Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
To za moje pojme sploh ni tko zlo simpl. Kr dobre naloge jim daje BB
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Angel girl napisal/-a:To za moje pojme sploh ni tko zlo simpl. Kr dobre naloge jim daje BB
mhm,za zivcke so kr dobre!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kar veliko nas je proti Tini Ima pa kar nizko priljubljenost. Mogoče je pa konec njenih časov?
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ma neki je rekla tina stanetu da bo itak lah šu v bosno odpret svojo ordinacijo. pa stane: sej bom lah še živali sprejemu. pa tina: ja, sej to je tm dol itak isto... miha ne vem, kaj je mel zraven. pa pol sta še eno drugo besedo bosansko al kero uporabla k je niti nism razumela, bla je pa menda neki žaljiva.
pol je pa alisa rekla stanetu da je bla ful užaljena, k se ji je zdel kukr da so njej rekl da je isto kot žival in še da je mela filing da una druga beseda leti nanjo.
tok na kratko...
pol je pa alisa rekla stanetu da je bla ful užaljena, k se ji je zdel kukr da so njej rekl da je isto kot žival in še da je mela filing da una druga beseda leti nanjo.
tok na kratko...
-
Mojca82 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2005
Kika napisal/-a:ma neki je rekla tina stanetu da bo itak lah šu v bosno odpret svojo ordinacijo. pa stane: sej bom lah še živali sprejemu. pa tina: ja, sej to je tm dol itak isto... miha ne vem, kaj je mel zraven. pa pol sta še eno drugo besedo bosansko al kero uporabla k je niti nism razumela, bla je pa menda neki žaljiva.
tok na kratko...
Hvala Kika!!!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
sej si jst tut želim, da gre Tina vn, sam se mi zdi razlog za kazensko nominacijo res beden!!! Bla je čista šala, zajebancija. Jst sm se tut smejala, ko sm tist gledla in čeprav sm rojena v Bosni ne bi to mogla nikakor vzet kokr žalitev, še jst bi se pošalila na ta račun. Una krava od Alise pa sam neki joka pa stoka... Neumna vglavnem... Joj, kok mi gre zdej ona na živce...zdej še bolj kot Tina!!!
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Mene najbolj "skrbi", da se Tjasa ni bla nominirana... Da ne bi ki ta pasivna zenska, ki samo prikimava Tininim "pametnim" izjavam, a koncu zmagala. Tud ce gre Tina ven, jo Stane in Andrej vrjetno ne bosta nominirala, ker se bojita Suze
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov