Big Brother- Slovenski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
Misika napisal/-a:Ko je bilo izenačenje, sta Alen in Miha imela vsak 43% glasov, Andrej 8%. Mogoče bi oni pri BB morali iti mal v šolo, vsaj toliko, da bi vedli, da mora biti skupna vsota 100. Prav bedni so že...
a so zgubili 9procentkov?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sm vedla da bo šou Alen..men je delovou ful užaljen...drgač mi je pa itaq useen kdo bi šeu...isto sranje..navijam za Andreja.. pa bdw ful je meu težak stavk..itaq so vedl da ga ne bo znou tku prkazat da bodo ugotovil..kr neki je ta bb že..pa Alma je glupa za popizd* joj kuk je ne morm..Marlena je pa mela zanimive komentarje..
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Misika napisal/-a:Ko je bilo izenačenje, sta Alen in Miha imela vsak 43% glasov, Andrej 8%. Mogoče bi oni pri BB morali iti mal v šolo, vsaj toliko, da bi vedli, da mora biti skupna vsota 100. Prav bedni so že...
am, k so pokazal izenačenje, je blo pr andreju 14 %
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jst se spomenm 14-ke zravn andreja napisane kk je blo na konc napisan, ne vem, ker nism gledala, ampak ko so pokazal vmesne rezultate in so sporočil andreju, da ostane not, sm jst vidla 14%... al pa sm že tok zbegana od teh številk, da se mi kr povsod prkazujejo
ne vem, u glavnem, mel je 14%, to vemo ane vem(o) pa tud to, brez te napake al pa s to napako, je BB bedn in njegovi ustvarjalci tud.
ne vem, u glavnem, mel je 14%, to vemo ane vem(o) pa tud to, brez te napake al pa s to napako, je BB bedn in njegovi ustvarjalci tud.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
pa Tjaša tut vn! Sploh ne morme razumet takega človeka, ki hod nonstop okoli nekega drugega in sploh nima svojega mnenja, ampak se dela samo neki pomembno, ker je od Tine prijatelca. Ta ženska sploh nima svojega mnenja!?!?!?! Vn z njo, ampak ja, prej Tino vn fuknt, me prov zanima kako se bo pol obnašala
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Nism prčakvala da bodo Alena vn vrgl, ma ok.. Itak so pr ns same mone notr še ostale, pa sej so tud same mone notr ble, samo prej se ni tok opazl. Bedn reality show, sam Slovenčki ga znamo tkole zajebat no
Osenarjevo so pa dons spet zajebal vizualno - tko pocestniško mi je delvala Un čop za ob drogu plesat, obleka pa - jao. Prejšn tedn je bla seksi čipka pod joški, ta vikend pa porazno grdo.
Osenarjevo so pa dons spet zajebal vizualno - tko pocestniško mi je delvala Un čop za ob drogu plesat, obleka pa - jao. Prejšn tedn je bla seksi čipka pod joški, ta vikend pa porazno grdo.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Josephina napisal/-a:Ma dej ta Marlena je tud tupa k noc. K da je človek kej boljši, če obvlada angleščino. Js bi njej priporočila enga psihiatra, da jo mal v red sprav, k mi je ženska čisti obup.
Zenska?
Drugace pa, komaj cakam da leti Tina... mislim, da mo se sama naredila en klic
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov