Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Zadnje čase sploh več ne spremljam BBja, ker so mi ratal rahlo bedni. Tko da nisem ujela tega z nominacijo...Alisa torej poka ven, torej nominira nekoga drugega, ki bo poleg Janeza v soboto na "vročem stolu"?
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Meni je pa vse skupaj dokaj egoistično od Alise. Tudi Tjaša mi res ni ne vem kako pri srcu ampak glede na to, da je Alisa tako pozno prišla noter bi lahko ostala še teh par tednov kar jih je do konca. Če ji je blo tako neugodno v hiši potem naj bi se izselila že prejšnji teden, ko sta imeli 1000 in 1 konflikt s Tino. Sej je res, da je bla ful aktivna v hiši in naredila več kot drugi v določenih primerih...mmm...vsaj kar se tiče pucanja hiše ampak ni pa nikakor fer od nje, da zaradi njenih muh potem nekdo nasrka.Moje mnenje...
-
Mojca82 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2005
Ja ne vem, ni najbolj fer...
Glede na to, da je imel prejšnji teden Janez full malo glasov, mislim da ima Tjaša dobre možnosti da v soboto spoka domov.
To pa spet ni fer do ostalih, ki so noter že 10 tednov (čeprav je tudi Tjaša prišla kasneje)
We'll see...
Glede na to, da je imel prejšnji teden Janez full malo glasov, mislim da ima Tjaša dobre možnosti da v soboto spoka domov.
To pa spet ni fer do ostalih, ki so noter že 10 tednov (čeprav je tudi Tjaša prišla kasneje)
We'll see...
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Tudi od Aleša ni bilo fer, da je nominiral Robija. Če so že šli noter potem se tut vsi zavedajo, da bodo moral nekoga nominirat v primeru, da se odločijo zapustit hišo. Pri vseh, ki se tako določijo se mi to zdi egoizem na kvadrat...ampak konec koncev...igra je igra.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Slike Alisinega odhoda
Na eni sliki je tud njen fant, ko je ena sprasevala, ce je kje kaka njegova slika.
Sem vesela, da je nominirala Tjaso, ki gre ziher v soboto ven. Stane bo tak ponorel
Na eni sliki je tud njen fant, ko je ena sprasevala, ce je kje kaka njegova slika.
Sem vesela, da je nominirala Tjaso, ki gre ziher v soboto ven. Stane bo tak ponorel
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
_Petra_ napisal/-a:Slike Alisinega odhoda
ki ji je prinesel krizanteme!
in to zapakirane v vrečki, v kateri pridejo že iz holandije
vsaj tako je na sliki videti...
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Jochie napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Slike Alisinega odhoda
ki ji je prinesel krizanteme!
in to zapakirane v vrečki, v kateri pridejo že iz holandije
vsaj tako je na sliki videti...
Nism lih ekspert za rože,sam tuki se jasno vidi,da so to bele gerbere .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov