Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%
Skupaj glasov : 316

Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 15. Maj. 2007 12:55

Velikokrat je šla že bruhat. Večinoma takrat, ko si kdo zobe umiva, ali na kak drug način teče voda. Samo tega v polurni oddaji seveda ni.

Meni je bolna, pa naj bo to bulimija ali pa vakum v glavi.
OldSkul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a OldSkul » 15. Maj. 2007 12:58

Jst berem forume na BBju in pravjo, da dostkrat bruha. Najprej se nažre, pol pa gre bruhat.... pa s kisom se nažira. Ženska sigurno ni normalna, da ne omenjam vakuma v glavi.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 15. Maj. 2007 13:03

Hehe OldSkul všeč mi je tvoj nick.
Ja, če je kaj verjetni vztrajnežem, ki stalno spremljajo, pol je res, sam kaj pa vem. Sej pravim, bolna tako ali drugače.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Maj. 2007 14:20

honeydew napisal/-a:Velikokrat je šla že bruhat. Večinoma takrat, ko si kdo zobe umiva, ali na kak drug način teče voda. Samo tega v polurni oddaji seveda ni.

Ah dej no. Glede na to, da je VSE pod kamerami, sem prepričana, da bi posnetek prišel ven. Če so Mihata že taprvič zasačili pri njegovem "puranjenju", verjem, da bi iz Tininega bruhanja naredili še večji big deal.
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 15. Maj. 2007 14:52

levcek napisal/-a:ja tle je ena punca en link na 24ur dala pa sm brala to da je govorila tjasa tini, da sta si andrej in marina usec....itd.. in tina se je neki hvalila da ona use opazi, da cudno da to ni nic opazila...in da tudi ni opazila da je tjasi stane usec...mislim da je biu cisto na dnu strani stavek...

mislim da tukaj, pod zadnjo sliko pise... (nisem sigurna da je pravi link ker mi njihova stran dolgo odpira ali sploh ne, tako da tezko preverim zaenkrat)
http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3097419

He,he lih zanč sm gledala kok sta si podobna v poteze Andrej in Marina in da si bosta zihr všeč. In zdej je res tko zgleda, he,he.
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 15. Maj. 2007 15:43

Zvoncica napisal/-a:Ah dej no. Glede na to, da je VSE pod kamerami, sem prepričana, da bi posnetek prišel ven. Če so Mihata že taprvič zasačili pri njegovem "puranjenju", verjem, da bi iz Tininega bruhanja naredili še večji big deal.

Se strinjam s tabo!

Men se pa zdi, da bi bila Andrej pa Marina prav luštkana skupaj!
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a DOra. » 15. Maj. 2007 19:19

Zvoncica napisal/-a:
honeydew napisal/-a:Velikokrat je šla že bruhat. Večinoma takrat, ko si kdo zobe umiva, ali na kak drug način teče voda. Samo tega v polurni oddaji seveda ni.

Ah dej no. Glede na to, da je VSE pod kamerami, sem prepričana, da bi posnetek prišel ven. Če so Mihata že taprvič zasačili pri njegovem "puranjenju", verjem, da bi iz Tininega bruhanja naredili še večji big deal.

se strinjam s tabo...mislim s kakimi boste se ven prisli....potem pa pravite pa recte, da niste isti ko oni 2 ki opravljata v bb..tina in tjasa...se hujse mate...

Jaz mam tud probleme s hrano in mi je veckrat po obroku ful slabo pa ce pojem dost al malo...Sploh pa je odvisno tud kaj...Tina ima kolko 60 kg...to je ful vec od mene pa sn verjetno malo manjsa od nje no pac 168cm in to nikakor niso problemi s prehranjevanjem!!!!! Alisa je potem tako anoreksična do konca... :roll:

smesne so neke izjave ja...puna...isto one v BB kot tukaj :D
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 15. Maj. 2007 19:44

Mah ne verjamem da ima Tina 60 kil, edino če je 180 velika. Pa sej nima veze koliko ima kil, če bruha, še ne pomeni, da se ji to kaže na kilah, vsaj ne pretirano. Je pa to definitivno motnja, ki vsekakor ni zdrava. Ne vem pa če to res počne, ne spremljam tega toliko, da bi vedela.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 15. Maj. 2007 20:53

kako ne verjameš, da ma tina 60 kil, če smo pa vsi vidli na tehtnici? če jih ma marina 58, jih ma tut tina 60.

pa kje ste vi vidl tino bruhat??? enkrat ji je blo slabo pa se že kr cela zadeva napihne, da ma bulimijo in ne vem kaj še vse. če bi mela motnjo, bi se že v preteklem mesecu pokazal.

jaz sem se v turčiji tut prsilla bruhat, ker sem neko čudno čorbo jedla in mi je blo ful slabo pa to še ne pomen, da mam motnjo. mislm, haloooo???!!!
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 15. Maj. 2007 20:58

Tina pomoje nima problemou s tem..pač paz na svojo težo, kaj poje..ma svoj sistem k si ji je porušu not..pač normalno da če ne je testa,krompirja al kaj vem česa pa če se je zdej s tem basala ker druzga ni..al pa kr se preprosto mora zredit..ne vem pomoje bi usazga tiščalo.. sej ni bruhala ker se je zadržala drgač zdej..kaj pa dela s kisom to pa ne vem..sam vem da če je zju3 recimo na tešče u razmerju 2:1 z vodo da ni panike, da ma še dobr učink..ker se stvari prej prebavjo pa blablabla..konc OT :)

Pomoje nima nekih problemou da bi moral bit zakrbleni zdej ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 15. Maj. 2007 21:00

^^Damyanchyka hitr smeška vn iz podpisa, niso dovoljeni :wink:

Kva se ta Marina z Andrejem ukvarja, ON JE MOJ!
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 15. Maj. 2007 21:26

Damyanchyka napisal/-a:Tina pomoje nima problemou s tem..pač paz na svojo težo, kaj poje..ma svoj sistem k si ji je porušu not..pač normalno da če ne je testa,krompirja al kaj vem česa pa če se je zdej s tem basala ker druzga ni..al pa kr se preprosto mora zredit..ne vem pomoje bi usazga tiščalo.. sej ni bruhala ker se je zadržala drgač zdej..kaj pa dela s kisom to pa ne vem..sam vem da če je zju3 recimo na tešče u razmerju 2:1 z vodo da ni panike, da ma še dobr učink..ker se stvari prej prebavjo pa blablabla..konc OT :)

Pomoje nima nekih problemou da bi moral bit zakrbleni zdej ;)

Ma ja saj to je to...pač ma nek način prehranjevanja na katerega je navajena in ga zdaj ne more furat, nič čudnega da ji je slabo...pa zdaj ko niti ni bruhala so dali to v oddajo, če pa bi dejansko večkrat bruhala bi bla glavna atrakcija.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 15. Maj. 2007 21:33

če bi tina imela resne motnje prehranjevanja, bi to opazil BB in ukrepal. dokler pa jo takole pušča noter, ni problemov...
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 15. Maj. 2007 21:59

Sej vem, da ni moj problem, sam mi res ni jasno, kako se je loh Tjaša v relativno kratkem času (če pogledate na 2.fotko je svečka za 18 let, torej v enem letu) toook zredila. Je bla prej prou suhica.

Slika

Slika

Ps:. Fotke so iz predstavitvenega videa Tjaše.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 15. Maj. 2007 22:13

Ljubljančanka napisal/-a:Mah ne verjamem da ima Tina 60 kil, edino če je 180 velika. Pa sej nima veze koliko ima kil, če bruha, še ne pomeni, da se ji to kaže na kilah, vsaj ne pretirano. Je pa to definitivno motnja, ki vsekakor ni zdrava. Ne vem pa če to res počne, ne spremljam tega toliko, da bi vedela.

tina je visoka 177 cm, vsaj tako piše na uradni bb strani
It looks like we could have made it baby...me and you!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov