonja pa je bila v celi oddaji predstavljena kot žrtev...
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 28. Maj. 2007 10:26

Jochie :
je pa res, da lahko ekipa BB z nami, občinstvom, lepo manipulira s tem da kaže negativne lastnosti stanovalca, katerega bi se rada "znebila"...
to sem opazil predvsem v oddaji, kjer sta bili nominirani Suzana in Sonja, v zadnjih treh minutah so kazali le agresivne izpade Suzane, Sonja pa je bila v celi oddaji predstavljena kot žrtev...

Sam to je pa čist res jst se skus pi*dim nad tem ;) sam tko to je..itaq je show..in šou ms gou :D
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 28. Maj. 2007 10:48

Jochie napisal/-a:
Snow flake napisal/-a:Ma to bi moglo bit tako narejeno, da gledalci odločajo o tem, kdo gre ven, ne da se oni nominirajo, pol pa mi glasujemo :roll: .

pravila BB so pač takšna, da sostanovalci nominirajo. to je po eni strani tudi boljše, saj imajo potem nominirani stanovalci občutek, da jih sostanovalci ne marajo, to vpliva na psiho, obnašanje in zaradi tega tudi na našo zabavo.

Ja, sej vem, sam tako sem mislila, verjetno bi bila slika drugačna, če bi imeli ljudje povsem svojo izbiro, koga nominirat, verjetno bi bila skupina stanovalcev malo drugačna.

Jochie napisal/-a:je pa res, da lahko ekipa BB z nami, občinstvom, lepo manipulira s tem da kaže negativne lastnosti stanovalca, katerega bi se rada "znebila"...

Ja, uh, to sem pa tudi jaz videla, ma mislim kakšne počnejo, res samo od Suzane so same negativnosti kazali ...... ali pa takrat, ko je šla Sonja ven, so Perotu dovolil, da neki spodbuja Sonjo, pač tako prek zvočnikov :roll: , pa tudi to se mi je zamerilo, vsi stanovalci, ki so bili izločeni, so lahko iz studija še enkrat pozdravili stanovalce, le Robiju in Jasmini niso tega ponudili :? ....
Poleg tega pa še voditeljica :roll: , pa kje so njo našli za BB vodit, tud ne vem ...
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 28. Maj. 2007 11:09

pa tudi to se mi je zamerilo, vsi stanovalci, ki so bili izločeni, so lahko iz studija še enkrat pozdravili stanovalce, le Robiju in Jasmini niso tega ponudili

res al kaj? :eek: sploh se nisem zavzela za to! svasta :roll:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 28. Maj. 2007 12:32

Stane je rekel Janezu: „Jaz imam voljo, ti je pa nimaš!“ Očitki, kdo je bil krivec za neuspešnost posameznih nalog so se nadaljevali. Janez pravi, da mu žongliranje ni najpomembnejša stvar na svetu, saj rajši umrem „kot jebač kot pa žongler“!

Joj ta Janez je prov težek...vsi se trudijo, on pa kr ene svoje fore goni non-stop... :roll: Dost bad, da mu je pri 55 letih najbolj važno to, kakšen hud jebach je... :roll:
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 28. Maj. 2007 15:59

^^men je pa na trenutke prou zabaven! ja sam je pa res da se mi zdi to njegovo obnašanje za njegovih 55 let precej neprimerno. ampak kaj hočmo-tud taki morjo bit... :lol:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 29. Maj. 2007 17:39

mene pa zanima kdo je osvaju marino, k piše tam pod naslovom enga videa na bb strani pa nemorm pogledat ko nimam une kartice?
..Loona..
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: .Under the moon.

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Loona.. » 29. Maj. 2007 18:23

stane je faini.sploh se mi ne zdi ne vem ka nesramen pa kaj.vredo je.ne njega vn! :)
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 29. Maj. 2007 20:03

Se mi zdi fajn tedenska naloga. Sam ta Janez pa je res zmesan. Vsi se trudijo on pa nic, na koncu pa tak ne bodo nardili naloge, zarad njega. Jaz bi ga v rit nabrcala :D
Kaj mislite, kdo bo sel v soboto ven?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 29. Maj. 2007 20:06

jst srčno upam, da janez, ker je res dosadan ratu.
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 29. Maj. 2007 20:13

^^Čist use je možno, sam pomoje da kr Janez. Čeprav res pretirava iz tistimi njegovimi sex forami, ima pa za razliko od Marine en značaj in temperament, ki ga ta punca niti približno nima. Janez je v parih tednih uspel pokazati svoj značaj, medtem ko pa je Marina čisto premedla in neopazna. Recimo, da je nekako simpatična in bi bila morda uredu v real, ampak za takle "šov" pa pomoje definitivno ni.
pepuzlin4ewa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006
Kraj: Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a pepuzlin4ewa » 29. Maj. 2007 21:39

serbus!

a mi lahk kir prosim pove kak je naslov komada ko se vrti ko kaže nominirance? :D pa on komad, ko pokaže utrinke od tekmovalca ko more zapustit bb...

če ve kir nej mi prosim pove :D

hvala
Kyss mig nu sverige!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 29. Maj. 2007 22:01

am, se mi zdi, da je vedno drug :gruebel:
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 29. Maj. 2007 22:57

zdaj sem gledala filipinsko stran BB, ker nič ne razumem, vidim pa po slikah , da je bruce izpadel?!ve kera kaj več o tem?keri teden je šel ven, in to...na njihovem forumu se ne znajdem...škoda, pa sem upala, da bo zmagal...
pepuzlin4ewa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006
Kraj: Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a pepuzlin4ewa » 30. Maj. 2007 5:45

jagodka85 napisal/-a:am, se mi zdi, da je vedno drug :gruebel:

ne ne tam ko kaže nominirance, slike pa številko glasovanja je vedno isti komad...tak fulll fajni :D
Kyss mig nu sverige!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov