Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Jochie napisal/-a:Josephina napisal/-a:Ma dej ta Marlena je tud tupa k noc. K da je človek kej boljši, če obvlada angleščino. Js bi njej priporočila enga psihiatra, da jo mal v red sprav, k mi je ženska čisti obup.
marlena je moški!
Kaj?
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
barby* napisal/-a:Jochie napisal/-a:Josephina napisal/-a:Ma dej ta Marlena je tud tupa k noc. K da je človek kej boljši, če obvlada angleščino. Js bi njej priporočila enga psihiatra, da jo mal v red sprav, k mi je ženska čisti obup.
marlena je moški!
Kaj?
ime mu je Tomaž Mihelič in je član sester!
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ne se hecat, da niste vedli da je Marlena moski, ki samo igra Marleno?? Pa tud ce tega niste vedli, a se vam ni zdela malo cudna?
Drugac je mel Andrej, ko so pokazali prve vmesne rezultate 14% in na koncu 8%. Sem si kr mislila, da bo sel Alen ven. Po eni strani mi je fajn, ker se mi je Miha kr malo zasmilil, kak ga ta Tina skoz nekaj, po drugi strani pa sem se bolj smejala Alenu..
Drugac mi je blo pa tud ful nesramno, da je Nina vprasala Suzano glede Tjase in tiste limone, in je rekla Suza, da pac ne ve kak je tocno blo, ker tistega posnetka niso pokazali... Pa Nina: No kaj pa ti mislis Pero? Sploh ji ni pustila povedat nic, sam se bolj tak jo je prikazala.. kak nacrtno..
Sicer pa je bla Suzana vceraj stara 29 let!!! Halo, ja ni cudno da ma tak dobro postavco, sicer pa za 29 let v faco ne zgleda nic mladostniska. Moja prijateljica bo poleti 29 in proti Suzi zgleda smrklja..
Drugac je mel Andrej, ko so pokazali prve vmesne rezultate 14% in na koncu 8%. Sem si kr mislila, da bo sel Alen ven. Po eni strani mi je fajn, ker se mi je Miha kr malo zasmilil, kak ga ta Tina skoz nekaj, po drugi strani pa sem se bolj smejala Alenu..
Drugac mi je blo pa tud ful nesramno, da je Nina vprasala Suzano glede Tjase in tiste limone, in je rekla Suza, da pac ne ve kak je tocno blo, ker tistega posnetka niso pokazali... Pa Nina: No kaj pa ti mislis Pero? Sploh ji ni pustila povedat nic, sam se bolj tak jo je prikazala.. kak nacrtno..
Sicer pa je bla Suzana vceraj stara 29 let!!! Halo, ja ni cudno da ma tak dobro postavco, sicer pa za 29 let v faco ne zgleda nic mladostniska. Moja prijateljica bo poleti 29 in proti Suzi zgleda smrklja..
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jochie napisal/-a:barby* napisal/-a:Jochie napisal/-a:Josephina napisal/-a:Ma dej ta Marlena je tud tupa k noc. K da je človek kej boljši, če obvlada angleščino. Js bi njej priporočila enga psihiatra, da jo mal v red sprav, k mi je ženska čisti obup.
marlena je moški!
Kaj?
ime mu je Tomaž Mihelič in je član sester!
Ja sej je vem, da ja moski, samo hocet bi zenska. To itq vsi vemo.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
_Petra_ napisal/-a:
To, da je stara 29 oz. 25, je fora, halo!? Pa saj ma 19-letno hčer! Suzana je stara 39 al 38.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Zdaj me je pa res sram! Sama sebi se smejim. Vedla sem, da je kot mlada postala mama, pa sploh nisem prav studirala vceraj potem o tem vec, da je Tjasa stara ze 19, ampak samo o tem, da v resnici ne zgleda tak mlada, kot sem na zacetku mislila
Ojej..
No, se popravljam. Za svojih 38/39 pa zgleda super..
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Kdo je bil danes nominiran??????
Dejte povedat tisti k mate kartico
Dejte povedat tisti k mate kartico
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
kartica pri nominacijah nič ne pomaga, ker stanovalci nominirajo v spovednici v katero ne moreš videt
na rezultate je treba počakat na oddajo ob 20h
drugače mi je blo pa čist vseen ker gre ven, miha al alen, jst sam močno upam, da bo tina nominirana in da bo šla v soboto ven
na rezultate je treba počakat na oddajo ob 20h
drugače mi je blo pa čist vseen ker gre ven, miha al alen, jst sam močno upam, da bo tina nominirana in da bo šla v soboto ven
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov