Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
samo ta naloga je pa kar nekaj tukaj bi že jaz izstopila
kdo pa je v kateri skupini?
kdo pa je v kateri skupini?
Houd de wereld tegen
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
AAAA ZA ZNORT!
Tina se je spet zmazala, Janez bi moral nominirat Tino, Miha(debil) ni nominiral Tine, Andrej(tud se je kregal nonstop z njo)je tud ni nominiral, deeej noo...
Groza.
Ta naloga s hujšanjem pa pridobivanjem je pa bebasta, edina k nima teže na pravem mestu v Big brotherju je Tjaša, pa še to je povsem njena stvar, kaka je.
in jooj kak bebav razlog je mela Tjaša za Aliso, hiperaktivna je, preveč vesela(prosm?) in s tino se ne šteka.. Prov ovci sta oba, Stane in Tjaša.
Tina se je spet zmazala, Janez bi moral nominirat Tino, Miha(debil) ni nominiral Tine, Andrej(tud se je kregal nonstop z njo)je tud ni nominiral, deeej noo...
Groza.
Ta naloga s hujšanjem pa pridobivanjem je pa bebasta, edina k nima teže na pravem mestu v Big brotherju je Tjaša, pa še to je povsem njena stvar, kaka je.
in jooj kak bebav razlog je mela Tjaša za Aliso, hiperaktivna je, preveč vesela(prosm?) in s tino se ne šteka.. Prov ovci sta oba, Stane in Tjaša.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Neeah napisal/-a:in jooj kak bebav razlog je mela Tjaša za Aliso, hiperaktivna je, preveč vesela(prosm?) in s tino se ne šteka.. Prov ovci sta oba, Stane in Tjaša.
sicer nisem gledala, ampak kiri razlogi to so zame predvsem plusi, vsej glede tega da je hiperaktivna pa vesela...a ni to fajn mogoče ji pa zavida in zato je take razloge dala
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ta BB je pa res ratal bedn. Vsem je kristalno jasno kok je ta Tina ena krava in tista izjava s sveto troijico dons od Nine je bila zelo na mestu. Prov hotla sem, da je nominirana Tina, ampak neeee, debili so dal raj Janeza. Ma u rit naj grejo, pa naj jo še prenašajo kekci eni. Men grejo počas vsi na jetra.
Tedenska naloga - kr težka za moje pojme, ampak sj je prov da jim dajejo težke naloge.
Tedenska naloga - kr težka za moje pojme, ampak sj je prov da jim dajejo težke naloge.
-
*meti* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Mislm tole me pa res prou živcira! Kaj ta glupača bo ostala not še en tedn?! svašta, res.jaoo mislm ne morš verjet kako plazjo za tem blond psom, ki zna sam lajat v bajti. Pa res hinavsko, da gre nominirat Miha, ki ji ni pod milim nebom nč naredu, sam si je u to prazno glavo vbila, da ga ne mara, če mene prašaš ga pa sam kot konkurenco čuti. In seveda, Tjaša nominira isti osebi..ženska pa res nima svojega mnenja Ven bo šla najbrž Alisa, in spet en manj, ki bo nominiral Tino
-
Ja no fak sam res, una Tjaša je od Tine cucek, tko kot un beden Stane brez hrbtenice. Sam za Tino se vleče in ji vsak drek pove. Ma dj fak ej sploh ne razumem, kako se ji lahko tok podrejajo, faking ne štekam. Upam da bomo mal bolj spregledal in da bo naslednjič ona nominirana, k bo letela vn k štoflc od šampanjca.
Me pa zanima, če se bosta zdej Andrej in Marina kej zbližala
Me pa zanima, če se bosta zdej Andrej in Marina kej zbližala
-
Tud mene, ker sem pričakovala nominacijo z njune strani. Tko je pa vse padl v vodo Alisa bo šla ven, mislm da je to jasno.
-
Sj Tini itak pada priljubljenost, samo čakimo še da izpade pa bo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov