Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Sam da je šla Tina ven ceuuu žur Pomoje bo zdej čist druga scena v hiši.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Valeria- Mogoče pa Tinini navijači nismo tko bogi, da bi zapravljali 4 eure, samo zato da ostene! In ja, 4 eure ni bogastvo, ampak če bi glasovala vsakič in vsakič za 4 eure pol se pa že nabere, se ti ne zdi? Ah... brez veze govort takim kot si ti, ki itak ne štekate!
_Petra_- Kdo je kaj govoril o mojem glasovanju??? Znaš brat? Sm sam rekla, da se mi zdi bogo, da je en folk zapravil celo premoženje zato, da je šla Tina vn! In ja dejansko se je to dogajalo!!! Tisti, ki so najbolj pametnjačli, da ne bi dali niti tolarčka za BB, so potem dali kar veliko, samo da so dosegli svoj namen!
Frenkie- Ne bodi vedno najbolj pametna, vsak ma svoje mnenje, tko da če ti moje ni ušeč, jebat ga... Meni tudi tvoje razmišljanje ni niti malo ušeč, pa se ne ukvarjam s tabo, ker se mi ne zdiš tega vredna!
No kakorkoli, Tina je zunej, bomo preživeli, sam mi še zdej ni jasni kako lahko en folk tako sovraži nekoga, ki ga ne pozna in mu nabije 73% glasov v 2 al 3 dneh, medtem ko sta bla Janez in Alisa nominirana že cel tedn! Ah... [/b]
_Petra_- Kdo je kaj govoril o mojem glasovanju??? Znaš brat? Sm sam rekla, da se mi zdi bogo, da je en folk zapravil celo premoženje zato, da je šla Tina vn! In ja dejansko se je to dogajalo!!! Tisti, ki so najbolj pametnjačli, da ne bi dali niti tolarčka za BB, so potem dali kar veliko, samo da so dosegli svoj namen!
Frenkie- Ne bodi vedno najbolj pametna, vsak ma svoje mnenje, tko da če ti moje ni ušeč, jebat ga... Meni tudi tvoje razmišljanje ni niti malo ušeč, pa se ne ukvarjam s tabo, ker se mi ne zdiš tega vredna!
No kakorkoli, Tina je zunej, bomo preživeli, sam mi še zdej ni jasni kako lahko en folk tako sovraži nekoga, ki ga ne pozna in mu nabije 73% glasov v 2 al 3 dneh, medtem ko sta bla Janez in Alisa nominirana že cel tedn! Ah... [/b]
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
moi T napisal/-a:No kakorkoli, Tina je zunej, bomo preživeli, sam mi še zdej ni jasni kako lahko en folk tako sovraži nekoga, ki ga ne pozna in mu nabije 73% glasov v 2 al 3 dneh, medtem ko sta bla Janez in Alisa nominirana že cel tedn!
Ma fak no, kot da je važno, ne vem kaj se tok s tem ubadaš.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sam da gre nasledn tedn alisa pa bo ql
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
moi T napisal/-a:No angel- Ne vem kaj se ti ukvarjaš z mano, če te tko motm...
joj ženske, dej umirte se mal! Tale big brother bo pa vse skregal
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
moi T napisal/-a:No kakorkoli, Tina je zunej, bomo preživeli, sam mi še zdej ni jasni kako lahko en folk tako sovraži nekoga, ki ga ne pozna in mu nabije 73% glasov v 2 al 3 dneh, medtem ko sta bla Janez in Alisa nominirana že cel tedn! Ah... [/b]
Tino sodimo po tem, kako se je pokazala v BB.
Že začela je z goljufijo.Spomnim se tehtanja prtljage.Vsi so dali nekaj stran,s amo gospodični je bilo to izpod časti in se je prišmuglala skozi.Samo da je imela dosti cotk..
Sicer pa nas je nemara motilo predvsem njeno večno opravljanje za hrbtom, spletkarjenje, nagovarjanje drugih, kako naj nominirajo, egoizem...
Zato mene prav nič ne čudi, da je dobila 73%.
Mene bi bolj skrbeloza vas, ki se vam oseba s takimi značilnostmi zdi ok.In za druge za hrbtom govori, da so pishiči, zadrogiranci, seljaci...
Podn od človeka.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Moi T Globoko vdihni, izdihni.. Ponovi 10x preden kaj napises in se vsa napenjas tukaj.
Jaz sem samo napisala, kaj tebi mar kolko kdo porabi za glasovanje, to je njihov problem in ne tvoj! Zato se ti ni potrebno tako razburjat. In porabit ogromno energije, da bi razumela kako je Tina imela kar 73 %. Ja, najvrjetneje kr cela zarota BBja.
Sem tudi napisala, da je tud po moje brezveze dajat denar za te stvari, ampak se vseeno ne bom nikomur, ki glasuje rekla, da ni normalen ipd.
Danes pa so nominirani Stane, Tjasa in Janez? Se mi zdi, da sem to ujela.
Jaz sem samo napisala, kaj tebi mar kolko kdo porabi za glasovanje, to je njihov problem in ne tvoj! Zato se ti ni potrebno tako razburjat. In porabit ogromno energije, da bi razumela kako je Tina imela kar 73 %. Ja, najvrjetneje kr cela zarota BBja.
Sem tudi napisala, da je tud po moje brezveze dajat denar za te stvari, ampak se vseeno ne bom nikomur, ki glasuje rekla, da ni normalen ipd.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
_Petra_ napisal/-a:Moi T Globoko vdihni, izdihni.. Ponovi 10x preden kaj napises in se vsa napenjas tukaj.
Ne. Alisa in Janez sta nominirana. Od kje ti pa, da so uni trije? Samo zanima me
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
moi T, glede na tvoje izjave glede glasovanja si očitno tu ti tista ki se najbolj ubada z drugimi ... ampak dobr, js se ne mislim spuščat v takšne debate ker nism tak goreča oboževalka BBja da bi se kregala tule glede česarkoli v zvezi s tem In sicer, kdo je zdej nominiran? A Alisa in Janez? Joj nej brž nominirajo to Tjašo ker mi je tak antipatična.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kako bojo naredili, da jih bo šlo toliko več ven glede na to, da so samo še slabi 3 tedni do konca? Ali je tko, da jih na koncu pač več ostane notri in potem eden od njih zmaga?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov