Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
a djte no, jst jokam od smeha, tok so mi tele naše "dekline" smešne, nasveti za osvajanje so carski (mogoče bom še jst uporabla tisto praskanje po jajčkih ), nina pa tud zdle s tistim šopingom (že dolg mi je šu tale nasveti za šoping na živce, dons je blo pa tole zakon)
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Leann napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:pa res bo bedno, k bodo na koncu sam tipi not ostal po možnosti
Hmmm, mislim, da ima Marina kar dobre šanse, da ostane notri.
Ja to je res, ampak zmagala pa 100% ne bo, je preveč neopazna ... Drugač pa, kak ma Pero zakon izjave Za njega mi je najbolj žal da je šel ven. Sicer pa upam da zmaga Andrej, al pa Miha mi je tud kr ok ... Janez je sicer zanimiv sam zmage mu pa tud ne privoščim najbolj.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Dons sem se pa jest tok nasmejala, da me kar trebuh boli. Sam ta gačinovič ma pa tak smeh, prav udaren je !!!
Alma mi je pa ful hudo povedala za Tino...ji je vsaj v faco povedala kar ji gre!! Jej..chik fight!
Alma mi je pa ful hudo povedala za Tino...ji je vsaj v faco povedala kar ji gre!! Jej..chik fight!
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tyra napisal/-a:Kako se Pero piše?
On je drgač Andrej Peroša.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
^^ To sem že jaz opazila ja. Enostavno je tako antipatična. In res jih tako zgrabi za roko kot največje kriminalce
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jst nisem celega bb gledala dons. a pojasni kdo, na kakšen način je alma tino zabila??
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
ja neki v tem smislu, k je Nina vprašala kako se počuti Alisa k je zarad nje izpadla Tina, in je rekla da je bla zarad nje samo nominirana, vn so jo pa gledalci poslal, pač so glasoval da gre vn, pol je pa Alma rekla da Alisa nima prav, da je Tino nominiral njen jezik, al neki tazga, kao v tem smislu, da je Tina sama kriva za svojo nominacijo, ker je pač užalila sostanovalko, in Alisa ni čist nč kriva...
sej pol je itak Tina v njenem stilu se zagovarjala, da sej so se tud prej hecal, pa jih niso kaznoval, pa ji je Alma rekla da je BB bil še preveč dober do njih, da jim je tok čez prste gledu...
čist prov ma Alma, svaka ji čast!!
Drugač je bil pa Žan Gaton najboljši!!! Don sm se pa ful nasmejala!!!
sej pol je itak Tina v njenem stilu se zagovarjala, da sej so se tud prej hecal, pa jih niso kaznoval, pa ji je Alma rekla da je BB bil še preveč dober do njih, da jim je tok čez prste gledu...
čist prov ma Alma, svaka ji čast!!
Drugač je bil pa Žan Gaton najboljši!!! Don sm se pa ful nasmejala!!!
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
iluzija napisal/-a:Jochie napisal/-a:se je še kdo od vas spotaknil ob njo???
mja... moje misli se vedno spotaknejo ob njo...
in kako vsakega bivšega stanovalca izpuli iz objema družine
Omg, ta ženska res ni normalna. Čist vsakič ko gledam BB je nasilna. Mater ja, sej razumem, da se mudi, ampak malo bi se pa vseeno lahko umirila.
Pa kaj je blo včeraj z unim Nininim "Pazite kaj sanjate, BB vas gleda?" Kar neki jo je trgalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov