Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 20. Maj. 2007 11:08

Men je pa ful žal, da je šla Tina ven. Kok bo zdej dolgčas not... Ful se je spremenil, k je šla ven Suzana, pa k je šla Jagoda, zdej pa še Tina. Upam, da se bo Alisa pokazala v malo boljši luči, k Tjaša pa Marina mi nista nič kaj všeč.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Maj. 2007 11:16

yeeeeeeeeeeeeeee tine je šla..in si se bo več delala bruk pred slovenijo.. pa izjava njene mat, da je sošolce učila matematko, da je kao ful dobra v njej :lol: :lol: :lol: :lol: in pol da ne ve kok je 6 krat 5 itd. :lol: :lol: pa povn njenih o hrani, če je bruhala res al ne še zmer nism čiiiist zihr..pa glede maščob lol
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 20. Maj. 2007 11:18

kolk je od Alise fant cel srček :scherzkeks:
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 20. Maj. 2007 11:31

Včeraj sem celo gledala BB. Tina mi je šla že po prvih 5ih minutah na živce. Pa pol tisti "priročnik za blondinke". Ojoj :? :?

Andrej mi je pa ceeel srček. :scherzkeks:

pa kakšna je ta Osenarca. Obup od obupa. Vodenje kar eno. Dere s ek ena sraka pa polno slovničnih napak ima. Poleg tega, da veliko uporablja pogovorni jezik :? O izgledu pa raje ne bi.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 20. Maj. 2007 11:36

Tina je šla vn in to sam kaže na zabitost Slovencev! Če nekoga ne marajo, raje porabijo ogromno keša, da ga spravijo ven z BB namesto, da bi sebi kupli, npr. pamet oziroma da bi kupli raje s tem kešom kej svojim bližnjem!!!! To kaže statistika: 53 921 glasov in podrt rekord pri glasovanju! Torej... jez sm total razočarana, eni so jo pa res sovražli! Ok, to ne govorim za tiste, ki so en glas dali, da gre vn (pač jim ni bla ušeč), ampak za tiste, ki so bli tolko neumni, da so dejansko porabli ogromno keša, da bi dosegli njeno izselitev! Res bogo!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Maj. 2007 11:37

jz nikol neb dala niti tolarja ne za bar1 ne za bar2 initi za bb..pa nej mi bo en fuuul pri srcu al pa en k ga bi iz dna duše sovražla.. raj seb kupm za ta dnar kej za oblečt...
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 20. Maj. 2007 11:41

No zdej ko je šla ˝tečna šefica˝ ven me zanima, kdo mislte da ma največje možnosti za zmago???

Js mislm da majo velike možnosti ANDREJ, STANE, mogoče Marina (ampak mora si pridobit svoj jaz u bajti :? drugač je ful ured punca!)
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 20. Maj. 2007 12:46

Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 20. Maj. 2007 13:00

Brbr: Tina, ker si turistična študentka, me zanima, če bos kdaj obiskala Haysinke?
TINA: Itak da bom obiskovala ta kraj.

Nbaman: a ves koliko je 6krat5
TINA: Ne dej mi ti povej!!!!

LoooL :D
Čeprav mi Tina ni bla všeč, ker je zadnje čase znala samo še opravljat, mislim, da bo dolgčas brez nje. V hiši so večinoma ostali sam še taki manj zanimivi primerki (Tjaša, Stane...). Je pa bla včeraj ful luštna.
...
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 20. Maj. 2007 13:35

ta Nina iz BB mi je pa ko neka sveta krava tam vsako oddajo :roll: Mislim, dela se pune pametno pa vse komentira...mislim, baba daj se malo umiri...
Pa skoz njo vse sprasujejo...a drugi nimajo neke pravice do komentarja...Ok, Pero pa Jessy sta bla ocitno izjema...

:roll: :roll: :roll:

da je sla pa Tina ven pa ...sej ne vem kaj bi rekla - po moje bo full dolgcajtno
I love SISLEY& RW
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 20. Maj. 2007 14:10

moi T napisal/-a:Tina je šla vn in to sam kaže na zabitost Slovencev! Če nekoga ne marajo, raje porabijo ogromno keša, da ga spravijo ven z BB namesto, da bi sebi kupli, npr. pamet oziroma da bi kupli raje s tem kešom kej svojim bližnjem!!!! To kaže statistika: 53 921 glasov in podrt rekord pri glasovanju! Torej... jez sm total razočarana, eni so jo pa res sovražli! Ok, to ne govorim za tiste, ki so en glas dali, da gre vn (pač jim ni bla ušeč), ampak za tiste, ki so bli tolko neumni, da so dejansko porabli ogromno keša, da bi dosegli njeno izselitev! Res bogo!

Daj ne bluzi.

Dvomim, da je kdo porabilne vem kolk keša, da bjondo neumno ven spravi.Jaz sem recimo glasovala 4-krat, kar je manj kot 4 eure.ne bom bankrotirala, brez skrbi.

Sicer pane vem, kaj se Tina-navijači tolk razburjate, bolj pridno bi glasovali, pa bi še imeli svojo Tinco not..
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 20. Maj. 2007 15:03

Men je bla Tina tut čist ok - mi je šla Alisa bolj na živce s tistimi svojimi izpadi, sploh mi pa ni jasno zakaj se tok trudi vsem ugajat?!

Janez je pa res car s tistimi svojimi roza hlačami :lol:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 20. Maj. 2007 15:15

chiqqa napisal/-a:pa izjava njene mat, da je sošolce učila matematko, da je kao ful dobra v njej

Hehe jst sm se tud mal zamislila ob tej izjavi. Po moje so naslednji dan vsi popadal na testih :lach:

moi T napisal/-a:Tina je šla vn in to sam kaže na zabitost Slovencev! Če nekoga ne marajo, raje porabijo ogromno keša, da ga spravijo ven z BB namesto, da bi sebi kupli, npr. pamet oziroma da bi kupli raje s tem kešom kej svojim bližnjem!!!! To kaže statistika: 53 921 glasov in podrt rekord pri glasovanju! Torej... jez sm total razočarana, eni so jo pa res sovražli! Ok, to ne govorim za tiste, ki so en glas dali, da gre vn (pač jim ni bla ušeč), ampak za tiste, ki so bli tolko neumni, da so dejansko porabli ogromno keša, da bi dosegli njeno izselitev! Res bogo!

Pa kaj ti vedno neki moraliziraš o Tinini izselitvi?! Bistvo tega šova je ravno v tem, da ob koncu tedna gledalci glasujejo za nekega stanovalca. In dejstvo je, da Tina ni bla všeč širšem krogu gledalcev. Pa kako pa ti sploh veš kolikokrat je nekdo glasoval?! Če je blo toliko glasov to še ne pomeni, da se je zbral samo določen krog ljudi, ki je nonstop pritiskal na mobitel. BB gleda ogromno ljudi in dovolj je če je vsaj polovica teh gledalcev oddala enega ali dva glasova. Cena enega klica pa je 0,84 EUR, tko da ne vem, kaj bi ti za ta denar lahko kupila svojim bližnjim.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 20. Maj. 2007 15:16

Tammy_De napisal/-a:joj, kok je ta Alisa jokica ena. Sej je res k žival. Dejstvo ni diskriminacija.
Sori, povlečem nazaj...živali niso tok neumne in so luškane... Je pa k stoka.

na kratko: alisa nam je v sramoto vsem bosancem!!! :lol:

ma ja itak...to je bila čisto taktična poteza s strani alise.
Če jo je ta izjava res zmotila, bi lahko to takoj povedala, ne pa da se je mulila in potem povedala v spovednici.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 20. Maj. 2007 16:58

moi T Kdo pa je reko, da moras ti glasovat? Jaz tud nisem, pa mi je tud skoda kesa zato, ampak me vseeno en drek briga ce je kdo pa ce je za to zarpavil 0, 48 € ali pa 50 €. In nevem kaj mas ti manj zarad tega... :roll:

Ful mi je zanimiva ta nova naloga. Sam pomoje se je kr tezko tak dolgo pretvarjat :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov