Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sam ta naloga je pa res svetovna, dans sm se tak narežala ob BBju kot še nikol do zdej še posebej janez je res faca, take ven meče da ne morš verjet
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
a si je miha ta staro lasuljo od jessy na glavo poveznu?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst bi zmago privoščila Andreju ali Mihi. Sta od vseh najbolj iskrena, sploh Miha vedno pove direktno in ni hinavec.
Stane je zelo podoben Tjaši, sicer malo bolj aktiven, ampak še vedno brez lastnega mnenja oz. ima prepričanja, ki jih je postavila Tina. Ostali so pa do sedaj pokazali premalo, da bi si zaslužili denar. Tjaša pa itak :unknown:
Stane je zelo podoben Tjaši, sicer malo bolj aktiven, ampak še vedno brez lastnega mnenja oz. ima prepričanja, ki jih je postavila Tina. Ostali so pa do sedaj pokazali premalo, da bi si zaslužili denar. Tjaša pa itak :unknown:
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
hahaha..smehi nism pomisla na to, da bi bla podobna njemu kake mate
Drgač mi gre pa ona tukna ku*ac dableh..nej gre vn k ni vredna da not ostane, skus neko paniko dela not
Janez ga seka..matr vedno ma take kurbirske neke.Učas kr ne veš al bi se jokou al smejou.Popestri ful notr.Me zanima kdo bo šou drug tedn vn..kaka Tjaša najbrš, ka mislte?
Drgač mi gre pa ona tukna ku*ac dableh..nej gre vn k ni vredna da not ostane, skus neko paniko dela not
Janez ga seka..matr vedno ma take kurbirske neke.Učas kr ne veš al bi se jokou al smejou.Popestri ful notr.Me zanima kdo bo šou drug tedn vn..kaka Tjaša najbrš, ka mislte?
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Kak so smesni
Mi je ful vsec naloga. Najboljsa do zdaj.
Ocitno je ta Alisa res malo prtegnjena. Jaz sicer res redko spremljam po TV, vecinoma pogledam novice na njihvi spletni strani, ampak kolko berem... Lucky njen fant, jo bo konco vido, ko je ze to soboto pozval naj vsi za njo glasujejo, da gre ven
Mi je ful vsec naloga. Najboljsa do zdaj.
Ocitno je ta Alisa res malo prtegnjena. Jaz sicer res redko spremljam po TV, vecinoma pogledam novice na njihvi spletni strani, ampak kolko berem... Lucky njen fant, jo bo konco vido, ko je ze to soboto pozval naj vsi za njo glasujejo, da gre ven
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Pomoje bo v soboto Janez ven letel...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Študentka. napisal/-a:Pomoje bo v soboto Janez ven letel...
Nebi rekla...Alis bo tista ko bo zapustila BB!saj je manj priljubljena kot pa Janez!Sicer glede na lestvico priljublenosti na njihovi starni res kaže Alisi bolje,ampak ko berm po forumih majo Janeza veliko raje!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Marina je model..
http://www.model-group.si/newfaces.aspx ... &Mreload=1
http://www.model-group.si/newfaces.aspx ... &Mreload=1
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov