Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Tjaša ji je pa zihr kimala Tjašin besedni zaklad se vrti okoli : ne vem, mhm, sej res, ma ne, ma ja no, ma če ti rečm, veš kaj je nardila/rekla ona, ma gor pa dol pa levo pa desno, pa sej veš, blablabla, jst sm lačna, ma je to težka naloga, pogrešam čike
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kaj pa Tjaša za eno šolo dela, a kdo ve?
Aja pa včeraj smo lahko slišali v oddaji, da Alisa nima narejene srednje šole kr neki. Sj Jagoda je pa očitno tud pustila tisto svojo trgovsko al kako... še tisti k pa so na faxu, pa trosjo take neumnosti (vsi vemo na koga ciljam).
Aja pa včeraj smo lahko slišali v oddaji, da Alisa nima narejene srednje šole kr neki. Sj Jagoda je pa očitno tud pustila tisto svojo trgovsko al kako... še tisti k pa so na faxu, pa trosjo take neumnosti (vsi vemo na koga ciljam).
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kaj točno študira?
Kdo mislte, da bo največ vn potegnu pol ko pridejo ven?
Kdo mislte, da bo največ vn potegnu pol ko pridejo ven?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst ne vem kaj študira..
drgač pa bo pomoje velik potegnila jasmina..pač več ponudb za striptiz and stuff..nina ma ful hud glas..mogoče bo kej na tem..miha za direktorja puranje farme ..ma pomoje usak po malem..sam tko tisto res opazno pomoje pa jasmina..nism še kej tko razmišlala..pa punce bi znale kake ponudbe iz fhmja al pa playboya dubit..(tina,marina,jasmina).čeprou jasmina je že prej preveč pokazala da bi bla dobra za playboy
drgač pa bo pomoje velik potegnila jasmina..pač več ponudb za striptiz and stuff..nina ma ful hud glas..mogoče bo kej na tem..miha za direktorja puranje farme ..ma pomoje usak po malem..sam tko tisto res opazno pomoje pa jasmina..nism še kej tko razmišlala..pa punce bi znale kake ponudbe iz fhmja al pa playboya dubit..(tina,marina,jasmina).čeprou jasmina je že prej preveč pokazala da bi bla dobra za playboy
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ravno sem preverila, kaj je kaj novega na spletni strani...
" Tina se boji morebitne izselitve: "Mene je ful strah! Ful! Si predstavljaš, da greš ven, mene je prov strah ... P***, upam, da ne bom šla, mona!"
(prepisana izjava)
" Tina se boji morebitne izselitve: "Mene je ful strah! Ful! Si predstavljaš, da greš ven, mene je prov strah ... P***, upam, da ne bom šla, mona!"
(prepisana izjava)
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
drgač pa bo pomoje velik potegnila jasmina..pač več ponudb za striptiz and stuff..nina ma ful hud glas
ja je res. u sredo sm bla v kmš-ju ko so imeli neke karaoke in sem šla gledat kolegico. pa je tudi nina pela in ma ful močen glas.
kar se pa jagode tiče- jutri striptiz u Luna baru u Domžalah fant in kolegi itak skos visijo tam, zdej ko je pa striptiz pa itak de morjo it
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
tud men je tina smotana, ampak klub temu nočm da gre v soboto vn. to pa zato k jo rada gledam k se živcera zarad tanovih, zato k opazno rata živčna k vid aliso, zato ker lepo zavija z očmi, k ma glupe izjave in se ji lohka od srca nasmejiš. če gre dam bo pa vsega tega konce, in spet bomo jambral kolk je dolčas, k se nč ne dogaja. tko da nej gre dam stane, k je noter k ena senca, capla za tino in nima tud mal ne svoje hrbtenice.
A moment on your lips, forever on your hips!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov