Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Angel girl napisal/-a:Kako bojo naredili, da jih bo šlo toliko več ven glede na to, da so samo še slabi 3 tedni do konca? Ali je tko, da jih na koncu pač več ostane notri in potem eden od njih zmaga?
Hm a res tok mal je še do konca?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
9.6. je zadnja oddaja kokr jst vem.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Valeria napisal/-a:
Že začela je z goljufijo.Spomnim se tehtanja prtljage.Vsi so dali nekaj stran,s amo gospodični je bilo to izpod časti in se je prišmuglala skozi.Samo da je imela dosti cotk..
ja to je blo fuuuuuuuuuul podlo..in pol učer vidš k ma 4 kovčke in pol reče:joj kam nej s temi kufri??
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:Kako bojo naredili, da jih bo šlo toliko več ven glede na to, da so samo še slabi 3 tedni do konca? Ali je tko, da jih na koncu pač več ostane notri in potem eden od njih zmaga?
zadnji teden v hiši ostanejo štirje
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
^a to je vedno tako v vseh BB?
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
_Petra_ napisal/-a:Ful mi je bil cute od Alise fant. Pa tak cist lepo je govoril o njej.
model je bil moj sošolc na maturitetnem tečaju, me je kr presenetilo k sm ga vidla na TV-ju... kokr sm ga uspela spoznat je kr uredu fant, čeprov je kr dost manjku....
mislm pa da bo zdej ful dolgcajt v hiši k ni tine, mislim glede izjav, čeprov ma janez une perverzne, k so tud smešne, Tjaša mi je pa že od začetka bedna s tem njenim načinom govora, men je drugač primorščina ful lep in zanimiv jezik, sam ta Tjaša ga tko grdo zavija....
-
Predvidevam da jo tale teden ne bo kr tkole na easy odnesel samo z Aliso in Janezom. Najbrž bo spet padla kakšna kazenska nominacija za brezveze Bo pa ja več glasov kot ene 2 tisoč
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
alina napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Kako bojo naredili, da jih bo šlo toliko več ven glede na to, da so samo še slabi 3 tedni do konca? Ali je tko, da jih na koncu pač več ostane notri in potem eden od njih zmaga?
zadnji teden v hiši ostanejo štirje
O brezveze. A ne bi blo bolš da ostaneta sam 2.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst mislim, da Alisa nima niti malo možnosti, da se v soboto izogne izselitvi, ker menim, da oni ni ostala not zaradi neke posebne priljubljenosti, ampak je le pretehtala zoprnost Tine.
Kar se pa tiče tega, ali jih bo na koncu 4 ali 5, pa mislim, da je čist možno da jih kljub velikem št. not, vseeno na koncu ostane le 4. BB se komot lahko odloči, da nekoga zaradi "nečesa" kazensko izselijo. Ena možnost pa je tud ta, da se Alisi ta teden sfuzla in gre predčasno iz hiše ter nominira recimo Tjašo (tako kot je to nardil Aleš ko je prostovoljno zapustil hišo).
Ampak to so itak samo špekulacije.
Kar se pa tiče tega, ali jih bo na koncu 4 ali 5, pa mislim, da je čist možno da jih kljub velikem št. not, vseeno na koncu ostane le 4. BB se komot lahko odloči, da nekoga zaradi "nečesa" kazensko izselijo. Ena možnost pa je tud ta, da se Alisi ta teden sfuzla in gre predčasno iz hiše ter nominira recimo Tjašo (tako kot je to nardil Aleš ko je prostovoljno zapustil hišo).
Ampak to so itak samo špekulacije.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Se mi zdi bolj zanimivo če jih bo več v finalu. Okej, ta teden odleti Alisa, razen če ne nominirajo še koga dodatno, mislim da samo v primeru Tjaše lahko Alisa ostane. Naslednji teden bo spet Janez na tapeti, pa še kaka Marina/Miha/Tjaša. V finalu bodo pomojem Andrej, Miha, Stane skor zihr. Upam da Stane ne zmaga. Najbolj privoščim Mihatu. Pa žal mi je da Pero ni ostal notr.
Sobotna oddaja je bla pa tko, kr neki. Je s to Jessy vse vredu? Verjetno je preveč x-ov že v življenju pojedla pa se ji blede.
Sobotna oddaja je bla pa tko, kr neki. Je s to Jessy vse vredu? Verjetno je preveč x-ov že v življenju pojedla pa se ji blede.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov