Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Meni so vsi čist znosni, verjetno zato ker bol malo spremljam Sam ta Alisaaaa... omg kak mi je antipatična.. da bi jaz mogla z njo živet Pa kr naprej išče neke konflikte pa to travmiranje glede tistega hecanja-čist brezveze
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Malce OT...a ni bilo nekje napisano da je bila Wendy in filipinskega BB izključena?
ker jaz sem bila zdaj na jihovi strani in se slučajno vidla da je še v hiši...
ker jaz sem bila zdaj na jihovi strani in se slučajno vidla da je še v hiši...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ja, na uradni strani od BB je bil link, nekaj o Brucu, pa je pisalo da je bil ZELO zalosten, ker je morala Wendy zapustiti hiso. To je vse kar jaz vem.
Kak so bedni ti nasi, sploh ne vejo kaj bi. Lahko bi prosli BB za gumitwist al pa za kako kolebnico pa se igrali kake igre...
Kak so bedni ti nasi, sploh ne vejo kaj bi. Lahko bi prosli BB za gumitwist al pa za kako kolebnico pa se igrali kake igre...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
*pupika* napisal/-a:^^ kolker sem js zasledila (pa tudi gledala posnetek) je izpadla ja... kaj si ziher, da maš prave info?
http://bb2.pinoybigbrother.com/Gallery/tabid/555/Default.aspx
klikni na wendy in boš videla da je še kar v hiši!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
tisti podatki pomoje niso ok. Ker če gledaš, tam ko ti piše, a so stanovalci not že 81 dni, je nemogoče, da bi samo 6 izpadlo... tak, da nevem... pomoje tisto ne drži lih...
Zadnjič spremenil *pupika*, dne 18. Maj. 2007 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
My dreams are my reality...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ravno prejle mi je sestra razlagala, da so v BB na Filipinih naredili eno novo zadevo in sicer: 4 stanovalce, ki so bili že izseljeni, so jih vselili nazaj v hišo. Ampak - ostali stanovalci ne vejo zanje, ker so v posebni sobi in so lahko samo tam, predvsem morajo biti zelo tiho. Po hrano se morajo zmuznit tako, da jih ostali ne vidijo. Ne vem točno koliko časa bojo notri, vem da 2 od teh bojo gledalci od zunaj izglasovali, da se vrneta prav nazaj v hišo k starim sostanovalcem. In ja, Wendy je še vedno v hiši
Baje so imeli eno nalogo, da so si pobarvali telesa in se metali po papirju, da nastane slika. Imeli so zavezane oči in niso vedli kdo koga maže. Medtem so pršli vmes še uni štirje stanovalci, katerih pač oni niso mogli vidt in Wendy je mazala Bruce-a s tem da on sploh ni vedu da je to ona
Enkrat so zjutri vstali ti štirje in so jim na skrivaj pripravli zajtrk. In ko so ostali vstali so samo gledali, kdo je to zdaj naredil
Baje so imeli eno nalogo, da so si pobarvali telesa in se metali po papirju, da nastane slika. Imeli so zavezane oči in niso vedli kdo koga maže. Medtem so pršli vmes še uni štirje stanovalci, katerih pač oni niso mogli vidt in Wendy je mazala Bruce-a s tem da on sploh ni vedu da je to ona
Enkrat so zjutri vstali ti štirje in so jim na skrivaj pripravli zajtrk. In ko so ostali vstali so samo gledali, kdo je to zdaj naredil
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
ooo kuk je filipinski bb zanimiv
- *loNely soul*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
Zvoncica napisal/-a:Men je Tina čist kul, hehe
podpis!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni je tudi Tina ok, Alise pa ne morm, z vsemi se neki krega, pa nonstop cmizdi u spovednici in se smili sama sebi.
Aja pa glede kazenskih nominacij... Tina Semolič je baje tudi napol od tam dol, Stane pa 100%, ker se piše Prodanović in zakaj bi pol onadva pljuvala u lastno skledo??? Vse je bla zajebancija, sam dobro, sej je bla zajebancija tudi takrat, ko sta bla nominirana Miha in Pero, tko da je fer da so zdej tudi oni nominirani...
Aja pa glede kazenskih nominacij... Tina Semolič je baje tudi napol od tam dol, Stane pa 100%, ker se piše Prodanović in zakaj bi pol onadva pljuvala u lastno skledo??? Vse je bla zajebancija, sam dobro, sej je bla zajebancija tudi takrat, ko sta bla nominirana Miha in Pero, tko da je fer da so zdej tudi oni nominirani...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov